Sellers Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 -επιχείρηση σκούπα Τεχνική μελέτη και αυτοψία Τόποι, σημεία και φωταψία, τρομακτική στους στύλους του Ολυμπίου Διός ριπή αέρα. Δεν είναι τίποτα η κληρονομιά. Γιο τίποτα. Κόρες μόνες πολλές γκάνγκστα. Πιτσιρίκες του '60 της πλατείας Καραμανλάκη. Μισός αιώνας επάνω μας τσούζει. Το πάρκο Πατησίων και Κύπρου αναβλύζει Γυμνά κορμιά της Φυλής, μασκοφόρα ανδρείκελα. Πόλη γιατί πόλη ξανά γράφει ο δρόμος «αλλαγή» - ξεκίνα ξήλωνε το νήμα έως που τέλος. Ποιητής: Μπογδάνος απο κοντοπίδη το είδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μια χαρα φραγκα βγαζει ο Μικεος, θα πηδαει και κανα γκομενακι που γελαει με τα βιντεακια και ολα πανε καλα. Χεστηκε και για τους haters και για τους fans του.Ο τυπάς είναι ωραιότερος από κοντά. Επιβεβαιώνω που τον είδα χθες έξω απ'τη δουλειά. Σίγουρα περνάει μια χαρά ο μάικιους ;-)Έχει αυτό το γαμαουα ηφος του ματάκια που τρελαινει. Είναι όσο κοντός όσο φαίνεται?Όχι γιατί θέλω να τον φωνάζω ζουμπα και δεν ξέρω αν κολλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ωραίο στυλακι είχε, ωραίο βλέμμα κ πρέπει νά'μαστε σχεδόν ίσα στο ύψος (γύρω στο 1,67 είναι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αντε και καλα στεφανα. ΑΑΑΑΑΑλλος για το πλοιο της αγαπηηηης. Sent from my iPhone using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Είμαι 1,68. Τέλεια μπορώ να τον φωνάζω ζουμπα!!!! Σ ευχαριστώ για τη πολύτιμη πληροφορία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Λολ άθλιε!!! Ναι ναι ερωτεύτηκα γιατί δν είχα τπτ καλύτερο να κάνω :-P:-P:-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsiskos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Οι καρδιές σας θα χτυπούν στο ίδιο ύψος. Προσοχή για βραχυκυκλώματα!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 νευρίασα και χτύπησα το χέρι στο γραφείο και πετάχτηκε ενα ποτίρι στην πόρτα έγινε κομμάτια το ποτήρι και δεν ξέρω πως να τα μαζέψω γιατι μερικά ειναι σα σκόνη. η πόρτα έκανε τρύπα προς τα μέσα και έχει σαν σκλήθρες. ήταν κούφια πριν την κάνω έτσι και τώρα που την βλέπω ειναι και ψευτόπραμα.. πως να τα κάνω αόρατα λες και δεν έγινε? α??? στην πόρτα να βάλω καμια σελίδα απο περιοδικό ? γιατι αφίσα δεν έχω θα φαίνεται περίεργο ??τα γιαλιά που ειναι σκόρπια παντού ? θα πατήσω κανένα και θα μου μπει στο πόδι , κυκλοφορώ και ξυπόλητος το καλοκαίρι για δροσιά αμα τα δει η μάνα μου θα πάθει εγκεφαλικό ρε δεν μου λέει τίποτα γιατι της σπάω τα νευρα απο μικρός οταν πάει να μου την πει αλλα ειναι μαλακία ρετι να κάνω ρε? α ? μια φορά κατέβασα τζάμι με καρατιά γιατι είχα νευρα και είχε φρακάρει η μπαλκονόπορτα και κοντεψε να πάθει εγκεφαλικό η mother πείτε καμια ιδέα και γρήγορα , πετάχτηκε supermarket και θα έρθει σε λίγο να φύγω και να κάνω πως δεν ξέρω τίποτα? Είμαι 1,68. Τέλεια μπορώ να τον φωνάζω ζουμπα!!!! Σ ευχαριστώ για τη πολύτιμη πληροφορία εγώ είμαι 1,74 χουχου! Αντε και καλα στεφανα.ΑΑΑΑΑΑλλος για το πλοιο της αγαπηηηης.Sent from my iPhone using Insomnia εγώ , αμα βρεις κανα γκομενάκι μπάνικο σφύρα κατα δω θα ξηγηθώ πελεκάνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 νευρίασα και χτύπησα το χέρι στο γραφείο και πετάχτηκε ενα ποτίρι στην πόρτα έγινε κομμάτια το ποτήρι και δεν ξέρω πως να τα μαζέψω γιατι μερικά ειναι σα σκόνη. η πόρτα έκανε τρύπα προς τα μέσα και έχει σαν σκλήθρες. ήταν κούφια πριν την κάνω έτσι και τώρα που την βλέπω ειναι και ψευτόπραμα.. πως να τα κάνω αόρατα λες και δεν έγινε? α??? στην πόρτα να βάλω καμια σελίδα απο περιοδικό ? γιατι αφίσα δεν έχω θα φαίνεται περίεργο ?? diy ματάκι πόρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 diy ματάκι πόρτας. τι εννοείς? να βάλω ματάκι πόρτας? στου δωματίου μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 θέλει κανεις να γίνουμε ντρινκινγκ μπάντιζ; Πως λέγεται αυτο τελοσμπαντο Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 θέλει κανεις να γίνουμε ντρινκινγκ μπάντιζ; Πως λέγεται αυτο τελοσμπαντο Sent from my iPhone using Insomnia εγώ! έλα Πάτρα να πίνουμε παρέα ! θες? α? !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 βοτκα ρε καραγκιοζη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 βοτκα ρε καραγκιοζη. ολα θα τα πιούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Τις χλωρινες κρυψε Νικος,,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις