nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 οχι. ναι και φάε τα λυσσακά σου ζηλιάρη έτσι ειναι και αν σου αρέσει δηλαδή δεν μπορείς να το αλλάξεις ειναι γεγονός . Μακάρι να γεννιόμασταν όλοι έτσι αλλα δυστυχώς λίγοι είμαστε οι τυχεροί ανεπτυγμένα όντα , νέα γενιά , η εξέλιξη του ανθρώπου EVOLUTION @ ITS FINEST
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 gym και μετά μια ολόκληρη πίτσα και 6 τυροπιτάκια. Ας μην διαρρεύσει στο fitness thread
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 ναι και φάε τα λυσσακά σου ζηλιάρη έτσι ειναι και αν σου αρέσει δηλαδή δεν μπορείς να το αλλάξεις ειναι γεγονός . Μακάρι να γεννιόμασταν όλοι έτσι αλλα δυστυχώς λίγοι είμαστε οι τυχεροί ανεπτυγμένα όντα , νέα γενιά , η εξέλιξη του ανθρώπου EVOLUTION @ ITS FINEST οχι. 1
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 οχι. ναι κατάλαβες? α? Νίκος τζιβάτος κι έτσι; θα με βοηθήσει στην αστρική προβολή το μαλλί λειτουργεί σαν κεραία
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Βασικα οι ψειρες θα σε βοηθησουν πολυ.. Θα χεις με κατι να ασχολεισαι...
athlios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μουνοψειρες; Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 οι ψείρες δεν με πλησιάζουν κάτι έχει το αίμα μου και πεθαίνουνστο δημοτικό είχε ενα παιδί και είχαν κολλήσει όλοι οι συμμαθητές μου εκτός απο εμένα μια φορά πήδηξε απο μια γάτα ενας ψήλος στο χέρι μου και τον είδα και πήγα να τον πιάσωόπως κούνησα το χέρι μου έπεσε κάτω ψόφιος επίσης μπαίνοντας σε ενα δωμάτιο με τηλεόραση/ράδιο που έχει κεραία χαλάει το σήμα και παίζει παράσιτα αν μπει κάποιος άλλος όλα καλά Μουνοψειρες;Sent from my iPhone using Insomnia οχι , κωλοχαραδρόψειρες
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δεν ξερω αν ειναι τετοιο τυπου αλλα κατι θα χει.. Μουνο, κεφαλο, πουτσο ψειρες θα ναι... Θα σε γελασω..
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 βουτσ!! βουτσ!! πρρρ!!! πρρρ!!! πρρρ!!!πάω για νανάκιανινίτα μωλέ!11!!!111!!!!
Dark_son20 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 όπως κούνησα το χέρι μου έπεσε κάτω ψόφιος δεν ψόφησε.... απλά έγινε από τη πρώτη ρουφιξιά 4
noob Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 βγήκα έξω με το boxεράκι To ξέρεις ότι έτσι σκανδαλίζεις το γκόσμο α?
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 To ξέρεις ότι έτσι σκανδαλίζεις το γκόσμο α? το ξέρω αλλα τι να κάμω αν το κανα επίτηδες θα χα μεγάλο φαν κλάπ εκει ώξω εμφέυγω όμως να βγαίνω έτσα έτυχε
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καλημερες... Αυτος ο μηνας δεν ξερω θελει να με ξεκανει.. Πηγαινα θεσσαλονικη απο τον περιφερειακο. Περναω την στροφη της τριγλιας και αρχιζει να βρεχει σαν φουστης... Ανοιγω τους γυαλοκαθαριστηρες ολα καλα.. Μετα απο 5 λεπτα σταματησαν μονοι τους.. Μεχρι που να σταματησει η βροχη δοκιμαζα αλλα αυτοι δεν εκανα τιποτα.. Κολλημενος στο τζαμι κουτσα στραβα με προσευχες οδηγουσα.. Μολις σταματησε η βροχη λεω ας ξαναδοκιμασω.. Τσουπ δουλεψαν.. Δεν ξερω με κανει πλακα ο θεος, ο διαβολοσ... Στο τσαφ την γλιτωσα παλι... Να παω να με διαβασει κανενας παππας.. Ποια με ματιαζει/ κακολογει δεν μπορω να το καταλαβω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις