viper2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Τέλος πάντων... Μια μπουγάτσα έστω θα την φάμε, δεν θα την φάμε; Σε εκείνο το πολύ καλό μπουγατσατζίδικο εκεί παραδίπλα σου, που κάνει την καλύτερη μπουγάτσα στον νομό ντε. Α, δες και τι έγινε προχτέ εκεί στην γειτονιά μας ε: Σοκ με «ματωμένο γάμο» στην Ελευθερούπολη Καβάλας Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα, λένε στο χωριόμ... Μα γιατί κάθησα και το διάβασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Άντε τώρα 7ωρο ταξίδι γαμώ τα τρένα.http://www.youtube.com/watch?v=QtPQ_QJpFIU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Άντε τώρα 7ωρο ταξίδι γαμώ τα τρένα. jesus που πας με 7 ωρες ταξιδι; στην ουκρανια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 με τρένο είπε. Από Θεσσαλονίκη για παράδειγμα, το τρένο σε 7 ώρες φτάνει δεν φτάνει Λαμία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 EΛΑ πανε ριξτα σε κανα γκομενακι να περασει η ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Έχετε τρένο και έχετε και παράπονο. Ουστ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 με τρένο είπε. Από Θεσσαλονίκη για παράδειγμα, το τρένο σε 7 ώρες φτάνει δεν φτάνει Λαμία. αλλαζει κανα 2 μηχανες στο δρομο, πιανει κανα χεσιμο τον οδηγο, θυμαται και κανα γκομενακι που ειχε απο το λυκειο στον παλαιοφαρσαλο, ενα 8ωρακι το εχεις μεχρι Αθηνα ισατα. ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ. Α επισης παρε το ταβλι μαζι σου , στο κυλικειο ολο και κατι θα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 με τρένο είπε. Από Θεσσαλονίκη για παράδειγμα, το τρένο σε 7 ώρες φτάνει δεν φτάνει Λαμία. αλλαζει κανα 2 μηχανες στο δρομο, πιανει κανα χεσιμο τον οδηγο, θυμαται και κανα γκομενακι που ειχε απο το λυκειο στον παλαιοφαρσαλο, ενα 8ωρακι το εχεις μεχρι Αθηνα ισατα. ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ. Α επισης παρε το ταβλι μαζι σου , στο κυλικειο ολο και κατι θα βρεις. τι ακριβως ενοειτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 εννοούμε ότι τα ελληνικά τρένα δεν είναι σαν τα ευρωπαϊκά. Τα ελληνικά τρένα είναι σαν τα μπαγκλαντεσιανά καράβια. Τους αλήτες... Τους κακοήθεις... Τους τεντυμπόυδες... Έκαναν στάχτη το μαγαζί της προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ιερισσού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δεν με πιάνει η φράπα today, ακόμα χασμουριέμαι σαν τρελή τσίγκανα. Και είναι ο δεύτερος. Τι έγινε, χαλάσαν το χαρμάνι; Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Εγώ πάντως τρέμω. 1 Monster, 1 RUSSIAN POWER και τώρα καφεδάκι για χαλάρωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Εγω εδω και 2 βδομάδες ειμαι σε φάση μονιμης υπνηλίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 εγώ είμαι ο Λευτέρης και είμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 από Site: http://www.insomnia.gr/topic/492654-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CE%BD%CE%BF%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%C2%AB%CE%BA%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82%C2%BB-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%AF%CE%BD/">εδώ : προορίζεται για χρήση σε chatrooms όπου υπάρχουν υποψίες ότι συχνάζουν παιδόφιλοι. Στην αρχή τηρεί παθητική στάση, αλλά μετά προσαρμόζεται βάση της συμπεριφοράς των συνομιλητών απέναντί του (για παράδειγμα, εάν ο ύποπτος δεν φαίνεται πρόθυμος να συνεχίσει την κουβέντα, παίρνει «προσβεβλημένη» ή πιο επίμονη στάση). - μπλα μπλα. Πόσο είσαι?- 14- Επ ωπ, μακριά κοπελιά, μην μας πάνε και μέσα. Πρέπει να κλείσω.- Θέλω να με σκίσεις στα 4.- Λες ε?- Η IP σας καταγράφηκε από το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 καλησπέθρα διαβάζω ενα βιβλίο σε pdf (goetia) και μου κάνει εντύπωση που ενω είναι στα αγγλικά(μετάφραση του Lemegeton) ξεκινάει με μια προσευχή 12-13 σειρές στα Ελληνικά ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό ? το original είναι στα Ελληνικά ?http://www.hermetics.org/pdf/grimoire/ac_goetia.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις