slipknot Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Πχ να ιδιωτικοποιησουν το νερο... Στην Γαλλια που ειχε γινει αυτο αυξηθηκε ο λογαριασμος 260% Και τελικά τι έγινε, παραδόθηκαν στις ορέξεις τους; 1
galactikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Star Trek Into Darkness 3D σου έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιι! Σε 3 ώρες!
athlios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Τόσο καιρό πρόβλημα με τη γραμμή του fax... τη διέκοψα και έβαλα viva fax με ένα ευρώ το μήνα (lol) Σώθηκα. Δεν την ήξερα σαν εταιρία. Έρχονται και φεύγουν τα fax στο email μια χαρά Ούτε ξεχωριστή γραμμή με πάγιο ούτε τίποτα. Σε ποιο νουμερο στα στελνουν?
caution Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Πω πω ρε μαλάκες, δεν σταματάει να με σοκάρει το πως περνάει ο χρόνος.Μία κοπελίτσα σήμερα (μικρούλα), μου έδειχνε κάτι φωτογραφίες της στο laptop της. Και μου πετάει την ατάκα "Αυτές είναι οι πιο παλιές που έχω, γι' αυτό είναι ένα μόνο megapixel...".Κάτσε γιατί μπορεί να το διάβασες βιαστικά: ΟΙ ΠΑΛΙOΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ, ΗΤΑΝ 1MP! Ρε εγώ έχω γκραβούρες από τα βαφτίσια μου, ρε! 5
status Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Πω πω ρε μαλάκες, δεν σταματάει να με σοκάρει το πως περνάει ο χρόνος. Μία κοπελίτσα σήμερα (μικρούλα), μου έδειχνε κάτι φωτογραφίες της στο laptop της. Και μου πετάει την ατάκα "Αυτές είναι οι πιο παλιές που έχω, γι' αυτό είναι ένα μόνο megapixel...". Κάτσε γιατί μπορεί να το διάβασες βιαστικά: ΟΙ ΠΑΛΙOΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ, ΗΤΑΝ 1MP! Ρε εγώ έχω γκραβούρες από τα βαφτίσια μου, ρε! Αν δεν είναι ζωγραφιές σε σπήλαιο..τι να κλάσεις..
caution Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Ρε ο παππούς μου ανακάλυψε τα δέντρα, σου λέω. 2
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Πω πω ρε μαλάκες, δεν σταματάει να με σοκάρει το πως περνάει ο χρόνος. Μία κοπελίτσα σήμερα (μικρούλα), μου έδειχνε κάτι φωτογραφίες της στο laptop της. Και μου πετάει την ατάκα "Αυτές είναι οι πιο παλιές που έχω, γι' αυτό είναι ένα μόνο megapixel...". Κάτσε γιατί μπορεί να το διάβασες βιαστικά: ΟΙ ΠΑΛΙOΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ, ΗΤΑΝ 1MP! Ρε εγώ έχω γκραβούρες από τα βαφτίσια μου, ρε! Για αυτό κάνεις friend request στα γκομενακια? για να σε μαθαίνουν τεχνολογία? 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Star Trek Into Darkness 3D σου έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιι! Σε 3 ώρες! τα γυαλιά ηλίου μην ξεχάσεις... 3
caution Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Πω πω ρε μαλάκες, δεν σταματάει να με σοκάρει το πως περνάει ο χρόνος. Μία κοπελίτσα σήμερα (μικρούλα), μου έδειχνε κάτι φωτογραφίες της στο laptop της. Και μου πετάει την ατάκα "Αυτές είναι οι πιο παλιές που έχω, γι' αυτό είναι ένα μόνο megapixel...". Κάτσε γιατί μπορεί να το διάβασες βιαστικά: ΟΙ ΠΑΛΙOΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ, ΗΤΑΝ 1MP! Ρε εγώ έχω γκραβούρες από τα βαφτίσια μου, ρε! Για αυτό κάνεις friend request στα γκομενακια? για να σε μαθαίνουν τεχνολογία? Κακοήθη! 1
galactikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 τα γυαλιά ηλίου μην ξεχάσεις... Πάντα τα κουβαλάω μαζί μου! Ειδικά όταν πρόκειται για ταινία του J. J. Abrams. 1
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Πάντα τα κουβαλάω μαζί μου! Ειδικά όταν πρόκειται για ταινία του J. J. Abrams. Money Wasted
galactikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Money Wasted Εγώ πάω απλά και μόνο για να δω το Εnterprise και τα phasers. Τίποτα άλλο.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Σε ποιο νουμερο στα στελνουν? Μου έδωσαν νέο νούμερο κανονικά, το οποίο όμως έχει μόνο ψηφιακή υπόσταση. Δε μπορώ να συνδέσω κάποια συσκευή επάνω. Για fax2email είναι μια χαρά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Εγώ πάω απλά και μόνο για να δω το Εnterprise και τα phasers. Τίποτα άλλο. δεν θα τα δεις και πολύ...
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Αν παιξει αυτος σε τσοντας ..Ε τι να πω.. Μετα την Ντουβλη, θα ερθει ο Χοντρος Μακακας.. Το χασαμε εντελως... Μονο την γλωσσα τους δεν μας εδειξε πως ξυριζουν οι γυναικες.. Ο Μεγαλομπιχτης. Εχει φαει τις γυναικες με την κουταλα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις