nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Άμα έβαζε κλαρίνα δεν θα πάταγε κανείς. Κανονικά τραγούδια βάζει, κανα ραδιόφωνο, mainstream πράγματα αλλά ακούγονται ευχάριστα και όμως το έκανε ενας και ηταν full 40ρες αλλα μη λέμε και οτι θέλουμε , 140kg DL δεν το κάνεις με Demy ................................................. εκεί θέλει πριόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ακομα μια γαματη κατασταση που εζησα στο γυμναστηριο. Ανεβαινω στον διαφρομο πορωμενος. Στον διπλανω ενας θειος καπου 40.. Κανω ζεσταμα δυο λεπτα και αρχιζω να ανεβαζω ταχυτητα ειχα φτασει στο 9 βλεπω το θειο να ακολουθει οποτε ανεβαζα ανεβαζε.. 10 εγω 10 και αυτοσ Πρωτη φορα το εβαλα στο 12,5, τοτε το χανει λιγο ο θειος και τσουπ παρτον κατω τον πηγε ο διαφρομος περιπατο.. Χαχχαχ... Μετα εγω μειωσα και εκανα χαλαρα.. Ενας θεος ξερει πως δεν εσκασα στα γελια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μλκ ένα θα σου πω. Έχω αξουαλι ακούσει (χωρίς να βάλω τα γέλια στη μούρη του άλλου) την φράση ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΥΕΡ ΝΑ ΟΥΜΕ, ΤΟ ΣΚΟΥΩΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΤΣΙ (και δειχνει). Παουερ.</p> τους αγαπαω τετχοιους τυπους. Τι στον πέο, εκει που πήγαμε κατι σκατοφλωροι αποτριχωμενοι ήταν που το πολυ πολυ να καναν χαβαλε την σαραντάρα θεία στη γραμματεία. <br><br> Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Κοίτα η αλήθεια είναι ότι από τότε που άλλαξε κι έγινε τρεντογυμναστήριο και το δικό μου είναι λιγότερα αυτά τα περιστατικά. Πιο πολύ κοιτάζω να αποφεύγω τους γυμναστές δηλαδή :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Είμαι πολύ ρατσίστρια ρε γμτ να αποκαλώ βλαχες και χωριάτες μερικές που κάνουν μπαμ ότι είναι άπο χωριό αλλά ήρθαν στην πόλη,βάφονται ξανθές και κοντεύουν τα 50 και νομίζουν πως είναι γκομενάρες; Είμαι πολύ ρατσίστρια τελικά που κρίνω τις γυναίκες από την εμφάνιση τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 έχει κόσμο στα χωριά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Με γαμήσατε βραδιάτικα, πρέπει ακόμα να έχω συνδρομή, θα πάω αύριο για το τσιγάρο πριν και μετά. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Στο gym που πηγαινα στη Θεσσ. ερχόταν ένας τυπας με μπλουζακι μπαογκ ταδε συνδεσμος, γιλέκο απο πανω, γυαλια ηλίου καθρέφτες και φραπε. Παντα, τα ιδια ρουχα, το ιδιο στυλ, μονο το μπλουζακι αλλαζε σε μπαογκ αλλος συνδεσμος. Ηταν κοντοχοντρος, με κοιλιτσα, εκανε λιγα βαρη (μονο χερια ή στηθος και ποτε καμια αλλη ασκηση τρεξιμο, κοιλιακοι, ποδια κλπ ) και στα ενδιαμεσα απο καθε σετ μιλουσε κιν ή επινε απο τον φραπε του. Ρησπεκτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouskarle Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 έχει κόσμο στα χωριά ? Ναι αλλά δεν καταδέχονται να δουλέψουν στα χωράφια !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δεν είναι Ρησπεκτ. Είναι μΠΑΟΚ. Μάθε να τα ξεχωρίζεις man, γιατί θα πας σαν το σκυλί στ' αμπέλι, τα ΠΑΟΚια το ζουν στα στενά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Κρισχχχ εγώ τελευταία θαυμάζω έναν γυμναστή που κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να προσλάβει εκεί μέσα, ο οποίος κυκλοφορεί με αθλητικο παπούτσι, αθλητικη βερμούδα (no surprise there) και κοντομάνικο τύπου πόλο με ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΓΙΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Σηκώθηκε ο γιακάς; Υγρό το γκομενάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ολντ φασιοντ καγκουρας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αν υπάρχει γκόμενα που θα του κάτσει ΕΠΕΙΔΗ σήκωσε το γιακά εγώ προτείνω να τη βουλιάξουμε την κωλοχώρα να ησυχάσουμε και από κρίση, δάνεια κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ναι σιγά που δεν υπάρχει. Λες και η βλακεία μοιράστηκε μονόπαντα στα δύο φύλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις