nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Και να μπερδεύεται η δική σου μουσική με αυτήν του γυμναστηρίου + να κουβαλάω και κινητό; No thanks αν τα ακουστικά μπαίνουν μέσα στο αφτί δεν ακούς τίποτα και αν δεν θες κινητό πάρε ενα mp3 που πιάνετε και στην φόρμα για να καταλάβω πας gym αλλα δεν κάνεις το παραπάνω ή αυτή ειναι η δικαιολογία για να μην πας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Καταταλλα *εχω πληρώσει και γω για γυμναστήριοχοχοχοχο* Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 αν τα ακουστικά μπαίνουν μέσα στο αφτί δεν ακούς τίποτα και αν δεν θες κινητό πάρε ενα mp3 που πιάνετε και στην φόρμα για να καταλάβω πας gym αλλα δεν κάνεις το παραπάνω ή αυτή ειναι η δικαιολογία για να μην πας? Πάω αλλά χωρίς συμπράγκαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Χμ, ύπνο ή άλλο ένα ποτάκι; Ιδού η απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Πάω αλλά χωρίς συμπράγκαλα σιγά τα συμπράγκαλα προκειμένου να κάνεις προπόνηση με κλαρίνα .. το είχα πάθει στο πρώτο γυμναστήριο που πήγα πριν χρόνια ο χριστός και η μάνα του δηλαδή ........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Στο γυμναστηριο στην Κοζανη που πηγαινα. Κατα τις 20:00 που εκανα λιγο ποδηλατο, ολοι οι διαδρομοι ηταν πιασμενοι απο γυναικες 35+ και βλεπανε στις τηλεορασεις το τουρκικο σιριαλ στον αντεννα .. Χαχα.. Καλα εγω δεν μπορουσα με τος γυναικες που φορανε κατι σορτσακια ή κολαν που τα διαγραφουν ολα.. Ουτε ενα κιλο δεν αντεχα να σηκωσω.. Το μυαλο αλλου.. ΥΓ. Μου την δινουν και οι τυποι που ερχονται και πιανουν συζητηση. Μιση ωρα μιλανε 10 γυμναστικη.. Οτι να ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Χμ, ύπνο ή άλλο ένα ποτάκι; Ιδού η απορία. και εγώ να πιω θέλω αλλα δεν έχω είμαι στην τσίτα σήμερα και θέλω να με χαλαρώσει λίγο damn ......... αφραγκίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Καταρχήν όταν δεν έχεις ακουστικά στ'αυτιά παίρνουν αέρα και έρχονται και σου μιλάνε. Με το βαθύ κάθισμα το τι επιστήμη έχω ακούσει σε φάσεις που δεν είχα ακουστικά δεν περιγράφεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Άμα έβαζε κλαρίνα δεν θα πάταγε κανείς. Κανονικά τραγούδια βάζει, κανα ραδιόφωνο, mainstream πράγματα αλλά ακούγονται ευχάριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ΥΓ. Μου την δινουν και οι τυποι που ερχονται και πιανουν συζητηση. Μιση ωρα μιλανε 10 γυμναστικη.. Οτι να ναι... ναι, αυτοί ειναι οι τουρίστες που λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 <p>Καταρχήν όταν δεν έχεις ακουστικά στ'αυτιά παίρνουν αέρα και έρχονται και σου μιλάνε. Με το βαθύ κάθισμα το τι επιστήμη έχω ακούσει σε φάσεις που δεν είχα ακουστικά δεν περιγράφεται.</p> Για βάλε ενα ποτό και πες μας. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Καταρχήν όταν δεν έχεις ακουστικά στ'αυτιά παίρνουν αέρα και έρχονται και σου μιλάνε. Με το βαθύ κάθισμα το τι επιστήμη έχω ακούσει σε φάσεις που δεν είχα ακουστικά δεν περιγράφεται. Νο problem here, κανείς δεν έρχεται Επίσης, τι επιστήμη, για πες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Για βάλε ενα ποτό και πες μας. Sent from my iPad using Insomnia Ασταδιάλα ρε. Νο problem here, κανείς δεν έρχεται Κάνε λίγο καιρό ακόμα και θα δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ΤΟΣΑΧΡΟΝΙΑΒΑΡΕΛΑΑΑΣ Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ΤΟΣΑΧΡΟΝΙΑΒΑΡΕΛΑΑΑΣ Sent from my iPad using Insomnia Μλκ ένα θα σου πω. Έχω αξουαλι ακούσει (χωρίς να βάλω τα γέλια στη μούρη του άλλου) την φράση ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΥΕΡ ΝΑ ΟΥΜΕ, ΤΟ ΣΚΟΥΩΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΤΣΙ (και δειχνει). Παουερ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις