giorgarello Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Λολ άθλιε!!! Ναι ναι ερωτεύτηκα γιατί δν είχα τπτ καλύτερο να κάνω :-P:-P:-P εσύ είσαι ωραίο μωράκι τι του βρήκες του μαλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Στειλε το κινητο σου σε πμ, ξεκιναω με το πρωινο. Αυλη εχεις οποτε ολο και καπου θα πεταξω καμια σκηνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 His tits are huge λέει η άλλη Κλαίω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 με σκέφτομαι παππού να πίνω με τη γριά δυο τρία δέντρα και ενα Λάμα να το καβαλάω να πηγαίνω τις βόλτες μου στο σπίτι πάνω στο βουνό , μεσα στη φύση και όταν έρθει η ώρα μου μετά απο 100+ χρόνια να έχει καταφέρει η επιστήμη κάποια δραστική μέθοδο αναστροφής της γήρανσης και να ξαναγίνω 23 χρονών , όπως είμαι τώρα να αναγεννηθεί ο nicoc89 απο τις στάχτες του σαν τον φοίνικα να μπορέσω να μοιράσω τη σοφία μου στην νέα γενιά να γίνω σύμβολο ελευθερίας του ανθρώπου και πρότυπο για τα τρισέγγονα σας και τα παιδιά τουςνα γίνω ο απόλυτος άνθρωπος που ξέρω οτι προορίζομαι να γίνω αυτό που έγραψα κρατήστε το σε word , screenshot , video , ότι θέλετε ειναι η κληρονομιά μου.σε εκατό χρόνια θα αξίζει όσο η ιστορία της ανθρωπότητας θα αγγίξω την τελειότητα και αν υπάρχει θεός θα αισθάνεται υπερήφανος για εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Nenya Πως με πληγωνεις έτσι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 τουλάχιστον σου τα σκάει καλά νικολάκη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 αθλητρια σουβλατζίδικου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 με σκέφτομαι παππού να πίνω με τη γριά δυο τρία δέντρα και ενα Λάμα να το καβαλάω να πηγαίνω τις βόλτες μου στο σπίτι πάνω στο βουνό , μεσα στη φύση και όταν έρθει η ώρα μου μετά απο 100+ χρόνια να έχει καταφέρει η επιστήμη κάποια δραστική μέθοδο αναστροφής της γήρανσης και να ξαναγίνω 23 χρονών , όπως είμαι τώρα να αναγεννηθεί ο nicoc89 απο τις στάχτες του σαν τον φοίνικα να μπορέσω να μοιράσω τη σοφία μου στην νέα γενιά να γίνω σύμβολο ελευθερίας του ανθρώπου και πρότυπο για τα τρισέγγονα σας και τα παιδιά τους να γίνω ο απόλυτος άνθρωπος που ξέρω οτι προορίζομαι να γίνω αυτό που έγραψα κρατήστε το σε word , screenshot , video , ότι θέλετε ειναι η κληρονομιά μου. σε εκατό χρόνια θα αξίζει όσο η ιστορία της ανθρωπότητας θα αγγίξω την τελειότητα και αν υπάρχει θεός θα αισθάνεται υπερήφανος για εμένα. Οταν το pc σου λέει press any key to continue πατά το power 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Νέκρα, όχι αστεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μόλις μπουκαρε ποντίκι απ'τη βεράντα στο δωμάτιο κ με το που το βλέπω η σκέψη μου ήταν 'αχ τί γλυκιά φατσούλα πού'χει'! Σοβαρά τώρα. Καμια γρήγορη λύση; ή θα την βγάλω ξενύχτι κ σκοπιά με την σκούπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Παρε γατα ή πιες καφε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 κοιμηθείτε αγκαλίτσα τωρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Θέλω να ελπίζω ότι με τόσο κυνηγητό μπορεί να βγήκε. Πφφφ ούτε φάκα δεν εχω. Ούτε γάτα δικιά μου. Η απέναντι γεροντογατα δν κυνηγούσε ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Θες να μας πεις δλδ ότι τόδες και ΔΕΝ στρίγγλισες μέχρι να τρομάξει ο ίδιος ο πόντιξ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αν δω μεγάλα έντομα θα βγάλω τσιριδες. Για ποντικακι με τπτ. Απλά σκέφτομαι ότι θέλω αύριο να καθαρίσω κάθε αντικείμενο που ακουμπάει πάτωμα...κ με πιάνει φρίκη. Επισης, δοκίμασα να τριγυριζω στο σπίτι νιαουριζοντας. No idea if it worked :S 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις