xouskarle Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αν υπάρχει γκόμενα που θα του κάτσει ΕΠΕΙΔΗ σήκωσε το γιακά εγώ προτείνω να τη βουλιάξουμε την κωλοχώρα να ησυχάσουμε και από κρίση, δάνεια κτλ. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ναι αλλά δεν καταδέχονται να δουλέψουν στα χωράφια !!! θα τις προσλάβω στα χωράφια μου σκέφτομαι να βάλω δεντρα τα επόμενα χρόνια ΚΑΤΙ ΔΕΝΤΡΑ ΝΑ! Αν υπάρχει γκόμενα που θα του κάτσει ΕΠΕΙΔΗ σήκωσε το γιακά εγώ προτείνω να τη βουλιάξουμε την κωλοχώρα να ησυχάσουμε και από κρίση, δάνεια κτλ. αμα υπάρχει θα αρχίσω να ράβω γιακάδες στα ρούχα μου όπως οι στρατηγοί με τα παράσημα εγώ θα έχω γιακάδες 24/7 σηκωμένους! θα περνάω δίπλα απο στέρφες και θα πιάνουν παιδί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 "ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ , ΛΟΓΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ποσο ΝΑ.... @ αθλιος δεν σε χαλασε... Τζαμπα η ορεξη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αν είναι σηκωμενος μόνο o γιακάς, δε λέει κάτι... Το άλλο είναι το θέμα, να είναι σηκωμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 αν γυρίσεις το στόμα του βατράχου κάθετα ειναι σαν αιδοίο σωστός ? ή κανουν αιδοία τα μάτια μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 "αιδοιο" παντοφλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Η σημαια ψηλα λεμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αν είναι σηκωμενος μόνο o γιακάς, δε λέει κάτι... Το άλλο είναι το θέμα, να είναι σηκωμένο μονίμως σηκωμένο και περήφανο σαν τη γαλανόλευκη οι γυναίκες σταματάνε και το χαζεύουν! οι Κινέζοι τραβάνε φωτογραφίες! ΧΑΜΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 μονίμως σηκωμένο και περήφανο σαν τη γαλανόλευκη ελα να βρισκουμε τους ρυθμους μαααας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ορίστε, λίγο έλειψα να πλύνω δόντια, πάλι μνι τα κάνατε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ορίστε, λίγο έλειψα να πλύνω δόντια, πάλι μνι τα κάνατε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ορίστε, λίγο έλειψα να πλύνω δόντια, πάλι μνι τα κάνατε. τελικά είχα δίκιο για το βάτραχο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Πήρα ένα φιδάκι vapona με ευχάριστο άρωμα γερανι....ω ναι μυρίζει πολύ ωραία μέχρι να το ανάψεις τότε το γερανι μεταμορφώνεται σε καμένο ξύλο. Τόσο τραγική και τοξική μυρωδιά ούτε και στο κλασικό φιδάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το κλασικό φιδάκι, παίζει να είναι απεμπλουτισμένο ουράνιο. Μόνο που εκείνο είναι πιο υγιεινό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις