Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 όχι θα φύγει το λαδάκι από τη βάφτιση! 2
giorgarello Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Απο σημερα κατι αρχιζει και γινεται! Να φανταστεις, σκεφτομουν να παω για μπανιο.... όχι και κάτι. Σαν το μουνάκι της Νατάσσας στάζουμε
gatokoritso Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Απο σημερα κατι αρχιζει και γινεται! Να φανταστεις, σκεφτομουν να παω για μπανιο....</p> Και εγώ θέλω να πάω αλλά δεν έχω όρεξη να κολυμπησω απλά να ρίξω κάνα υπνάκο κοντά στο κύμα. Η υπέρτατη τεμπελιά. Αλλά ζέστη από τη καλή δεν έχει. Χαλαρά παιδιά γιατί στο πρώτο καύσωνα θα σας μαζεύουμε με το κουταλάκι.
mary Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τι κολυμπι;;; Απλα μεσα καθομαι σα πάπια.... Αλλά ηταν που επρεπε να παω Πολυγυρο και δε προλαβαινα... Αυριο ομως θα παω!
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 βρέθηκε ο δίδυμος αδερφός του mikeius αχαχχααχχαχαχαχαχα
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τελευταια εχω πολλα νευρα.. Δεν ξερω τι σκατα γινετε.. Φροβτιζουν ολοι να με τσιτωνουν... Μονο το ονομα μου λενε για καθε δουλεια/μακακια... Μου φαινεται θα τα γραψω στα παλια μου τα παππουτσια να δω ποιον θα τρεχουν..
Toufas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καποιος περναει νταλκα μαλλον? http://dftba.com/product/17g/2D-Glasses do want
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 γιατι κλειδωθηκαν ολα τα θεματα πριν ? εδώ με κάνανε δύο φορές kick απο το radio chat χωρίς λόγο δρακονιανοί κατάσκοποι!!
Dimitris1948 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 θέλω να ρωτήσω κάτι υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει εξωτερικός σκύρος δίσκος ενώ είναι σβηστός? και χωρίς να έχει δεχτεί καμια εξωτερική επιρροή δηλαδή ούτε νερό ούτε σκόνη ούτε καν τον μετακίνησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις