caution Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Κατηφορίζω την Βογατσικού, περίπου 5 το απόγευμα. Μόλις έχω κλείσει το τηλέφωνο και είμαι λίγο στον κόσμο μου μ' αυτά που έχω ακούσει. Οπότε εκεί που περπατάω βλέπω μια κοπέλα που είχα στο Λύκειο να μου έρχεται μέτωπο. Αλλά wait a minute, αυτή είναι ΙΔΙΑ, απαράλλαχτη, σαν να έμεινε στο ψυγείο, μικρή ακόμα γύρω στα 17 ενώ έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε! Και ήταν και στην Αθήνα. Τι σκατά γίνεται ρε;! caution το χάνεις λέω, τι μαλακισμένα όνειρα είναι αυτά που βλέπεις αγόρι μου;! Όπου έχει καταλάβει αυτή ότι έχω καρφωθεί τελείως, με σταματάει, μου λέει "Είσαι ο τάδε;". Τραυλίζω εγώ ένα "Ναι..." και μου λέει ότι με θυμάται και ότι πριν πολλά χρόνια τα είχα με την μεγάλη της αδερφή, και ότι σπουδάζει (η μικρή) Θεσσαλονίκη κτλ κτλ... Την ρώτησα αν ξέρει πόσο μοιάζει στην αδερφή της και ότι ενώ ερχόταν, για μερικά λεπτά, νόμιζα ότι τριπάριζα. Γελούσε. Weird weird feeling να βλέπεις άτομο από άλλο χώρο και χρόνο...! 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 cool story bro... 3
caution Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Αλήθεια βρε μαλάκα - ΙΔΙΑ! Ανατριχιαστικά ίδια!
Liverpool89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Επεσε το στεμμα σου;; Ε βασιλια;;; Τι να κανουνε ετσι ειναι αυτα...
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Επρεπε να αρνηθεις ότι είσαι ο Κωσιος και να της την πέσεις στεγνα, μετά το σεξ θα της αποκαλυπτες ότι είσαι ο Κωσιος και λιγο αργοτερα θα πουλουσες το σεναριο στον μπαρμπακαλιάτη. 9
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 εγω μια μερα ήπια ενα χάπι για τον πονοκέφαλο και νόμιζα οτι είδα το γέρο που έμενε απέναντι και είχε πεθάνει πριν χρόνιατου λεω πσιτ γέροντα μου λέει ΑΡΑΚΟΥΧΑΣΑΝΑΜΗ!χέστηκα !! :ph34r: :ph34r: :ph34r:μπήκα σπίτι και κλείδωσα την πόρτα μη με φάνε τα ζόπιρ τελικά ήταν άλλος γέρος που μένει πιο κάτ
kostask91 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 εγω μια μερα ήπια ενα χάπι για τον πονοκέφαλο και νόμιζα οτι είδα το γέρο που έμενε απέναντι και είχε πεθάνει πριν χρόνια του λεω πσιτ γέροντα μου λέει ΑΡΑΚΟΥΧΑΣΑΝΑΜΗ! χέστηκα !! :ph34r: :ph34r: :ph34r: μπήκα σπίτι και κλείδωσα την πόρτα μη με φάνε τα ζόπιρ τελικά ήταν άλλος γέρος που μένει πιο κάτ Tι χαπια παιρνεις για τον πονοκεφαλο ??
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Tι χαπια παιρνεις για τον πονοκεφαλο ?? χρώμάτίστά μέ σχέδιάκιά μόύ τα δώσέ ένάς φίλός ότάν έίχά πόνόκέφάλό πρίν κάίρό γένόσήμά θάνέ
kostask91 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αμα περναει και ο πονοκεφαλος του hangover δωσε και σε μας
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Κατηφορίζω την Βογατσικού, περίπου 5 το απόγευμα. Μόλις έχω κλείσει το τηλέφωνο και είμαι λίγο στον κόσμο μου μ' αυτά που έχω ακούσει.Οπότε εκεί που περπατάω βλέπω μια κοπέλα που είχα στο Λύκειο να μου έρχεται μέτωπο. Αλλά wait a minute, αυτή είναι ΙΔΙΑ, απαράλλαχτη, σαν να έμεινε στο ψυγείο, μικρή ακόμα γύρω στα 17 ενώ έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε! Και ήταν και στην Αθήνα. Τι σκατά γίνεται ρε;!caution το χάνεις λέω, τι μαλακισμένα όνειρα είναι αυτά που βλέπεις αγόρι μου;! Όπου έχει καταλάβει αυτή ότι έχω καρφωθεί τελείως, με σταματάει, μου λέει "Είσαι ο τάδε;". Τραυλίζω εγώ ένα "Ναι..." και μου λέει ότι με θυμάται και ότι πριν πολλά χρόνια τα είχα με την μεγάλη της αδερφή, και ότι σπουδάζει (η μικρή) Θεσσαλονίκη κτλ κτλ...Την ρώτησα αν ξέρει πόσο μοιάζει στην αδερφή της και ότι ενώ ερχόταν, για μερικά λεπτά, νόμιζα ότι τριπάριζα.Γελούσε.Weird weird feeling να βλέπεις άτομο από άλλο χώρο και χρόνο...! That is so disturbing on many levels. Επίσης Σήμερα κατάλαβα τι εννούνε όταν λένε proud ass & righteous tits...
kostask91 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αν εννοεις εμενα, καμια σχεση ... Βορεια......
slipknot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Κατηφορίζω την Βογατσικού, περίπου 5 το απόγευμα. Μόλις έχω κλείσει το τηλέφωνο και είμαι λίγο στον κόσμο μου μ' αυτά που έχω ακούσει. Οπότε εκεί που περπατάω βλέπω μια κοπέλα που είχα στο Λύκειο να μου έρχεται μέτωπο. Αλλά wait a minute, αυτή είναι ΙΔΙΑ, απαράλλαχτη, σαν να έμεινε στο ψυγείο, μικρή ακόμα γύρω στα 17 ενώ έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε! Και ήταν και στην Αθήνα. Τι σκατά γίνεται ρε;! caution το χάνεις λέω, τι μαλακισμένα όνειρα είναι αυτά που βλέπεις αγόρι μου;! Όπου έχει καταλάβει αυτή ότι έχω καρφωθεί τελείως, με σταματάει, μου λέει "Είσαι ο τάδε;". Τραυλίζω εγώ ένα "Ναι..." και μου λέει ότι με θυμάται και ότι πριν πολλά χρόνια τα είχα με την μεγάλη της αδερφή, και ότι σπουδάζει (η μικρή) Θεσσαλονίκη κτλ κτλ... Την ρώτησα αν ξέρει πόσο μοιάζει στην αδερφή της και ότι ενώ ερχόταν, για μερικά λεπτά, νόμιζα ότι τριπάριζα. Γελούσε. Weird weird feeling να βλέπεις άτομο από άλλο χώρο και χρόνο...! Δηλαδή δεν είσαι ούτε 30 χρονών; Πάντα πίστευα πως είσαι πάνω από 40, απομυθοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις