Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι γιαγιαδες πεντα κανουν παραπανω φαγητο..

Μηπως ερθει κανενας γιος απεσταλμενος απο την καλη νυφη, ή κανενα εγγονη πεινασμενο ή οτι δειχνει να πειναει...

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Έλα,έλα μη μιλάτε για φαγητό.

Το κολοapp του iPhone με ενημέρωσε μόλις τώρα πως ''192 calories remaining'' για σήμερα κ αυτό πριν το lunch break

φανταστήτε το δράμα μου .Δλδ τι μένει να φάω να πούμε?Ο Τόξος σας σε κατάσταση εκτάκτου κ έχω την άλλη την παλιοκανάγια τη Βραζιλιάνα απέναντι να σκίζεται με κάτι κεκάκια μικρά.

Αγιούτο μπιτσιζς!

Να βάλεις στο app να μετράει ανδρικές θερμίδες

• Like 4
Δημοσ.

να σου πω ρε , αμα ξαναποστάρεις τίποτα τέτοιο γράψε και ενα μην μπείτε δίπλα στο link

με έπιασε κάτι με αυτά που γράφουν , λες και έχω φάει σκατά ενα πράγμα 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι 3 μέρες τώρα που είμαι τέζα όλη την ημέρα . Λες και ξενυχτούθσα την άλλη νύχτα και τα έπινα . Δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου . Ποση ζέστη πια .

Δημοσ.

Είναι 3 μέρες τώρα που είμαι τέζα όλη την ημέρα . Λες και ξενυχτούθσα την άλλη νύχτα και τα έπινα . Δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου . Ποση ζέστη πια .

Low_Battery.jpg

Τα ιδια και εγώ!

• Like 1
Δημοσ.

Το 'χουν βαλει σκοπό να μας τρελάνουν με τις αλλαγές στα πακέτα των καπνών κάθε λίγους μήνες.

Το νέο καθεστώς (περί drum ο λόγος): το μεγάλο πλέον γίνεται 25gr στα 5.30Ε και το μικρό 15gr στα 3κάτι

:shock:

Δημοσ.

Ποια ζέστη? Πότε ήρθε η ζέστη και δεν το κατάλαβα?

Απο σημερα κατι αρχιζει και γινεται! Να φανταστεις, σκεφτομουν να παω για μπανιο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...