viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Περίεργη μέρα η σημερινή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Έλα στο γυμναστήριο, είπαν. Θα είναι ωραία, είπαν. Πονάνε οι ώμοι μου γαμώ τα λύκεια! Δεν ήξερα καν ότι μπορείς να πονέσεις εκεί... εμένα μου αρέσει ο πόνος πρώτη μέρα σήμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 εμένα μου αρέσει ο πόνος πρώτη μέρα σήμερα? Ετσι οπως το κοβω, Πρώτη μέρα ever... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Πρώτη μέρα. Και μαύρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Πρώτη μέρα. Και μαύρη. εγώ μετά το στρατό δεν ήθελα να κάνω πρόγραμμα προσαρμογής που ήμουν απο 9 μηνες εκτός και είχα θέματα για λιγες μέρες αλλα οκ , δεν κρατάει για πάντα μην νομίζεις οτι θα είναι έτσι όλες τις φορές , αντε 1-2 εβδομάδες το πολύ , μετά θα είσαι κομπλέ Ετσι οπως το κοβω, Πρώτη μέρα ever... πήγα 12 χθες αντι για 10 που παω και είδα πολύ κόσμο που δεν τους είχα ξαναδεί μου έκανε εντύπωση τα λίγα κιλά που κάνανε και δεν ήταν οτι δεν μπορούσαν απλά δεν προσπαθούσαν καν γελοίο θέαμα , φυγόπονοι και βαριούνται και αυτό που κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Έλα στο γυμναστήριο, είπαν. Θα είναι ωραία, είπαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δυσκολος καιρος για πριγκιπες.... Νικο εσυ για ζεσταμα τι κανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 εντάξει κάθε αρχή και δύσκοληεγώ και τώρα έχω φύγει σε κατάσταση που κόντεψα να κοιμηθώ μες το λεωφορείο να θυμάστε οτι ο ύπνος παίζει μεγάλο ρόλο , αν κοιμηθείς 4 ώρες ενω θες συνήθως 7 για να ξεκουραστείς θα σέρνεσαιαυτό το λεω ενδεικτικά , κάθε άνθρωπος διαφέρει , εγώ και με 5 που κοιμάμαι τώρα ειμαι οκ Δυσκολος καιρος για πριγκιπες.... Νικο εσυ για ζεσταμα τι κανεις??? για ζέσταμα κάνω κανα 2 σέτ στην αρχή , πχ εκεί που βάζω max 80kg σε μια άσκηση στο ζέσταμα θα βάλω 40αν και καλοκαίρι δεν χρειάζομαι ζέσταμα αρκετοί κάνουν λίγη ελαφριά αερόβια για ζέσταμα αλλα την βαριέμαι συχαίνομαι διάδρομο/ποδήλατο στατικό/ελλειπτικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Γιατι δεν χρειαζεσαι ζεσταμα? παρκισον εχεις και οι μυς σου ειναι σε εγρηγορση? χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ειναι ήδη ζεστοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ειναι ήδη ζεστοί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ρε οφφτοπικ είναι εδώ. Μη φεύγετε εκτός ορίων, τραβάτε στο φιτνες θρεντ. Έλα στο γυμναστήριο, είπαν.Θα είναι ωραία, είπαν. Άμα βάλεις μουσικούλα και τέτχοια μια χαρά είναι το γυμναστήριο. Alone time και μετά ενδορφιιιιιιιιινεεεεεες XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ^ Gym junkie spotted! Πάντως εισέπραξα μεγάλες δόσεις pop-science εκεί μέσα, για πρώτη μέρα. Διατροφολογία, με τζούρες ιατρικής, πασπαλισμένη με αλχημεία. Έπιασα τον εαυτό μου να εύχεται να είχα γεννηθεί κατά τον Μεσαίωνα... Για να δούμε και αύριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ρε οφφτοπικ είναι εδώ. Μη φεύγετε εκτός ορίων, τραβάτε στο φιτνες θρεντ. Άμα βάλεις μουσικούλα και τέτχοια μια χαρά είναι το γυμναστήριο. Alone time και μετά ενδορφιιιιιιιιινεεεεεες XD Μουσική+gym = L.F.E. εγώ 99% ακουω μουσική και δεν νιώθω τι γίνεται γύρω μου μονο αμα κανω προπόνηση παρέα με κανα φίλο τα βγάζω ειδικά κάτι καραγκιόζιδες που κραυγάζουν μου τη δίνουν άσχημα εγώ άμα ζοριστώ υπερβολικά το πολύ πολύ να γρυλίζω αλλα δεν ακούγομαι σε όλο το gym ακούω να λέει μια τύπισσα "μερικοί δεν την αντέχουν την ζέστη , κάνουν σαν θηρία !!" χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ^ Gym junkie spotted! Όταν κόβεις το κάπνισμα πρέπει να το αντικαταστήσεις με κάτι. Ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις