*nenya* Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δεν είναι δω σου λέω!<br><br> (καλά, έβαλα και κάμποσες φάκες παντού για σιγουριά :Ρ)
Material_Defender_1032 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 μέρα και φάση που είναι. 2 + σήμερα λέμε, MD does Patras (και πέριξ). 2
galactikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 δεν θα τα δεις και πολύ... Με τύφλωσαν τα lens flares και δεν μπορούσα να δω ούτε τον διπλανό μου.
tehAllantin Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δεν είναι δω σου λέω!<br><br> (καλά, έβαλα και κάμποσες φάκες παντού για σιγουριά :Ρ) το βράδυ μασουλάει τα μαλλιά σου. Τα ποντίκια τρελένονται για μαλλί! 1
agrio.imeros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 (καλά, έβαλα και κάμποσες φάκες παντού για σιγουριά :Ρ) Έβαλες καλό δόλωμα; Τους αρέσει πολύ το ψωμί με λάδι.
*nenya* Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Χ-) λολ! Αυτό να τό'λεγες σε καμία που ανεβαίνει σε καρέκλα όταν δει ποντίκι κ ουρλιάζει σαν τρελή! Ναι, τυρακια έβαλα. Και κάποιες φάκες είχαν και από μόνες τους έξτρα άρωμα που υποτίθεται τραβάει τα ποντικακια. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Ένας ~60 χρωνό, εχτέ, που είχε και Π, μου ζήτησε χίλια συγγνώμη και μετά ένα € για τσιγάρα. Του λέω για τσιγάρα δεν έχω, και έφυγα. Άμα μου ζήταγε για φαί πχ, θα του έδινα. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι το τσιγάρο είναι ίσως το μόνο που μπορεί να κάνει. Έκανα μαλακία; Έπρεπε να δώσω;
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 τη νυχτα αγαπώ και για σε αυτή θα χαθώμε ενα τσιγάρο στο χέρι τις νεράιδες κερνώκαι το χάρο αν ποτε μου μπροστά συναντώτου κοιτάω ,τον κερνάω και μαζί του γελάωφσσσσσσσσσσσσσιιιιιιιουυυυυυυυυβββββββββα? 1
caution Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Των ποιητών τα κόκαλα τρίζουνε στο κασόνι - μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι. 5
parsifal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ήμουν νωρίτερα Αριστοτέλους για καφέ με φιλαράκι. Και γαμώ: 935% υγρασία, κάθε ανάσα σαν να 'ταν η τελευταία μου... 3
Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Καλημερες.. Σημερα μπροστα στα επιπλα Μαρμαριδης κοντα στον σταθμο των Κτελ Χαλκιδικης, ειχε δυο κοριτσια που κανανε οτοστοπ για κεντρο, ψηιθηκα να τις παρω, αλλα μετα σκεφτηκα οτι εχω το εμπορευμα μαζι μου και κολωσα... Στον Ευοσμο 4 εγχρωμες(απο αυτες που συχναζουν στα σκοτεινα σημεια της πολης) ηταν κατω απο ενα δεντρο και ηταν ετοιμες να πλακωθουν.. Καλα πηγε η μερα ... Χαχαχα.. Ακουγα ραδιοφωνο και λεει η κοπελα μ'αρεσει η Παολα, της κανει ο αβδρας, ε τωρα λες και με ειπες οτι το βραδυ που κοιμασε κλανεις.. Χαχαχα.. Την γειωσε την κοπελια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις