gatokoritso Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 μαρακι δεν μου εχει ερθει αιτηση!!!αληθεια λεω!!!μολις κοιταξα και δεν βλεπω αιτημα φιλιας! καποιος προσπαθει να μας βαλει διχόνοιες! λαθος τελικα εχει διπλα κουμπι με τα αιτηματα φιλιας για εγκριση.damnnn εχει πολυ κοσμο... καλα ρε ινσομνια ουτε μια ειδοποιηση?να μυρισω τα νυχια μου?
mary Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 λαθος τελικα εχει διπλα κουμπι με τα αιτηματα φιλιας.damnnn εχει πολυ κοσμο... καλα ρε ινσομνια ουτε μια ειδοποιηση?να μυρισω τα νυχια μου? χαχαχαχα! Ελα ενταξει. Τωρα μου ηρθε ειδοποιηση. Καλέ εχει απλά εσυ δε το εχεις τσεκάρει μάλλον. Πήγαινε Οι ρυθμισεις μου-> Επιλογες ειδοποιήσεων-> Προφιλ και φίλοι. 1
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μερικές φορές η φράση "στα τέτοια μας" ειναι ανίκανη να περιγράψει το πόσο στα τέτοια μας....Αλλα απο την αλλη ποιος ειμαι εγω, η τελευταία τρίχα απο τα παπαρια, να κρίνω τα γραφόμενα των αλλων.Εντιτ: δεν παει στους απο πάνω μου. 1
mary Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Άιντε και άλλος με θεματα... Γραφτε τα ρε παιδια, να εχουμε να διαβαζουμε τουλαχιστον.... God damnit σα τη σταβη ακουγομαι απο τη βαρεμαρα... 1
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εντιτ: δεν παει στους απο πάνω μου. μη σε πιάνει κόμπλα να ουμ,περνάμε κ μήνυμα να εξετάζεται τακτικά ο σεξουαλικά ενεργός πληθυσμός ειδικά αν έχουν ''υψηλού ρίσκου'' σεξουαλικές πρακτικές.
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 χαχαχαχα! Ελα ενταξει. Τωρα μου ηρθε ειδοποιηση. Καλέ εχει απλά εσυ δε το εχεις τσεκάρει μάλλον. Πήγαινε Οι ρυθμισεις μου-> Επιλογες ειδοποιήσεων-> Προφιλ και φίλοι. οκ το διορθωσα 1
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 και εκει που μπαινεις να πεις οτι εισαι τρελα κωλοφαρδος και οτι το συμπαν σου χρωσταγε, κοιτας στο φορουμ οτι εχεις πμ. Ανοιγεις και σου εχει στειλει καποια περιεργα πμ η μετενσαρκωση αυτης το σύμπαν είναι σε ισορροπία... σπερες 1
Toufas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εγώ ξέχασα να πω ότι έχω κρυολόγημα και το πρωί ήμουν σαν να με είχε χτυπήσει φορτηγό. Και τώρα είμαι στο λεωφορείο και πάω για δουλειά 1
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 τσιμπα ασπιρινη ή depon ή οτι παιζει εκει με βιταμινη c.βοηθαει αρκετα(για 5-6 ωρες τουλαχιστον...)
Toufas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Πήρα paramol, το πιο δυνατό παυσίπονο χωρίς συνταγή και όλα οκ τώρα, στην δουλειά θα φάω και μια σούπα και όλα τελεια
g_alkis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ένα τσουρέκι του κιλού στην καθισιά. I am a beast 1
caution Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Τερκενλή και λερωμένος μέχρι και στη πλάτη. That's the way aha aHHAA I like it! 1
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις