tehAllantin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 O linkin με κερδίζει 19 εδώ και βροχούλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Διάβασα λίγο το νημα με τις σχέσεις και λίγο το νημα με τους τυφλούς. Νόμιζα πως μπήκα στο agiospanteleimonas.gr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εγω διαβάζω μια εργασία που πρέπει να παραδώσω σε λίγες μέρες. Σαν να γράφει καθυστρερημένο πακιστανάκι που έχει λίγους μηνες στη χωρα και δεν ξερει καλά τη γλώσσα γραφω. Οι διορθώσεις μαλλον θα παρουν περισσότερο χρόνο από οσο πήρε να γραφτει η εργασία. Μπραβο μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 O linkin με κερδίζει 19 εδώ και βροχούλα! Που εισαι εσυ καλο μου παιδι? Διάβασα λίγο το νημα με τις σχέσεις και λίγο το νημα με τους τυφλούς. Νόμιζα πως μπήκα στο agiospanteleimonas.gr Κακως, ουτε γελιο δεν εχουν πλεον αυτα τα τοπικ. Εγω διαβάζω μια εργασία που πρέπει να παραδώσω σε λίγες μέρες. Σαν να γράφει καθυστρερημένο πακιστανάκι που έχει λίγους μηνες στη χωρα και δεν ξερει καλά τη γλώσσα γραφω. Οι διορθώσεις μαλλον θα παρουν περισσότερο χρόνο από οσο πήρε να γραφτει η εργασία. Μπραβο μου. Αχαχα, ειμαι στην ιδια φαση μονο που γραφω στα αγγλικα... 3 πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Κακως, ουτε γελιο δεν εχουν πλεον αυτα τα τοπικ. Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό με τους τυφλούς δεν το είχα διαβάσει, το άλλο με τις σχέσεις το είχα αφήσει στην 5-6η σελίδα αλλά μπήκα να δω τι τους είπε ο λουσιφερ. Τον βρήκα επιεική. Τα σπυριά στο κεφάλι έχουν καθόλου gore τουλάχιστον ή ξενέρα κι εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Που εισαι εσυ καλο μου παιδι? ΣτΣουηδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εεεεεεεελα ρε χαλαρά ναούμ. Εδώ χαλλλλκιδικη έτσι και έτσι.. 30 βαθμούς λέει το θερμόμετρο μέσα, άντε το πολύ 35 να έχει έξω.... Και το απόγευμα βουτιτσα στη θάλασσα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 ξενέρα κι εκεί; Ξενέρα. Σκέφτηκα να κάνω highjack για ένα σπυρί στο κωλομάγουλο αλλά σήμερα βλέπω είναι καλύτερα με λίγη αλοιφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το ξυριζεις το χαμογελο... Ε;;; Μπραβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Σαν να κάνει ζέστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μπα δεν νομιζω.... Αν δεν κουνιεσαι.. Τετοιες μερες ουτε να μαμισεις δεν ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ούτε για tumblr δεν ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Και εννοείται ότι ΣΗΜΕΡΑ με αυτό τον καιρό έπρεπε να κάνω τουρ σε καλλιτέχνιδα σε όλες τις κακόφημες γειτονιές της Αθήνας για να κάνει research για το έργο της. Προφανώς και θα ήταν σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 ελα μωρε με τη γρινια μωρε. γυναικες. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 4. Η λέξη "κουφοχωριό" μου φαίνεται αστεία γιατί θυμίζει "στρουμφοχωριό". Υποθέτω πως κάπως έτσι επιλέχθηκε και την βρήκα αστεία με καλοήθη τρόπο, ως σχετικά ευρηματικό αυτοσαρκασμό. Αν δεν ισχύει αυτό και ήταν απόπειρα εύρεσης αμιγώς σοβαρού ονόματος, γελάω λίγο περισσότερο. ΤΗΝ ΚΟΥΦΑΝΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις