nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Σήμερα είχε το πρώτο 29αρι εδώ... Πολύ ζέστη ολα ειναι στο μυαλότο ανθρώπινο σώμα σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορεί να προσαρμοστεί απο -100 εώς +100 βαθμούς Κελσίου απο την θερμοκρασία τουαπλά δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα , οι δυνάμεις του ανθρώπινου μυαλού είναι σε λήθαργο Καλησπερες... καλησπέθρα
Toufas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μην λες ανοησίες και τα διαβάζω και από το κινητό... 1
kuzko21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Νικοκ είσαι κατα 70φευγα% νερό , επειδή έχουμε διαβάσει και μεις σε επιστημονικό περοδικο οτι το νερό βράζει πάνω από τους 100 βαθμούς , ψήνεσαι να σκεφτείς τι θα πάθεις στους 136,6 ?
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Νικοκ είσαι κατα 70φευγα% νερό , επειδή έχουμε διαβάσει και μεις σε επιστημονικό περοδικο οτι το νερό βράζει πάνω από τους 100 βαθμούς , ψήνεσαι να σκεφτείς τι θα πάθεις στους 136,6 ? σιγά μην είμαι και 80% κοκα κόλα πυρίτιδα είμαι γιαυτό παθαίνουν αυτανάφλεξη οι άνθρωποι
athlios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Νικοκ, μη πιάσεις χρημα, κατευθειαν να επενδύσεις ε. Sent from my iPhone using Insomnia 3
mary Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Καλά ε εχω παθει πλάκα! Με κάλεσε ενα γειτονοπουλο παραδιπλα που ειχε τραπεζι κατι παιδια απο Πολύγυρο και βλεπω διπλα στη πορτα κομποστοποιητή με αυτοκολλητο το ονομα του ιδοκτητη και αριθμο κάδου. Μου λεει οτι τα μοιραζει ο δημος δωρεαν κλπ κλπ Εντωμεταξυ εμεις απο περυσι θελαμε να αγορασουμε αλλά ο φθηνοτερος εχει 40 ευρω... Ψαχνω στο ιντερνετ αρχικά για τηλέφωνο του δημου να ρωτήσω και με λιγο καλύτερο ψάξιμο βρίσκω και την αιτηση για να πάρω τον κάδο. Την κάνω και τη στέλνω με μέηλ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ Δ.Υ ΟΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! UNPISTEUTABLE! Θα παω δευτερα το απογευμα για σεμιναριο και καλά, διαρκειας μιας ωρας και θα τον παρω. ΑΑΑΑΑΑΑΧ ΤΙ ΧΑΡ¨Α!!
Adon1s Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Για δώσε ινφο . Βασικά , για ποιά περιοχή είναι ; Μ ;
mary Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αφορα ολο το δημο Πολυγυρου. Αν μενεις οπουδηποτε μεσα στο δημο, μπορεις να παρεις. ΕΔΩ τα σχετικά
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ειμαστε πολυ κοντα ξερεις @mary...10 λεπτα δρομος.. Οντως αυτο ισχυει για τον κομποστοποιητή
Toufas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Πηγα και αγορασα παιχνιδια για τα 3 πλεον γατια που εχουμε σπιτι μιας και η γατα της μητερας μου γεννησε 2 πριν απο κατι μηνες. Θα τα πεθανω στο χαδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις