athlios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 <p>Τι σκατά έκανες ρε πόστη... θέλω να μάθω </p> Πήρα αγκαλιά μια πέτρα έξω απο μπιτσόμπαρο. Τουλάχιστον το ενιωσα και σηκωθηκα αμεσως, Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ποια μύγα; η μυγα που μολις καταπιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Επίσημα σε άδεια επιτέλους,φακ για Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 καλημέθρα Δεν δικαιολογεί εσένα όμως. α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καλημερα... Ρε το φβ τρελαθηκε;;; Χτες ειχα ενα αιτημα φιλιας απο την Ελενη πχ.. Το αποδεχομαι.. Σημερα μου ερχεται ειδοποιηση οτι η Ελενη αποδεχθηκε το αιτημα φιλοας.. Wtf??? Φουτσιες μου παιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 "Πρέπει να κάνουμε έναν τειρεσια 2 ταχυτήτων" Να φτιάξουμε μια βάση δεδομένων της προκοπής με ανθρώπους που μπορούν να την δουλέψουν δεν παίζει...? Μάλλον καλημερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 βζζζζζζζζζζζζζζζζ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Aγελάδα διαπερνά οροφή σπιτιού λέει και σκοτώνει 45χρονο. Ποιος πετάει αγελάδες ρε μαλάκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 @Lucifer, το είδα και σε θυμήθηκα.. - Ναι γεια σας από το Γυράδικο είμαστε- Ναι παρακαλώ πείτε μου- Τι έγινε σήμερα δε θα παραγγείλεις ρε αρχίδι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Οι κοπελιες στο δοαταπ δεν υπάρχουνε, δεν υπάρχουνε σας λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Κοίτα, γίνεται οθόνη χωρίς ντιτζιτάιζερ, αλλά θέλει υπομονή και προσοχή το πιστολάκι Άμα ήταν δικό μου, ναι... γίνεται. Ξένο όμως δεν γίνεται. Είχα ένα galaxy s3 προχτές που μας άφησε την ώρα της αφαίρεσης του digitizer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ^ με το που γίνεται η στραβή και ακούς το κρακ - δεν σου βγαίνει φυσικό να το ποτίσεις με zipέλαιο, να το φουντώσεις και να χορέψεις γύρω του; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Σε μανάβικο σήμερα "μη ζουλάτε τις ντομάτες, δεν κορνάρουν" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ^ με το που γίνεται η στραβή και ακούς το κρακ - δεν σου βγαίνει φυσικό να το ποτίσεις με zipέλαιο, να το φουντώσεις και να χορέψεις γύρω του; Έλα μωρέ, τα πρώτα 3 κινητά είναι δύσκολα, μετά δεν μπαίνει στην διαδικασία καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις