Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 πόσο downstream attenuation έχεις και πόσο συγχρονίζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τωρα τελευταια οταν παω τουαλετα για κατουρημα.. Αφηνω μισανοιχτει την πορτα και μπουκαρει ο σκυλος.. Τι σκατα... Καινουργιο χουι ειναι αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 πόσο downstream attenuation έχεις και πόσο συγχρονίζεις? μεχρι πριν ηταν 20,9 τωρα πηγε 21,9 και Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 11900 / 923 Bandwidth Down/Up(kbps) 10280 / 927 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Στρωσε τραπεζι και πες του λεφτα δεν εχω .. Καθιστε να σας ταισω... Χαχα... Εμας που ηρθανε για μα ξαναενωσουν το καλωδιο που κοπηκε απο τον αερα(περιμεναμε 2 εβδομαδες) δεν πληρωσαμε τιποτα... χαχαχαχ γλυκούλη εσύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 μεχρι πριν ηταν 20,9 τωρα πηγε 21,9 και Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 11900 / 923 Bandwidth Down/Up(kbps) 10280 / 927 Θα μπορουσε να ειναι λιγο καλύτερα αλλά δεν επιδεχεται ιδιαιτερης βελτίωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 μεχρι πριν ηταν 20,9 τωρα πηγε 21,9 και Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 11900 / 923 Bandwidth Down/Up(kbps) 10280 / 927 με router που δίνει ο ΟΤΕ υποθέτω... πράγματι είναι χαμηλός ο συγχρονισμός αλλά κλασικά μπορούν να το ρίξουν στο crosstalking... ελπίζω να έχεις εξαλείψει τον παράγοντα της εσωτερικής καλωδίωσης του σπιτιού γιατί εκεί δεν φταίει ο ΟΤΕ... Θα μπορουσε να ειναι λιγο καλύτερα αλλά δεν επιδεχεται ιδιαιτερης βελτίωσης. αν σκεφτείς ότι με 30db πιάνω 16mbps, ένα 6αρι πάνω έπρεπε να το έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 30dB κ 16? Πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 στο προηγουμενο σπιτι με 25db επιανα 14.δοκιμασα με τελνετ να κατεβασω το σνρ μπας και γινει κατι μια τρυπα στο νερο και τωρα ειμαι 9999.δεν ξερω απο αυτα!!δεν ζηταω 24 και στα 14 που επιανα καλα ειμαι :cry: :cry: ειμαι πολυ στεναχωρημενη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 30dB κ 16? Πως? παίζω στο τέρμα θεωρητικό (7db snr) στο προηγουμενο σπιτι με 25db επιανα 14.δοκιμασα με τελνετ να κατεβασω το σνρ μπας και γινει κατι μια τρυπα στο νερο και τωρα ειμαι 9999.δεν ξερω απο αυτα!!δεν ζηταω 24 και στα 14 που επιανα καλα ειμαι :cry: :cry: ειμαι πολυ στεναχωρημενη.. περιοχή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Eπειδή δεν έτυχε να κάτσω να το ψάξω , μπαίνω στην σελίδα του router και τι κοιτάω για να τσεκάρω τα νούμερα αυτά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 εμένα μου κατέβασαν την ταχύτητα απο 7,5-8 στα 6 γιατι λέει αυτό έφταιγε για τα dc και τελικά ηταν το router συνέχισε τα προβλήματα και έβαλα άλλοτην ταχύτητα ακόμα να την ανεβάσουνΓαμώ το κεφάλι τους δηλαδή ....αυτό τι λέει ? Noise Margin 8 dB 6 dB Attenuation 15 dB 38 dB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Eπειδή δεν έτυχε να κάτσω να το ψάξω , μπαίνω στην σελίδα του router και τι κοιτάω για να τσεκάρω τα νούμερα αυτά ; adsl stats? line stats? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 παίζω στο τέρμα θεωρητικό (7db snr) περιοχή? κεντρο.αλλα τι να το κανεις?οταν μου λεει ο αλλος οτι ολοι στη περιοχη πιανουν μεχρι 12.αλλα δεν το σταματαω θα ξαναδοκιμασω με το σνρ και μετα θα πνιξω το πονο μου σε ενα σουβλακι(εχω να φαω κανα διμηνο και θα με πιασει καλα) Eπειδή δεν έτυχε να κάτσω να το ψάξω , μπαίνω στην σελίδα του router και τι κοιτάω για να τσεκάρω τα νούμερα αυτά ; εχει λογικα καπου που λεει stats.μερικα εχουν και καποια στοιχεια στη πρωτη σελ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 ok . Θα κάνω print screen ___________________ τι κοιτάμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Κοίτα χαρακτηριστικα γραμμής!και εγω με καλύτερα παλεύω στο δεκάρι!Γιατι μου το κάνεις αυτό ρε ζωή?είναι επειδή παντοτε κλειδωνα το wifi?ααααα θέλω να κλάψω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις