Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπορώ να ασχοληθώ πια με το tower, δεν προλαβαίνω και να ήθελα. στην τελική ας την αλλάξει ο άλλος εάν έχει τόση ανάγκη τις ρόδες (δεν έχει θέμα ισορροπίας το κουτί, μια χαρά κάθεται). γιαυτό και το σκοτώνω σε τέτοια τιμή.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Μια ωραία καλοκαιρινή ημέρα χθές στη Νότια Καλιφόρνια ανήμερα του γκέι πράιντ με μόλις 53.9°C ή 129°F 

Μη ξεχνιόμαστε εντωμεταξύ μετά τον τυφώνα Σάντυ φυσικά χρεωθήκαμε κ το 54άρι της Καλιφόρνιας λόγω οργής του μεγαλοδύναμου για την νομιμοποίηση των γκέι γάμων στην Καλιφόρνια,ω ναι.Τρου στόρυ

http://www.wrh.noaa.gov/FXC/make_img.php?wfo=vef&iname=weathergraphic2

make_img.php?wfo=vef&iname=weathergraphi

Δημοσ.

Με τράκαραν εχτές (μου ξήλωσε τον προφυλακτήρα μηχανή, ευτυχώς σταμάτησε και έκανε θετική δήλωση).

4 χρόνια οδηγώ, με έχουν τρακάρει 6 φορές.

Δημοσ.

Με τράκαραν εχτές (μου ξήλωσε τον προφυλακτήρα μηχανή, ευτυχώς σταμάτησε και έκανε θετική δήλωση).

Στην ινδία μένεις;

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

μλκ έχεις photo του Μητσοτάκη στο αμάξι?

Δημοσ.

Λέτε να ξανά πέσει η lg24 Ips στις 120 λίρες ή άδικα το έχω κάνει watch στο camel?

First world problems I know.

Μέρες.

Δημοσ.

μλκ έχεις photo του Μητσοτάκη στο αμάξι?

γάμησε με ασάλιωτα, ήταν το δώρο του σύμπαντος για όλα τα άλλα καλά που μου έχουν τύχει τώρα τελευταία.

Δημοσ.

τραγουδάρα:

όποιος έχει τον δίσκο ας πει. Δίνω και το συκώτι μου (μουχαχαχα, απάτη, έχει πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ του...).

Καληφάκινμέρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...