gatokoritso Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Άι χεστειτε κωλοκουνουπα!! Τοσα χιλιόμετρα κρέας στο κοκκαλο στη πατούσα βρήκατε να κάνετε τη βρωμοδουλεια σας?έλεος δηλαδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Είναι δυνατόν σε καινούργιο scorpio black να μου βγάζει πάλι το s.m.a.r.t disk imminent failure? Πόσο γκαντέμης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Άι χεστειτε κωλοκουνουπα!! Τοσα χιλιόμετρα κρέας στο κοκκαλο στη πατούσα βρήκατε να κάνετε τη βρωμοδουλεια σας?έλεος δηλαδη... Καντην μακια να περάσει, όπως ο νικοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 όταν ήμουν μικρός(δεν πήγαινα ουτε νήπιο) είχα ενα παπί και μου τσίμπαγε το πουλί μου Τι μου θύμισες τώρα;;.... Αυτό το thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Σημερα πηγα για ψαρεμα.. Ενα ψαρι πιασαμε καπου 200 γραμμαρια.. <br><br> Εγω εχασα δυο φορες το αντιβαρο και το παρατησα.. Εμπλεκε σε πετρες και εσπαγε η πετονια Βαριδιο δε λεγεται ρε γαμώτο; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Βαρίδι, μολύβι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Βαριδιο δε λεγεται ρε γαμώτο; Sent from my iPhone using Insomnia Ωπ ναι ... Καλημερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 καλημέθρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Τι μου θύμισες τώρα;;.... Αυτό το thread Epic level: Braveheart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 @Physics_Rulez μην μασάς, τριπλό καπάκι RMA σε WD Black εγώ... back to back χτυπημένοι με συνεχόμενα serials. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 @Physics_Rulez μην μασάς, τριπλό καπάκι RMA σε WD Black εγώ... back to back χτυπημένοι με συνεχόμενα serials. Τον πήγα πίσω στο e-shop. Μαλακία έκανα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Nope - καλά έκανες. Και εγώ δεν τα έκανα direct τα RMA, από Πλαίσιο τα έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Και δε σου έκανε νερά το πλαίσιο; λες να μη με ταλαιπωρήσει το e-shop? θα γκρεμίσει κανένας φούρνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ενα RMA εκανα σε σκληρο στο Eshop πριν 3 χρόνια, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου πέρα από τις μετακινησεις. Τους πήγα τον σκληρο, τους ειπα ότι δεν δουλευει, τον εστειλαν για RMA και μεσα σε 4-5 εργάσιμες πήγα να πάρω τον καινουριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 In other news, για να ανανεώσει άδεια παραμονής ένα ζευγάρι αλλοδαπών, θα πρέπει να δηλώνουν ετήσιο φορολογητέο εισόδημα>10.200,00 ευρώ, την ώρα που ο βασικός μισθός είναι 586,08 -> ετήσια μικτά 8.205,12 (καθαρά πολύ πιο κάτω). Δηλαδή αν η γυναίκα μείνει άνεργη ή έχει 2-3 παιδιά και δε μπορεί να δουλέψει, bye bye. Τι μούφα είναι αυτή. Τι 10.200 εισόδημα, στο δημόσιο θα δουλεύουν; Νόμος του 2005 my ass. Το 2005 κυκλοφορούσαν με καγιέν ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις