Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Πηγαινω στην εθνικη.. Μπαινει ενας θειος το πουκαμισο ριγμενο στον ωμο και την κοιλαρα απεξω... Αταραχος ... Οτι να ναι.. Στα λιντ μιλουσε ενας αθλιος στο κινητο, μαλλον με κανενα γκομενακι. Παω να παρω κατι μπυρες και τον βλεπω να εχει ξαπλωσει πανω στις πορτοκαλαδες... Τι γινετε τελευταια... Χαζεψαμε εντελως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Πηγαινω στην εθνικη.. Μπαινει ενας θειος το πουκαμισο ριγμενο στον ωμο και την κοιλαρα απεξω... Αταραχος ... Οτι να ναι.. Στα λιντ μιλουσε ενας αθλιος στο κινητο, μαλλον με κανενα γκομενακι. Παω να παρω κατι μπυρες και τον βλεπω να εχει ξαπλωσει πανω στις πορτοκαλαδες... Τι γινετε τελευταια... Χαζεψαμε εντελως... ΣΑΜΕΡ 2013 ζαντα ολη μερα-καθε μερα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Παλιοκαργοκάναγα ο Τριμέγιστος σας στα 77.1 γαμώκιλα πιάνοντας τον διαιτιτικό στόχο κ με τέλειο ταιμινγκ περικαλώ. Έτσι έχω τη κλασσική καλοκαιρινή αβάντα δίκιλου για να ξεκολιαστώ στη μασαμπούκα για το υπόλοιπο καλοκερεισιον. Από 79 κ πάνω αρχίζει η απόσυρση από τη ζωή κ τα ''που βαδίζω σε τέτοιο κόσμο ο χοντρόπουστας''.Δε θέλετε να με ζήσετε σε τέτοιο μουντ, διότι θα σας σκάνε νήματα στο μπλα μπλα για το πόσο γκέι είναι ο Σταλόνε κ σιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δυο κιλά αβάντα έχω για την Σαββατιάτικη έξοδο. Πολύ μιζέρια η ζωή του τζέϊ τελικά...Ακου εκεί όλο το καλοκαίρι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Είχα κλήση σήμερα το πρωί από κινητό (?) που ξεκινάει κανονικά "697" αλλά έχει 13 ψηφία. Wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Πολύ μιζέρια η ζωή του τζέϊ τελικά... ποιου τζέι κ ποιού κουζαμπούμπου (σωστά το είπα κουμπάρε?).Εκφράζω δημόσια την κρυφή αγωνία του μέσου σχεδόν μετροσέξουαλ δυτικού/δυτικοποιημένου νέου άνδρα. Ακολουθήστε όλοι σας τον γκέι ντεμι-γκοντ σας κ μιλήστε για αυτά ετερονορματιβοπροπαγανδισμένα συμπλεγματικά νεοελληνάκια.Απελευθερωθήτε κ ελάτε να γίνουμε πολλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τοξο εισαι η καλύτερη διαφήμηση για την ομοφοβία. Μια εβδομάδα μαζί σου και στο τέλος θα λενε ΄΄Κλαιν, το οτι ειναι γκει ειναι το λιγότερο'' 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τοξο εισαι η καλύτερη διαφήμηση για την ομοφοβία.Δε γαμεί όμως να παίζεις με τα περιορισμένης?Έλα παραδέξου το. Τέσπα μαν ο βασικός νταλκάς μου σήμερα είναι ότι δεν είμαι χοντρός.Πιάσε με αύριο ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ο βασικός σου νταλκάς είναι οτι δέν μπορείς να φάς... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 και θελω για πολλους λογους να δουλεψω σε τραπεζα (βασικα ταιριαζει, τουλαχιστον απ εξω οπως το βλεπω στο στυλ μ ) δεν είμαι ρατσιστής αλλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 δεν ήμουν και τόσο συνηθισμένος σε τρέξιμο [...] Έτρεχα 7,5km Dat face όταν ο αγύμναστος τρέχει 10 χιλιόμετρα και εσύ κοιτάς κάθε 300 μέτρα τον διάδρομο του gym βλαστημώντας πότε περνάει το 1,5km... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Dat face όταν ο αγύμναστος τρέχει 10 χιλιόμετρα και εσύ κοιτάς κάθε 300 μέτρα τον διάδρομο του gym βλαστημώντας πότε περνάει το 1,5km... οριστε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Η σις μου πέρασε στη πρώτη φάση των οντισιον της Καλιφορνια για το America's Next Top Model Α,ρε τοξοσογο όπου κ να πας διαπρεπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ανέβασε φωτο με μπικινι να σου πω ως που θα φτάσει. Εντιτ ΤΗΣ ΣΙΣ ΤΗΣ ΣΙΣ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μαλακα άργησε το εντιτ σου έχεις πμ με μένα γυμνό στα 4 (κ κάτι μαύρους παρεάκι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις