Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Εγω παιρνουσα μπροστα απο ενα αστυνομικο τμημα μαζι με την πρωην.. Ειχε εναν αστυνομικο εξω και ειχε χιαστη το οπλο του, η κανει να ειναι κιγο εξω απο το εριστερο του χερι.. Περναω με την πρωην, την τσαντα της την ειχε δεξια στηριγμενη στον ωμο.. Περναμε απο διπλα του και μαγγωνει η τσαντα στο οπλο.. Χεστηκε ο καημενος.. Λεει νου την πεσανε.. Χαχαχα.
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 @Liverpool89 αμα ήσουν Αμέρικα παίζει να σας είχε ρίξει κιόλας Την επόμενη φορά που θα βρεθείς απέναντι σε χρηματαποστολή ρίξ'τους το βλέμμα που ρίχνεις στις γκόμενες και πες μας τ'αποτελέσματα. λες να με δώσουν τα λεφτά ? α? --------------------------------------------------Μόλις κατάλαβα οτι συγγενικό μου άτομο μπαίνει insomnia
mary Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 nenya, δεν εχω καταλαβει τι ειναι το αβαταρ σου..........; Παραλλαγη του παγωτου Haagen Das; 1
mary Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μόλις κατάλαβα οτι συγγενικό μου άτομο μπαίνει insomnia Ιιιιιιιιιιιιιιιιι ποιός; πες ποιος!!!!! ΝΤΟΥ ΤΕΛ!
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 nenya, δεν εχω καταλαβει τι ειναι το αβαταρ σου..........; Παραλλαγη του παγωτου Haagen Das; προσοχή , το παγωτό ενδέχεται να περιέχει χταπόδι from outer space Ιιιιιιιιιιιιιιιιι ποιός; πες ποιος!!!!! ΝΤΟΥ ΤΕΛ! δεν γράφει oot αλλα βλέπει 1
tehAllantin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 mary1 το μονο που μπορώ να διακρίνω είναι πως η "πειραγμένη" συσκευασία του haagen dasz εχει το πρόσωπο του μέγιστου και μυθικού Κθχούλου προσοχή , το παγωτό ενδέχεται να περιέχει χταπόδι from outer space παγωτό με γεύση Κθχούλου;;; Σώπα ρε φιλος! 2
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 nenya, δεν εχω καταλαβει τι ειναι το αβαταρ σου..........; Παραλλαγη του παγωτου Haagen Das; Καμάρι μου μόνο μην πάρεις σβάρνα τα μαγαζιά να το βρεις αυτό!! Είναι η παραλλαγή με τον τρισμέγιστο Κθούλου (απ'τον Λάβκραφτ <3). 1
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Reunion? Μπα.. Περασμενες καλες εποχες.. Τοτες ειχαμε το χαμογελο του μαλακα καθε πρωι/μεσημερι/βραδυ.... Τωρα απλα τον κανω... NikosΠαιζει να μας το καναν αυτο στο αμερικα.. Εδω μονο συγνωμη οου δεν μας ζητησε.. Ενα παραπανω ποιντ που ηταν γιυναικα αυτη που του τραβηξε το οπλο.. Αν ημουν εγω μπορει να κε σερνανε νεσα για εξακριβωση... Χαλαρα..
tehAllantin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Η γεύση καλά βλέπω; Είναι "Cthocolate" Λόγο χρώματος μου κάνει σε choco-mint γεύση Μπα.. Περασμενες καλες εποχες..Τοτες ειχαμε το χαμογελο του μαλακα καθε πρωι/μεσημερι/βραδυ.... Τωρα απλα τον κανω...NikosΠαιζει να μας το καναν αυτο στο αμερικα.. Εδω μονο συγνωμη οου δεν μας ζητησε.. Ενα παραπανω ποιντ που ηταν γιυναικα αυτη που του τραβηξε το οπλο.. Αν ημουν εγω μπορει να κε σερνανε νεσα για εξακριβωση... Χαλαρα.. είδες τι κάνουν τα βυζά πζηλέ;
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 την ταυτότητα πρέπει να την έχουμε μαζί μας?αμα τους δείξω του λεωφορείου την σχολική απο παλιά που πήγαινα τεχνικό πιάνετε? έχει και φωτογραφία μου
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ναι η nenya... Αφου μπηκε σε diet mode ειπε τουλαχιστον να τα βλεπει.. Να μας κολαζει και μ'αυρο ... Φτου φτου...
tehAllantin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Σιγά, αν ειναι cthocolate θα έχει γεύση μαυρίχλας, χάους, πανικού και ατόφιου κακού. Δεν θέλω ρε nicoc89 σε μπερδεύω συνέχεια με τον liverpool89... και τούμπαλιν. Κάντε κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις