viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 τα παμε σήμερα, δε νομίζω πως το πήρε πολύ καλά. http://www.youtube.com/watch?v=ctExHNKJG04&feature=player_embedded
mary Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤι την τυχη μου μεσα;;;;;;;;;ΓΙΑΑΑΑΑΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;; :mad:
Praetorianos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 *εδώ είναι το σημείο που αν το forum ήταν το cosmopolitan ή το κοινό γυναικείο θα έπεφταν βροχή οι ερωτήσεις - Τι εγινε????????????????????? - Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? - Συνεβη τιποτα?????????????? - Πες πες πες πες πες πες!!!!* Meanwhile in insomnia, not a single f*ck was given that day 3
little loulou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Meanwhile in insomnia, not a single f*ck was given that day Γίνεσαι σκληρός μαζί της. Πάω να φτιάξω καφέ,να ακούσω λίγο μουσικούλα,να κάνω ένα μπανάκι,να τσιμπήσω και κάτι(καμιά σαλατούλα,κανένα ψαρικο,καμία 40αριά πα ι δάκια) μεσημέρι είναι βλέπεις, να ηρεμήσω μετά κανά 3 ωράκι και σου έρχομαι έτσι; Μην φύγεις! Είμαι εγώ εδώ. Girl power! yeah!
slygeo87 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 τσου Τι εγινε????????????????????? Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Συνεβη τιποτα?????????????? Πες πες πες πες πες πες!!!! 1
ennoeitai Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Παίζει πρόβλημα στο λαγκ με τα ποστς; Αν μπορεί κανείς ας μου πει. Μπορεί κανείς να ποστάρει; Τι γίνεται;
Pantelwolf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 η μια Ρωσίδα συγκάτοικος ανεβασε κάποιες φωτο μου στο φβ απο το σπίτι και οι Ρωσίδες φίλες της απο τη μητέρα πατρίδα μου κάνουν λαηκ και σχολιάζουν. στα ρώσικα. γκουγκολ τρανσλεητ φαση. εχω πέραση στο ανατολικό μπλοκ ο πόστης. 1
mary Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 κατσε να δω...(γω η κουτσομπολα) η ξανθια με το γαλαζοπρασινο σκελετο γυαλιων σε κοιτα με νοημα... ετοιμουυυυυληηηηηηη
Προτεινόμενες αναρτήσεις