nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 αυτό ισχύει , για θέματα δουλειάς μην μιλάς πουθενά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 ειδε κανεις την πρασινη παντοφλα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Καλημερες... Την πατησα με το αυτοκινητο μην την ψαχνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ξύπνησα στις 06:00. Ξεμπερδεψα με το δημόσιο. Worth it Μερες + Ο γιος μιας έκλεψε παν ακριβούς πίνακες Η μάνα του, τους έκαψε Βρήκαν τα κόκκαλα της στον καυστηρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ήρθε ο μαλάκας και έγινε η Αθήνα άνω κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 χθες με πόναγε στο άσχετο το κεφάλι μου και μετά με πόναγε στο μάγουλο εκεί που εννονετε η γνάθος σήμερα πονάει μονο στην δεξιά μεριά τι νανε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αυχενικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 τι νανε ? ε δε θανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 κοίταζα στο google και την μία έλεγε οτι υπάρχει θέμα με το αυτί την άλλη με την γνάθο wtfanyway σε γιατρό δεν πάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 στριψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 στριψε. στενγός anyway , έβαλα την γκόπ γκόπ στην ίδια καρέκλα με το μωρό κατσούλι (την Λούση) και άρχισε να το γλύφει στα μούτρα , στα αυτιά , την πλάτη , σαν τρελή έκανε αυτό να της ρίχνει νυχιές και να έχει φρικάρει με σηκωμένη τρίχα κλπ και αυτή να μην καταλαβαίνει χριστό στο τέλος που ήθελα να την βγάλω στην αυλή δεν ήθελε , με κοίταγε μια εμένα και μια το κατσούλι πολύ γέλιο πάντως , την έχει μάθει η μάνα μου να κάθετε στην καρέκλα όταν πλένει την βεράντα και να μην κατεβαίνει αν δεν στεγνώσει και γεμίσει πατημασιές χΔ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αυχενικό δούλευε σκουλήκι! =p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 χθες με πόναγε στο άσχετο το κεφάλι μου και μετά με πόναγε στο μάγουλο εκεί που εννονετε η γνάθος σήμερα πονάει μονο στην δεξιά μεριά τι νανε ? Εκεί που σε πονάει στο μάγουλο είναι το τρίδυμο (νεύρο). Μπας και βγάζεις κανένα φρονιμήτη; Εναλλακτικά παίζει να είναι ημικρανία. Εγώ όταν έχω ημικρανίες πονάει και το συγκεκριμένο νεύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Εκεί που σε πονάει στο μάγουλο είναι το τρίδυμο (νεύρο). Μπας και βγάζεις κανένα φρονιμήτη; Εναλλακτικά παίζει να είναι ημικρανία. Εγώ όταν έχω ημικρανίες πονάει και το συγκεκριμένο νεύρο. Μπορεί να περνάει και εγκεφαλικό...για πες ρε νίκο89-+1, από προφορικό λόγο, πως πάμε; ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 ειχα φαει παντοφλια σε εκεινο το σημειο και εκανα να συνελθω κανα 3ημερο χαλαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις