Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τοξοβόλε φτιάχνεσαι με bearchub; Αρσενικό να ναι κ τα βρισκουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αρσενικό να ναι κ τα βρισκουμε ρε τοξο γιατι οι gay δεν έχετε νορμάλ συμπεριφορά ? δηλαδή κάνετε σαν λυσσάρες γυναίκες και όχι σαν άντρες που έχουν επιλέξει τους άντρες δεν ειναι μονο η επιλογή σας , έχετε και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά που προκαλεί να ασχοληθούν μαζι σας (attention whoring) και αυτό ισχύει σε όλους τους gay που έχω δει. Οπότε γιατι σας κάνει εντύπωση που ασχολούνται και αρνητικά με εσάς ? γιατί δίνετε δικαιώματα ? δεν έχει σχέση με το ποστ σου απλα μου ηρθε έτσι και είπα να το πω να δω τι θα απαντήσεις , εισαι και ψυχολόγος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μην την ακούς την ξινή χρυσή μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 αυξάνονται και πληθύνονταιεισχώρησαν και στην κυβέρνηση του insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Οι gay δεν ενοχλούμε στο insomnia... οι Εβραίοι είναι το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 πλάκα πλάκα είχα δει μια ταινία με Εβραίους που κυνηγούσαν μια γυναίκα να της πάρουν το παιδί να το θυσιάσουνέχω ακούσει οτι είναι δρακονιανοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Οι gay δεν ενοχλούμε στο insomnia... οι Εβραίοι είναι το πρόβλημα Καλώς τηνε και μύγδαλα καλέ.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ο ενας κανει την παπια και ο αλλος βαφεται... Μια χαρα... Αν μπορουσε ο τοξοβολος το ανθρωπακι του ινσομνια θα του εβαζε ροζ μπιτζαμες και σκουφο με καρδουλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλώς τηνε και μύγδαλα καλέ.;ρ Συ- συ- σύκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 σας έχει τύχει ποτέ να είστε έτοιμοι να κάνετε μια επιλογή και κάτι μεσα σας να σας λεει να μην το κάνετε? να έχετε μια διαίσθηση οτι θα γίνει χοντρή μαλακία ? ? anyway ,έχω αργήσει , έφυγα,καληνύχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Το πλυντηριο που ειναι στην κουζινα, κανει το πατωμα στο μπανιο να γεμιζει νερα απο μια περιεργη τρυπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ρε σεις , χάθηκε ο Αντρέας2 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 not a single fuck was given... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouskarle Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Γιατί κατεβάζω με 2mb και όχι με 20; Έχει κάποιο πρόβλημα η γραμμή μου; Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.292 / 21.508 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 21.064 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 4,56 / 34,13 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,5 / 10,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 15,5 / 6,5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις