Pantelwolf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 αυτη ειναι ελληνιδα /fail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Γίνεσαι σκληρός μαζί της. Πάω να φτιάξω καφέ,να ακούσω λίγο μουσικούλα,να κάνω ένα μπανάκι,να τσιμπήσω και κάτι(καμιά σαλατούλα,κανένα ψαρικο,καμία 40αριά πα ι δάκια) μεσημέρι είναι βλέπεις, να ηρεμήσω μετά κανά 3 ωράκι και σου έρχομαι έτσι; Μην φύγεις! Είμαι εγώ εδώ. Πάω κι εγώ για μπανάκι, θα περιμένω!!!111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ε που να το φανταστω! ειδα ξανθο και μπηκα.. αλλα χμ ναι..το γυαλι δε κολλαγε στην ολη φαση... Πάω κι εγώ για μπανάκι, θα περιμένω!!!111 αχ τα ραντεβουδακια..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Έρχεται σε 10' η σπιτονοικοκυρά με κάποια που ενδιαφέρεται για να της δείξει το διαμέρισμα. Και είναι όλα σκατά, παντού άδεια μπουκάλια, φαγητά, σκουπίδια, εσώρουχα, άπλυτα, τρίχες, ρούχα, σκουπίδια, εγώ βρωμύλος με εμφάνιση άστεγου. Θα πέσει γέλιο. "σόρι αλλά δεν πρόλαβα να συμμαζέψω" 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 μολις συνεβη το ιδιο εδω, ηρθε ο ιδιοκτητης να δειξει το σπιτι και φαση εχω κολλησει χαρτακι "παιδια το μπανιο εχει βρομίσει μαζεψτε τις μαλακιες σας να καθαρισουμε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δεν ήρθαν ακόμα. Λέω να τις τρολάρω. Να κάνω πέσιμο στην ενδιαφερόμενη; "έχετε πολύ ωραίο σώμα" μέσα σε ένα σύννεφο ποδαρίλας και κωλίλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 -θα ερχεστε συχνα εδω? εχει καλη μουσικη και παρκε για χορό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Έρχεται σε 10' η σπιτονοικοκυρά με κάποια που ενδιαφέρεται για να της δείξει το διαμέρισμα. Και είναι όλα σκατά, παντού άδεια μπουκάλια, φαγητά, σκουπίδια, εσώρουχα, άπλυτα, τρίχες, ρούχα, σκουπίδια, εγώ βρωμύλος με εμφάνιση άστεγου. Θα πέσει γέλιο. "σόρι αλλά δεν πρόλαβα να συμμαζέψω" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ρόμπα την έκανα. +οτι μύριζε μια απροσδιόριστη έντονη ψαρίλα σαν καμένο ντουί η οποία μόλις τώρα κατάλαβα από που προέρχεται αλλά δεν θα σας αποκαλύψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 γιατι ξενοικιαζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 απλυτε βρωμιαρη, μπιχλα σιχαμενε, να ψοφησεις απο μουχλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Γιατί είναι παλιό, σκοτεινό, πολύ μικρό, δεν έχει καλά κουφώματα, δεν έχει αυτόνομη θέρμανση και γιατί με τα ίδια λεφτά νοίκιασα παλάτι. Αλλά κυρίως γιατί δεν το αγαπάω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ρόμπα την έκανα. +οτι μύριζε μια απροσδιόριστη έντονη ψαρίλα σαν καμένο ντουί η οποία μόλις τώρα κατάλαβα από που προέρχεται αλλά δεν θα σας αποκαλύψω. Έλααα, πεεες μααααας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Η χρονιά της γέννησής μου! Ένας χρήστης για κάθε ένα χρόνο ζωής μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 3ος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις