RobinBlack Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Σκεφτόμουν πως συνέχεια ηθοποιοί με δυνατές επιβλητικές προσωπικότητες επί σκηνής "αποκαλύπτονται" πως είναι γκέι, δηλαδή πίσω από την σκηνή τον αχνίζουν το κουραμπιέ... ...Και μετά διαβάζω για μεγάλα νέα για τον Michael Douglas ! Σκέφτομαι "όχι ΚΑΙ αυτός γκέι". Αλλά έκανα λάθος, ήταν ο ένας που έβγαλε την ομάδα ασπροπρόσωπη. Ήταν αυτός που σχεδόν πέθανε μαχόμενος για την φανέλα. Ο τύπος γαμάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Επιστήμονες στην Ρωσία ανακάλυψαν γονίδιο που ευθύνεται για την σεξουαλική συμπεριφορά gay ραντιο αρβυλα κλαιν στη τελικη θα λεμε environmental Σκεφτόμουν πως συνέχεια ηθοποιοί με δυνατές επιβλητικές προσωπικότητες επί σκηνής "αποκαλύπτονται" πως είναι γκέι Aλλά στο Ελλαδιστάν μούγκα στη στρούγκα οι ανάλογοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Είμαι γραμμένος με στυλό στην πλάτη! Ρε τι γίνεται εδώ ρε, υπνοβατώ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Αυθόρμητο ξύπνημα σήμερα στις 6.50. Γιατί, ω γιατί μου το έκανα αυτό; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Damn son, μπορούσες να το στρογγυλέψεις τουλάχιστον @ 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ο τύπος είναι τελείως ανόητος όμως. Μπορεί να γκρεμίσει όλη την γκεη επιχειρηματολογία με μια φράση. Σελλερζ για σένα: Μερσι μποκού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 caution, είπα να βγω απ' το comfort zone μου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Εχω σκεφτει σοβαρα να βαζω στην ακρη ενα ευρω καθε φορα που ακουω την φραση ''Αλλα εδω στην Ελλάδα...'' 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 ..και ένα δίευρω, όταν διαβάζω "στο Ελλάντα" ή "Ελλαδιστάν". Bentley θα πάρουμε Sellers και θα σε βγάζω τσάρκες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Εχω σκεφτει σοβαρα να βαζω στην ακρη ενα ευρω καθε φορα που ακουω την φραση ''Αλλα εδω στην Ελλάδα...'' Έχεις τόσα λεφτα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Έχεις τόσα λεφτα; Αν ζουσα εξω, θα είχα. Αλλα εδω στο Ελλαδιστάν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ντινγκ ντινγκ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Αν ζουσα εξω, θα είχα. Αλλα εδω στο Ελλαδιστάν... Αυτο δεν μετράει, φαουλ, κιτρινη καρτα, βγάλε 1 ευρώ απο τον κουμπαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ντινγκ ντινγκ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημερες...Χτες ειχαμε hangover... Γυρισα σπιτι 7:00+ αν θυμαμαι καλα και σηκωθηκα πριν λιγο...Τωρα ετοιμαζομαι για μπανακι.., Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2013 από Liverpool89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις