viper2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πως φεύγουν έτσι τα σπίτια στην Κίνα. Σαν να ήταν κινεζικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ήρθε το nexus 4 γούτσου γούτσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 η μάνα μου έχει ενα μωρό γατί με γυριστά αφτιά σαν κέρατα (θα ανεβάσω φωτογραφία soon)της είπα να την λέμε lucyτο είχε και το έλεγε εδώ και καμια εβδομάδατην ακούω το πρωι της έλεγε "lucy , έλα εδώ κοπέλα μου"της λέω ξέρεις απο που βγαίνει το lucy ? απο το lucifer , δηλαδή εωσφόρος επειδή μοιάζει με διάολο ειπα να την λέμε έτσιη μάνα μου -> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ήρθε το nexus 4 γούτσου γούτσου Απο Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 yep.. 12 ώρες από το κλικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 άνοιξα θέμα και εξαφανίστηκε ουτε καν ειδοποίηση αν διαγράφτηκε δεν μου ήρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εντυπωσεις απο το nexus??? ασπρο το πηρες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouskarle Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 άνοιξα θέμα και εξαφανίστηκε ουτε καν ειδοποίηση αν διαγράφτηκε δεν μου ήρθε Σε πολεμάνε μυστήριες δυνάμεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εντυπωσεις απο το nexus??? ασπρο το πηρες;;; Προσπαθώ να το κάνω να lagάρει αλλά τίποτα. Σφαίρα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ασπρο;;; Δεν μου ειπες;;; 2αρα μνημη ε;; Καλωριζικο επι της ευκαιριας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Σε πολεμάνε μυστήριες δυνάμεις. δρακονιανοί κατάσκοποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Φορο-ελεγχοι... Τι παπαρια ειναι αυτο.. Θα μπουκαρουν σπιτι και θα ελεγχουν τα παντα λενε... Τι σκατα.. Που ζουμε ρε.. Τι αλλο θα μας κανουν ... Ουτε στην χουντα τετοια νταβατζιλικη δεν ειχαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 <p>Ήρθε το nexus 4 </p> <p> </p> <p>γούτσου γούτσου</p> Οοο καλορίζικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 θένξ θένξ, μαύρο είναι. περιμένω και τη θήκη τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πήγα στο γιατρό για ένα τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα, δεν ήταν ο δικός μου εκεί, με είδε μια άλλη, ξάπλωσα γυμνός και εκτός του οτι άφηνε το χέρι της επάνω στο πέος μου κανα δυο φορές που με ρώτησε κάτι εν μέσω της εξέτασης, όσο μου μιλούσε μετά την εξέταση μου χάιδευε το μπούτι όσο ήμουν ξαπλωμένος. Τι διάολο bedside manners είναι αυτά. Και γιατί δεν τα διδάσκουν σε όλους; Θα πω του γιατρού μου να μην ξαναπάει διακοπές θα χάσει όλη την πελατεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις