galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Καμιά καλή ταινία για σήμερα; Ψήνουμε το Gangster Squad.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Καμιά καλή ταινία για σήμερα; Ψήνουμε το Gangster Squad. Sharkedo, ταινιάρα, υπάρχει και συζήτηση σε σχετικό θέμα. Ενα θα σου πω, βρεχει καρχαρίες, αν δεν σε έπεισα και με αυτό δεν εχω αλλα επιχειρήματα 2
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Sharkedo, ταινιάρα, υπάρχει και συζήτηση σε σχετικό θέμα. Ενα θα σου πω, βρεχει καρχαρίες, αν δεν σε έπεισα και με αυτό δεν εχω αλλα επιχειρήματα Το Sharknado εννοείς το οποίο έχω δει. Το Sharkedo είναι με υποβρύχια και δεν έχει βγει ακόμα.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ξαναδεστο, ειναι τόσο μάπα που στο 10λεπτο θα βαρεθει και θα σκοράρεις 1
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ξαναδεστο, ειναι τόσο μάπα που στο 10λεπτο θα βαρεθει και θα σκοράρεις Λες; Άμα είναι να βάλω να δούμε καμιά Εμμανουέλα να φτιάξω ατμόσφαιρα!
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 άρχισα να ρίχνω τον τοίχο της τουαλέτας με βαριά και έρχεται η μάνα μου τα πλακάκια είπαμε να σπάσουμε οχι τον τοίχο !και είμαι σε φάση ρε μάνα πες το !!!τελικά 2 τούβλα έριξα , δεν τρέχει τίποτααμα αργούσε να γυρίσει θα έβρισκε τρύπα παλιά γιατι βάζανε τσιμέντο κάτω απο τα πλακάκια της τουαλέτας για να τα κολλήσουν και όχι κόλλα ? τόσο βοδέοι ήταν ?Ααααααα? ντομεταξύ φευγει ενα κομμάτι πλακάκι και με παίρνει στα μούσια αρχίζει στάζει αίμα στην μπλούζα και κάτω και δεν είχα πάρει χαμπάριμετά απο λίγο που το κατάλαβα η μπλούζα είχε γίνει μουνί καπέλοκαι είναι και άσπρη
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αυτο με το βαψιμο το καλοκαιρι ποτε δεν το κατάλαβα, περιμενουν οι μαναδες να πιασει 40 και μετα σου λενε οτι πρέπει να βαφτει το σπίτι.. Γιατι καλή μου γυναικα δεν βαφουμε το Σεπτεμβρη ή την ανοιξη αλλά πρέπει να το κανουμε μεσα στον καυσωνα που ιδρώνω μονο και μονο που ανασαίνω; 2
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αυτο με το βαψιμο το καλοκαιρι ποτε δεν το κατάλαβα, περιμενουν οι μαναδες να πιασει 40 και μετα σου λενε οτι πρέπει να βαφτει το σπίτι.. Γιατι καλή μου γυναικα δεν βαφουμε το Σεπτεμβρη ή την ανοιξη αλλά πρέπει να το κανουμε μεσα στον καυσωνα που ιδρώνω μονο και μονο που ανασαίνω; Μάλλον γιατί τότε αδειάζει το σπίτι... Mp3 για παιδιά...
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Γιατί τα STR8 αποσμητικά είναι ΤΟΣΟ παγωμένα; Ε, καλοκαιράκι είναι φίλε, να σε δροσίσουν θέλουν!
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αυτο με το βαψιμο το καλοκαιρι ποτε δεν το κατάλαβα, περιμενουν οι μαναδες να πιασει 40 και μετα σου λενε οτι πρέπει να βαφτει το σπίτι.. Γιατι καλή μου γυναικα δεν βαφουμε το Σεπτεμβρη ή την ανοιξη αλλά πρέπει να το κανουμε μεσα στον καυσωνα που ιδρώνω μονο και μονο που ανασαίνω; δεν στεγνώνει γρηγορότερα ?
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αυτο με το βαψιμο το καλοκαιρι ποτε δεν το κατάλαβα, περιμενουν οι μαναδες να πιασει 40 και μετα σου λενε οτι πρέπει να βαφτει το σπίτι.. Γιατι καλή μου γυναικα δεν βαφουμε το Σεπτεμβρη ή την ανοιξη αλλά πρέπει να το κανουμε μεσα στον καυσωνα που ιδρώνω μονο και μονο που ανασαίνω; Εμενα με το φερνουν λαου λαου.. Τα καγκελα θελουν βαψιμο.. Ταχα μου.. Πηρανε πινελα, σε λιγο θα παρουν μπογιες και μετα θα μου πουν σε περιμενουν τα καγκελα.. Μου χε τυχει ακομα μια φορα καλοκαιρι να βαψω τα καγκελα.. Πως δεν φουνταρα απο κατω να με ψαχνουν ενας θεος ξερει...
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 εγώ όταν υπάρχει δουλειά να γίνει στο σπίτι μας απλά την κάνωειναι αυτονόητο , δεν χρειάζεται να μου το ζητήσουν απορώ γιατι γκρινιάζετε τόσο πολύ κουράζεστε ? έχω βάψει μόνος μου 140 τετραγωνικά σπίτι μέσα έξω και δεν γκρίνιαζα .δεν πάει για σενα liverpool89 , για τα ποστ γενικά με τα βαψίματα αλλα και για φίλους/γνωστούς που γκρινιάζουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις