nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 έβαλα στην γκόπ γκόπ να φάει κονσέρβα σκύλου που είναι μονοκόματη (σαν μπιφτέκι)μύριζε καλά η κονσέρβα και έβαλα και έψησα μια φέτα στο τηγάνι (χωρίς λάδι)με βλέπει η μάνα μου και μου λέει το σβάν που το βρήκες? της λέω στο τραπέζι ειναι , δεν το βλέπεις ? α? μου βουτάει το τηγάνι και πάει και το πετάει στον κάδοκάτι έψελνε (μουρμούρα) αλλα δεν άκουγα/πρόσεχαγαμώτο , μου έμεινε η όρεξη να δοκιμάσω η μυρωδιά ήταν τόσο δυνατή!!! !!!!!!!! !! παντως οι μανάδες ειναι σπαστικέςολόκληρος μαντράχαλος και θα μου πει να μη φάω κονσέρβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 έβαλα στην γκόπ γκόπ να φάει κονσέρβα σκύλου που είναι μονοκόματη (σαν μπιφτέκι) μύριζε καλά η κονσέρβα και έβαλα και έψησα μια φέτα στο τηγάνι (χωρίς λάδι) με βλέπει η μάνα μου και μου λέει το σβάν που το βρήκες? της λέω στο τραπέζι ειναι , δεν το βλέπεις ? α? μου βουτάει το τηγάνι και πάει και το πετάει στον κάδο κάτι έψελνε (μουρμούρα) αλλα δεν άκουγα/πρόσεχα γαμώτο , μου έμεινε η όρεξη να δοκιμάσω η μυρωδιά ήταν τόσο δυνατή!!! !!!!!!!! !! παντως οι μανάδες ειναι σπαστικές ολόκληρος μαντράχαλος και θα μου πει να μη φάω κονσέρβα Ασχετο αλλα στην κετο ετρωγες γιαουρτι; Επισης αλκοολ επινες; :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ασχετο αλλα στην κετο ετρωγες γιαουρτι; Επισης αλκοολ επινες; :ρ οχι κέτο και γιαούρτι δεν πάνε μαζι άγγιζα τα όρια ΥΔ μονο και μόνο με τις σαλάτες αλκοολ δεν έπινα , μονο τσιγάρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Το κέτο τι είναι το γκουανταμο της Πατρας; Δερνουν άγρια εκεί Νίκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 μια φορά με έχουν δείρει, ενας στο δημοτικό και του έδωκα κλοτσιά στα αρχίδια όταν έπεσε κάτω του τα πάταγα και η δασκάλα με χαστούκισε την είπα πουτάνα και πήρε τηλέφωνο τη μάνα μου να της τα πει η βρωμιάρα για γκουανταναμο δεν ξέρω δεν έχει τέτοια εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 οχι κέτο και γιαούρτι δεν πάνε μαζι άγγιζα τα όρια ΥΔ μονο και μόνο με τις σαλάτες αλκοολ δεν έπινα , μονο τσιγάρα Γιατι οχι, αν κρατησεις χαμηλα τους υδατανθρακες; Παιζει καποιος αλλος λογος που χαλαει την κετωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Γιατι οχι, αν κρατησεις χαμηλα τους υδατανθρακες; Παιζει καποιος αλλος λογος που χαλαει την κετωση; Κάτω απο 30γρ δεν μένεις τρώγοντας 2-3 σαλάτες την μέρα + γιαούρτι εκτός αν δεν φας καθόλου σαλάτες , γιατι και αυτές έχουν carbs σαλάτα τρώω αρκετή , δεν μπορώ να φάω λίγη yep , δύο λόγοι ακόμα 1. Τρως/πίνεις κάτι με γλυκαντικό (και 0 θερμίδες πχ coca cola light, δεν έχει σημασία) και κάτι γίνεται με την ινσουλίνη (κόλλησε το μιαλό μου atm) και και υπάρχει περίπτωση να σε πετάξει 2. Βλέπεις ένα γλυκό και σου τρέχουν τα σάλια , η λιγούρα σου και μόνο επηρεάζει κάτι (που δεν θυμάμαι επίσης) και σε πετάει (ΟΣΟ τρελό και αν φαίνεται , γίνεται). αυτά τα δύο παραπάνω δεν συμβαίνουν σε όλους , σε άλλους ναι σε άλλους όχι , ανάλογα τον οργανισμό. Γιαυτό χρησιμεύουν τα sticks για να βλέπεις αν εισαι σε κέτο ακόμα και αν ακολουθείς πιστά την διατροφή σου Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω με σιγουριά ειναι οτι το αλκοόλ σε πετάει απο κέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Για το αλκοολ το ξερω, μεχρι να το μεταβολισεις. Για το γιαουρτι εχω ακουσει διαφορα γι'αυτο ρωταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εγώ πειράζει που έχω χάσει την συζήτηση εδώ και 3 σελίδες...; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Για το αλκοολ το ξερω, μεχρι να το μεταβολισεις. Για το γιαουρτι εχω ακουσει διαφορα γι'αυτο ρωταω. Αν δεν έχει ζάχαρη το γιαούρτι δεν σε πετάει απο κετο σαν τροφή αν δεν έχει πολλούς carbs αλλα δεν βολευει γιατι κάθε γρ carb μετράει στην κετο αν ξεπεράσεις το όριο θα χάσεις κάποιες μέρες μέχρι να ξαναμπείς σε κέτοση για εμένα δεν αξίζει πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Αν δεν έχει ζάχαρη το γιαούρτι δεν σε πετάει απο κετο σαν τροφή αν δεν έχει πολλούς carbs αλλα δεν βολευει γιατι κάθε γρ carb μετράει στην κετο αν ξεπεράσεις το όριο θα χάσεις κάποιες μέρες μέχρι να ξαναμπείς σε κέτοση για εμένα δεν αξίζει πάντως Να καταλαβα. Μπδγ για το αλκοολ δε μιλαω για μαλακιες με ζαχαρη. Μονο σκληρα ποτα :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Παλια ειχε γινει ενας διαγωνισμος με ποιηματα θα ηταν ωραιο να επαναληφθει :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Για 1 μήνα νομιζα ότι ειχα βρει γαματη δουλεια, με καλά λεφτά και λίγες ώρες εργασίας. Δουλεια που μου ασρεσε παρα πολυ, που ειχε εξαιρετικες προοπτικες και στην τελική θα μαθαινα και θα πληρωνόμουν. Τελικά έφαγα ακυρο και δεν προχώρησε. Αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Κριμα... Και γω 1 σεπτεμβριου πιανω δουλεια.. Αλλα εχω 1,5 μηνα κενο και λεω δεν παιζει καποια μαλακια θα παιχτει... Φοβαμαι, δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος δεν το χω πει σε πολλους.. Ο πατερας μου απο τον εθνουσιασμο του το ειπε σε καναδυο αλλα τον προγειωσα. Οτι ο κοσμος δεν ειναι και τοσο αγαθος.. Μπορει ο αλλος επειδη εχει ενα ποκυ καλο βυσμα βλεπε πολιτικο να χωσει τον ανηψιο του, γιο του εκει και να εχουμε βγαλει τα ματακια μας ... Παντα οταν παει να γινει κατι καλο, δεν το εκβιαζω, κραταω πισινη και σκεφτομαι την στραβη που μπορει να γινει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις