Sarandis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Την περασμένη βδομάδα έκανα πραγματικότητα το "μια μπύρα και σπίτι" επειδή είχα δουλειές αρκετά νωρίς. Μετά ακολούθησε το κλάματα στο ντουζ και τέτοια... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Να πω την αληθεια δεν βγαινω και τοσο. Απο 2/2013 εχω παει για ποτο 3 φορες. Μια φορα 1 ποτο, τις αλλες 2 ηπια 4. Προτιμω να παω για φαγητο εξω παρα για ποτα, αλλα και παλι δεν εχω παει πολυ εξω ουτε για αυτο φετος. Σε παρτυ με μουσικη εχω να παω 1 χρονο και κατι ψιλα, και εκει παλι προτιμω αλλες ουσιες και οχι αλκοολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Τουφάκο δεν ξέρω τι κουμπώνεις, αλλά ok αν δεν βγαίνεις το καταλαβαίνω να μην πίνεις. Μόνος στην σπηλιά και εγώ δεν πίνω.Αλλά να βγεις για ΕΝΑ ποτό είναι απλά pure evil. Πιστεύω ότι έτσι κολλιέται ο καρκίνος. Είτε είναι περιπτερίσιες, είτε είναι σε bar είτε στα highlands σε γραφικό αποστακτήριο, αν υπάρχει πρόσβαση σε αλκοόλ shit's getting real. Σε φάση δεν έχω αισθανθεί ποτέ την ανάγκη για use αυτής της ουσίας. Μόνο για abuse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 <p>Εχω να πιω/γινω λιωμα απο περσυ το καλοκαιρι. Μεχρι τωρα εχω πιει 3-4 φορες αλλα τιποτα τρομερο...</p> Αυτό θα σε φάει Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Για ποιο λογο ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πρέπει να σκοτώσω καμιά ώρα στην Πλατεία της Νέας Πεντέλης και δεν έχω ούτε ένα βιβλίο μαζί μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Τουφάκο δεν ξέρω τι κουμπώνεις, αλλά ok αν δεν βγαίνεις το καταλαβαίνω να μην πίνεις. Μόνος στην σπηλιά και εγώ δεν πίνω. Αλλά να βγεις για ΕΝΑ ποτό είναι απλά pure evil. Πιστεύω ότι έτσι κολλιέται ο καρκίνος. Είτε είναι περιπτερίσιες, είτε είναι σε bar είτε στα highlands σε γραφικό αποστακτήριο, αν υπάρχει πρόσβαση σε αλκοόλ shit's getting real. Σε φάση δεν έχω αισθανθεί ποτέ την ανάγκη για use αυτής της ουσίας. Μόνο για abuse. 2-3 φορές το χρόνο πίνω αλκοολ ανεξάρτητα από το πόσες φορές βγώ μέσα στο έτος. J20 αλλιώς τπτ.Έχω κάνει το θεικό ( κ όχι μια φορά μόνο) τα Αγγλάκια να ναι ζάντα κ να πίνουν τα αντερα τους κ γω με ένα ποτήρι εμφυαλωμένο νερό με πάγο κ μια φέτα λεμόνι για ντεκόρ κ να με κοιτάνε σα νούλες. Αυτή η κολοκουλτούρα του αλκοολ ειδικά εδώ με βαράει δόξα πατρι. Απανταχού καμένες κάργιες μπορείτε άνετα να κοινωνικοποιηθείτε κ να ψυχαγωγηθείτε κ χωρίς κατανάλωση αλκοόλ λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μα πως θα περασουμε τελειιιιιιααααα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πρέπει να ρίξουν Ναπαλμ σε όλο το νησι. Εν τω μεταξυ είναι ολοι αποτριχωμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μια χαρά νησάκι είναι - γάμα τα ποζέρια και το star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Να ριξουν ναπαλμ στα ποζέρια τότε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Έχετε ακούσει γκέι να μην πηγαίνει στη Μύκονο? ε,τον βρήκατε γτπκ κουλτούρα διασκέδασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Τόξο πόσες φορές πήγες και δεν πέρασες καλά ρε man; Δεν σε ψήνει το αλκοόλ, δεν σε ψήνει το νησάκι το όμορφο... Μήπως είσαι hater; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΣ!! Λίγα τα λόγια σας για το νησί ε! Κρίμα που του έχουν βγάλει το όνομα από ένα χαζοσουπερπαρανταις.. Αν θες να πας στη Μύκονο κ να ηρεμησεις σε απίστευτες καθαρές παραλίες μπορεις να το κάνεις. Βγάζω το καπέλο στους Μυκονιατες που φροντίζουν για την φυσική ομορφιά του νησιού κ έχουν άψογους τρόπους γενικά. (αχ..νά'ταν και οι τιμές πιο προσιτές να πήγαινα συχνά ..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 1 φορά πήγα το νησί είναι ωραίο ,τα μπαζόνια ποζέρια, οι λυσσάρες κρα,οι μπιμπο γκόμενες κ οι καραβλαχάρες με χαλάνε. να τον παίρνω ξέρω να το κάνω πολύ καλά κ εκτός Μυκόνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις