Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ...και τι κάνουμε όταν νιώθουμε ανηδονία; Πειραματιζόμαστε. Take it (him) from here, γιατρέ. Τόξος σηαλ οφ απρουβαλ Όμως το ''αν ήμουν'' του μου σκότωσε το κίνητρο να τον πάρω.Να αναλάβω εσένα ρε κάβλα για αλλαγή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Τόξος σηαλ οφ απρουβαλ Όμως το ''αν ήμουν'' του μου σκότωσε το κίνητρο να τον πάρω.Να αναλάβω εσένα ρε κάβλα για αλλαγή? sorry ρε doctor αλλα γουστάρω μονο γκόμενες λεω αν ήμουν γιατι δεν ειμαι σίγουρος αν είμαι τελικά όλα αυτά μου τα έχουν πει φίλοι , (οικογένεια δεν πιάνετε) , γκόμενες κ έτσ αλλα τι σημαίνει αυτό ? γιατι αξίζουμε αν είμαστε έτσι ? τι ειναι αυτό που αξίζει ? γιατι υπάρχουμε ? ποιος ειναι ο λόγος για όλα αυτά ? α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Νίκο η απάντηση είναι 42 -> http://lmgtfy.com/?q=what+is+the+answer+to+life+the+universe+and+everything Τόξο η απάντηση είναι ...βρε ατιμούτσικο, κοκκίνισα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Νίκο η απάντηση είναι 42 -> http://lmgtfy.com/?q=what+is+the+answer+to+life+the+universe+and+everything θα κάνω πως ήταν τυχαίο .... καλύτερα να πάω για ύπνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Νίκο η απάντηση είναι 42 Το 98 είναι η απάντηση πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Το 98 είναι η απάντηση πλέον Κανένα σοβαρό βιβλίο δεν έχεις διαβάσει εσύ ε; ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Το 98 είναι η απάντηση πλέον digimon έβλεπες? α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Κανένα σοβαρό βιβλίο δεν έχεις διαβάσει εσύ ε; ;ρ πραγματικά από αυτά που έχεις ακούσει από τον ίδιο, θα τον ταίριαζες στο κοινό του συγκεκριμένου βιβλίου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Καλημερες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Καλημερες.... Καλημέθρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εχω ξυπνήσει από τις 7, δε μπορώ να σηκωθώ απ το κρεβάτι, νυστάζω αλλά δε μπορώ να κοιμηθώ. Πως λέγεται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εχω ξυπνήσει από τις 7, δε μπορώ να σηκωθώ απ το κρεβάτι, νυστάζω αλλά δε μπορώ να κοιμηθώ. Πως λέγεται αυτό; Depression? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Depression?Έχει τέτοια συμπτώματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Έχει τέτοια συμπτώματα; From what I hear... http://www.psychologytoday.com/blog/charting-the-depths/201106/why-do-depressed-people-lie-in-bed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις