Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 καλά κι ο μεθυσμένος μια χαρά μπορεί να οδηγήσει, μέχρι να γίνει η μλκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Απεχει πολυ αυτο που λες απο την δικια μου περιπτωση πιστευω, αλλα εχω πιασει το point σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 πανεύκολα μπορεί να πιαστεί το πετάλι ανάμεσα στο πόδι και την παντόφλα, το ότι δεν σου έχει γίνει μλκια μέχρι στιγμής δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 True. Νταξει δεν θα τo ξαναξανω Sir. Παλι καλα που δεν ανεφερα δλδ το φαγητο στο ενα χερι και στο αλλο το τσιγάρο!!! Χαχαχα kidding προφανώς αλλα το εχω και αυτο -.- Εχω δει και να στριβει τσιγαρο η αλλη με τα δυο της χερια πανω στο τιμονι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Συνήθως εάν δεν κάνεις καλές διατάσεις και δεν εκτελείς σωστά την άσκηση, υπάρχουν πιθανότητες για τραυματισμό σε γόνατα/αστραγάλους. Βέβαια ποτέ δεν έτυχε σε κανέναν μας κάτι σοβαρό, αλλά οι διατάσεις θα γίνουν οι καλύτερές σου φίλες. Τώρα εάν κάνετε combat training υπάρχει περίπτωση εάν δεν προσέξεις και ο άλλος σου ρίξει καμιά γερή, να φας καμία ξόσφαλτση στην μύτη, αν και στο combat training συνήθως ρίχνουμε "τζούφιες" απλά και μόνο για να βελτιώσουμε την τεχνική και την άμυνα. Ό,τι άλλο θέλεις, ρώτα με! Εξαρταται καθαρα απο το επιπεδο της δικης σου ενασχολησης. Αμα το βλεπεις χαλαρα, κανεις σωστες διατασεις και φορας head guards και μασελα, δεν θα εχεις κανενα θεμα. Αμα τωρα θες να κατεβεις σε αγωνες και κανεις επαγγελματικη προπονηση, τοτε παιζουν σπασμενη μυτη και πλευρα, και σκησιματα σε ζυγωματικα,φρυδια, αυτια κλπ κλπ. Εξαρταται καθαρα απο σενα. Ευχαριστω και τους δυο σας για τις απαντησεις. Θα το ψαξω παραπανω μεχρι να βρω με τι θα ασχοληθω. Προς το παρων βλεπω βιντεακια απο Systema Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 True. Νταξει δεν θα τo ξαναξανω Sir. Παλι καλα που δεν ανεφερα δλδ το φαγητο στο ενα χερι και στο αλλο το τσιγάρο!!! Χαχαχα kidding προφανώς αλλα το εχω και αυτο -.- Εχω δει και να στριβει τσιγαρο η αλλη με τα δυο της χερια πανω στο τιμονι... για αυτό crocs...fugly but useful Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 για αυτό crocs...fugly but useful ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!!! ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΕΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΒΛΕΠΩ Ο_Ο σοζ καπς.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 trololol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 καλυτερα ξυπολυτοοοοος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Εχω κατι τετοια http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7b0A9UDaabSZZWPErwwrPOekrHpcTrf3kcRAtbuDC1oqoga-LhMz4CI213Q μπαμ μπαμ βαζω βγαζω και ειμαι αρχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αυτό που γυρνάς από μίνι διακοπές και έχεις να πας στο γραφείο την επόμενη μέρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αυτό που ΔΕΝ γυρνάς από μίνι διακοπές και ΔΕΝ έχεις γραφείο για να πας την επόμενη μέρα όμως; BEAT THAT 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 καυσωνας αυριο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 με μια μέρα δεν τον λες καύσωνα, πρέπει να είναι κάμποσες με υψηλές θερμοκρασίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 41+υγρασια = λιποδιαλυση? okay, σεβαστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις