nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 μετανιώνω που δεν είχα το κινητό μου στο χέρι να έβγαζα video το παράθυρο που έκλεινε μονο τουαν και αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως το έκανα εγώ , μήπως η ενέργεια που βγάζω στην προπόνηση ξέφυγε απο τον έλεγχο μουμπορεί και να έχω δυνάμεις και να μην το ξέρω , ίσως ήμουν πείραμα των μυστικών υπηρεσιών και να μην το γνωρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εγω παλια ειχα θεμα κυριωσ το πρωι με το καφε.. Μπορει να επινα μια κουταλια και να με εστελνε αδιαβαστο.. Τωρα δεν συμβαινει. Ειδικα 4:30 με 8:30 που κανω το δρομολογιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Παλεύω με το τέρας απο χθες γαμώ το μπούκοβο. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καλα γεννητουρια να χεις με εναν πονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Παλεύω με το τέρας απο χθες γαμώ το μπούκοβο. Sent from my iPad using Insomnia Αντε ρε χεστη πήγαινε να κανεις το χρέος σου, παλευω με το τέρας απο χθες και αλλα γλυκανάλατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 είχαμε πολλές μικρές μάχες απ' το πρωι... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Έφτιαξα ένα φρπέ μισό λίτρο και πέταξα και μια μπάλα παγωτό βανίλια μέσα, θα χέσω και το γάλα της μάνας μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ακούστε την ιστορία ενός bi-national γκέι ζευγαριού από τα qualitative data που μου έστειλε ακτιβιστική οργάνωση από Ελλάδα .Θα αλλάξω ελαφρώς κάποιες λεπτομέρειες. Μέσα 90's 17χρονος Βούλγαρος από τα Κούλατα μπαίνει Ελλάδα (παράνομα) για αγροτικές δουλειές στη περιοχή του Προμαχώνα.Γνωρίζει τον 16χρονο γιό του αφεντικού του κ έρωτας τρελός.Ενώ παραμένουν κρυφά από όλους μαζί ως ζευγάρι ο Βούλγαρος παίρνει λε πουλ από Ελλάδα σε λίγους μήνες.Ο Έλληνας κάνει επί 3 χρόνια καθημερινά το δρομολόγιο Προμαχώνας-Κούλατα (δίπλα είναι) ώστε τα βράδια να τα περνάει στη Βουλγαρία κ τα πρωινά να είναι πίσω στις Σέρρες με εξαιρετικές επιπλοκές από το οικογενειακό του περιβάλλον.Περίπου σε αυτό το σημείο του γραπτού άρχισα να τα βλέπω κολυόμενα καθώς περιγράφει γλαφυρά το καθημερινό πακέτο (πολλές φορές αναφέρει ότι πέρναγε πεζός τα σύνορα). Τέλη 90's το ταξίδι είναι Σαλόνικα-Κούλατα καθώς ο Έλληνας βρίσκεται φοιτητής εκεί κ το δρομολόγιο γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα.Εντωμεταξύ ο νεαρός Βούλγαρος βυθίζεται στη κατάθλιψη όταν ο Έλληνας πάει φαντάρος κ ξαναμπαινοβγαίνει παράνομα στην Ελλάδα αρκετές φορές με σκοπό να τον βλέπει κλεφτά σε εξόδους/άδειες (μάλιστα σε νησί των Δωδεκαννήσων αρρώστησε από τα ακροβατικά που έκανε για να περάσει σύνορα). Αρχές 2000's έχουν απελπιστεί κ οι 2 καθώς λόγω γραφειοκρατικών σκαλωμάτων ο Βούλγαρος με τπτ δε μπορεί να μπεί νόμιμα Ελλάδα ή να πάρει άδεια εργασίας.Ο Έλληνας τα βροντάει όλα κ φεύγει το 2004 μόνιμα για Βουλγαρία.Ζουν εκεί μαζί μέχρι την 1/1/2007 οπότε κ η Βουλγαρία γίνεται μέλος της Ε.Ε κ το βράδυ εκείνης της ημέρας περνούν συμβολικά μαζί τα σύνορα πεζοί (εκεί με πήραν τα ζουμιά). Σήμερα συζούν μαζί στη Θεσσαλονίκη όπου διατηρούν ένα μικρό κατάστημα κ ο Βούλγαρος σπουδάζει παράλληλα στο ανοιχτό uni.Ο Έλληνας κλείνει την 9 σέλιδη αναφορά του ως εξής (την παραθέτω verbatim) Για παραπάνω από 10 χρόνια τόσο εγώ όσο και ο Τ. είχαμε υποστεί τη διάκριση και τον εξευτελισμό της αξιοπρέπειας μας σε βαθμό που λίγοι συμπολίτες μας ίσως έχουν νοιώσει.Δεν κρατάμε κακία αλλά δε μπορώ να μην σκέφτομαι πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα για μας αν στη θέση του Τ ερωτευόμουν γυναίκα.Πόσο εύκολα ένας γάμος θα του είχε δώσει αυτόματη παραμονή στην Ελλάδα;Γράφω αυτά τα λόγια με την ελπίδα πως κανένα ζευγάρι του ίδιου φύλου δε θα χρειαστεί στο μέλλον να περάσει όσα βιώσαμε εμείς.Περιμένουμε καρτερικά την ημέρα που η αγάπη μας θα έχει επίσημα από το κράτος το ίδιο αντίκρυσμα με τη δική σας αγάπη.Σας διαβεβαιώνω για ένα πράγμα όμως, η αγάπη μας είναι γνήσια και δυνατή ,το δείχνει εξάλλου η πορεία μας μαζί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Αν δεν το ξαναγράψεις σε δυο φρασεις το πολύ, χεστήκαμε όπως καταλαβαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Σιωπή μωρή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 αντε ρε Τόξο είμαι και χάλια σήμερα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 καλησπεθρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Οι άλλοι ακόμα μιλάνε για ανάπτυξη... Σπεεεεεεερα Να μην ξεχάσω. Οσοι είσαστε καλαμαράδες, να δοκιμάσετε το goodreader παρέα με τον προσωπικό σας FTP. Πατήστε το sync and watch the magic happen... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 καλησπεθρα καλησπέθρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouskarle Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ακούστε την ιστορία ενός bi-national γκέι ζευγαριού... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις