Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Οι γιαγιαδες πεντα κανουν παραπανω φαγητο.. Μηπως ερθει κανενας γιος απεσταλμενος απο την καλη νυφη, ή κανενα εγγονη πεινασμενο ή οτι δειχνει να πειναει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τζίζας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Έλα,έλα μη μιλάτε για φαγητό. Το κολοapp του iPhone με ενημέρωσε μόλις τώρα πως ''192 calories remaining'' για σήμερα κ αυτό πριν το lunch break φανταστήτε το δράμα μου .Δλδ τι μένει να φάω να πούμε?Ο Τόξος σας σε κατάσταση εκτάκτου κ έχω την άλλη την παλιοκανάγια τη Βραζιλιάνα απέναντι να σκίζεται με κάτι κεκάκια μικρά. Αγιούτο μπιτσιζς! Να βάλεις στο app να μετράει ανδρικές θερμίδες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τζίζας να σου πω ρε , αμα ξαναποστάρεις τίποτα τέτοιο γράψε και ενα μην μπείτε δίπλα στο link με έπιασε κάτι με αυτά που γράφουν , λες και έχω φάει σκατά ενα πράγμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εμεινα χωρίς αμάξι. Τσαγκαροδευτερα γαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Είναι 3 μέρες τώρα που είμαι τέζα όλη την ημέρα . Λες και ξενυχτούθσα την άλλη νύχτα και τα έπινα . Δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου . Ποση ζέστη πια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Είναι 3 μέρες τώρα που είμαι τέζα όλη την ημέρα . Λες και ξενυχτούθσα την άλλη νύχτα και τα έπινα . Δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου . Ποση ζέστη πια . Τα ιδια και εγώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ποια ζέστη? Πότε ήρθε η ζέστη και δεν το κατάλαβα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Έλα εκπομπή με λουσι λεμεεεεε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 ευτυχως υπαρχει το κοσμοραδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 παιδι μου μικρο και φρουφρουδοτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Το 'χουν βαλει σκοπό να μας τρελάνουν με τις αλλαγές στα πακέτα των καπνών κάθε λίγους μήνες. Το νέο καθεστώς (περί drum ο λόγος): το μεγάλο πλέον γίνεται 25gr στα 5.30Ε και το μικρό 15gr στα 3κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 δαιμονισμένοι !!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ποια ζέστη? Πότε ήρθε η ζέστη και δεν το κατάλαβα? Απο σημερα κατι αρχιζει και γινεται! Να φανταστεις, σκεφτομουν να παω για μπανιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις