athlios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Υποθέτω είναι αργά για πάγο ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Αυτό κοιτούσα κι εγώ τώρα. Πρέπει να ήταν καλή σαβούρδα. Μετα απο αυτό ντρεπομαι να λέω την ιστορία που έπεσα μικρός με το ποδηλατο και εσπασα το χερι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Κι εγώ δεν θα ξαναδιηγηθώ πως χτύπησα το μικρό δαχτυλακι του ποδιού μου στο σοβατεπί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Σορυ αλλά 30 βαθμοί, λίγο δεν είναι για μέσα αρχές Ιουλίου;;; Για Αθήνα είναι.Οι νορμάλ τιμές της τελευταίας 30ετίας για 1ο 10ημέρο Ιουλίου στην Αθήνα είναι αναλυτικά οι εξής : Νέα Φιλαδέλφεια 33.6 Κέντρο-Θησείο 33.0 Ελευσίνα 32.8 Για Σαλόνικα 31.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Κι εγώ δεν θα ξαναδιηγηθώ πως χτύπησα το μικρό δαχτυλακι του ποδιού μου στο σοβατεπί. Αν εισαι καλός στις περιγραφές μπορείς να το κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ε ήμουν γυμνός, είχα αλείψει τ' αρχίδια μου με φυστικοβούτυρο και κυνηγούσα τον σκύλο να τον βάλω να με πιπώσει. Όπως έστριψα στη γωνία έφαγα το σοβατεπί με το δαχτυλάκι, σκόνταψα πάνω στ' αρχίδια μου κι έπαθα στρέψη και στους δύο όρχεις με κάταγμα στο δαχτυλάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Διάβασα το θέμα με τη σαβούρα και δεν ένιωσα κάτι. Ούτε μία ανατριχίλα. Νομίζω φταίει το ότι δεν εριξε ένα σπασιμο μέσα. Αυτό το κρακ από τα κόκαλα με στέλνει. Ή ίσως αν έμενε ποιο πολύ στο θέμα του μπάνιου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ε ήμουν γυμνός, είχα αλείψει τ' αρχίδια μου με φυστικοβούτυρο και κυνηγούσα τον σκύλο να τον βάλω να με πιπώσει. Όπως έστριψα στη γωνία έφαγα το σοβατεπί με το δαχτυλάκι, σκόνταψα πάνω στ' αρχίδια μου κι έπαθα στρέψη και στους δύο όρχεις με κάταγμα στο δαχτυλάκι. Τι ράτσα ο σκύλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ή ίσως αν έμενε ποιο πολύ στο θέμα του μπάνιου... Ένα καλό χέσιμο μετά το σαβούριασμα είναι catchy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ένα καλό χέσιμο μετά το σαβούριασμα είναι catchy.</p> Επιπεδοοοο. Όχι να έμενε στη προσωπική μάχη με το καθαρισμό των τραυμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ένα καλό χέσιμο Πω,τι μου θύμησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 το σημερινό πρωινό μετά τον καφέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μη χέσω,δε καταναλώνω καφείνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 εγώ οταν πίνω καφείνη δεν μου κάνει τίποτακαι 10-15 κουταλιές να βάλω στον καφέ μου τίποτανα παω σε κανα γιατρό ? α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 E, ναι, ο καφές μετά από 45 γάρα τι να σου κάνει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις