stavi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε; τί εννοεις κομμένες φίλες του; δεν είχαν περάσει το μάθημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Στο αυτι, με την τελευταια γυρα..( δε μπορω νανοιξω σποιλερ απο το app) μικρο το κακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 τί λεω μωρέ κι εγώ... ότι να ναι γκόμενες φίλες του εννοείς φυσικά. αλλά πάλι δεν κατάλαβα τι έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 τί λεω μωρέ κι εγώ... ότι να ναι γκόμενες φίλες του εννοείς φυσικά. αλλά πάλι δεν κατάλαβα τι έγινε it's okay we'll tell no one 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 το ααα ειναι τραγουδιστο;; Καλημερα. Όταν έχω κέφια το παίζω πριμαντόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Κι εγω κατι τετοιο γιν, σε 2-3 φάσεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Πάω σουπερ μάρκετ και κρεοπώλη εγώ τώρα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 it's okay we'll tell no one Να σου πω την αλήθεια... αυτό είναι ένα μεγάλο άγχος μου,,,,, φαντάζεστε μια μέρα να μάθαινε όλος ο κόσμος τι μαλακίες γράφω εδώ μέσα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Πάω σουπερ μάρκετ και κρεοπώλη εγώ τώρα όμως. ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ, έχει τελειώσει το χαρτι υγείας και τα κοτοπουλακοα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Θα σου έλεγα να σε εξυπηρετήσω αλλά μαλακία να κάνεις 500 χλμ για να τα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Κερνάω φραπεδιά και παίρνεις μια γατα δωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Θα ανέβω το άλλο σουκου να σου τα δώσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Σφίξαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
little loulou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Πως γινεται καθε φορα που γυρβαω σπιτι οι εφαρμογες να ειναι με αλλησειρα στο κινητο. Θα τσι γαμησω. Επισης , μπαρμαν, ξερεις απο αυτους που φτιαχνουν τα ΚΟΚΤΕΙΛΖ, μας ειπε φλωρους. και δε του γαμησα το ειναι τον χαιρετησα κιολας. κερκυραίος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 τσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις