gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 <p>τι αφραγκιές θεε μου πούστη γαμημενε</p> Οσο έχουμε ίντερνετ είμαστε ok.μετά το χάος... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 τσάμπα μπαίνω ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Την ΔΕΗ γιατι την ιδιωτικοποιουν ρε;;; Τι σκατα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 τσάμπα μπαίνω ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ Κλέφτης ΚΛΕΦΤΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Τελικά τι θα γίνει, θα μαζευτούμε να κάνουμε κανα τζέρτζελο; Να σπάσουμε τίποτα; Να ανοίξουμε κανα κεφάλι; Έχω ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Παρε φορα και χτυπα πρωτα το δικο σου σε κανενα δοκαρι... Μετα ξαναποσταρε εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Με όλα αυτά που βλέπω γύρω μου το θεωρώ γόνιμο να γίνει κάτι τέτοιο. Ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Τι βλέπεις γύρω σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 κύκλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Εδώ και ένα 24ωρο περίπου(και μετά από τόσο φαί που σχεδόν μου ήρθε να ξεράσω - δεν ξέρω αν έχει σχέση) είμαι χάλια. Δεν έχω καθόλου ενέργεια σε βαθμό να σέρνω τα πόδια μου και να θέλω να ξαπλώνω, μου πονάει ο αυχένας και λίγο πιο ψηλά στο κεφάλι(ίσως από γυμναστήριο και aircondition?) και γενικά είμαι κομμάτια. Εχτές κατά τις 10 το βράδυ έφαγα ένα μήλο και μισό ντεπόν αναβράζων και πήγα gym, όπου ήμουν καλά, μάλλον λόγω αδρεναλίνης. Το βράδυ όμως πάλι ήμουν χάλια και όταν έπεσα για ύπνο ένοιωθα σαν άρρωστος. Τώρα το μεσημέρι δεν έφαγα ούτε το μισό φαγητό, καθόλου όρεξη. Να βάλω μήπως καμιά αλοιφή για τον αυχένα; εδιτ: μόλις έβαλα θερμόμετρο, 38,3 σπίτια μάνες κλπ. Τι κάνω τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 μηνιγγίτιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά μπορώ να βρώ κινητό με 10€;;;; Το δικό μου έχει κανα μήνα που η μπαταρία κρατάει κάτι ώρες. Θέλω κάποιο που να μπορώ να πέρνω ένα γαμημένο τηλέφωνο και να στέλνω κανα μήνυμα (πραγματικά μόνο αυτά χρησιμοποιώ στο κινητό), να αντέχει σε μικροπεσίματα απο την τσέπη και να κρατάει η μπαταρία καμια βδομάδα. Πιο πολυ η μπαταρία με νοιάζει. Είχα πάει Σεβία 7 μέρες και τις 7 μουν χωρίς κινητό με το μπουρδέλο που έχω μπλέξει. τώρα φέυγω για 10 μέρες ελεύθερο και παίζει η μάνα μου να πεθάνει αν δεν έχω κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 H Nokia έχει ένα 101 που κάνει όσο μια μεγάλη pizza, αλλά google για mah γιατί αυτό σε καίει. εδιτ: got ninja'd - χα υπάρχουν και φθηνότερα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις