mary Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Αντε αφου λετε παραπονα θα πω και εγω το δικο μου. Το γατοκοριτσο με σνομπάρει! Της εχω κανει αιτημα φιλίας και δε με χει δεχτει ακόμα... Γιατι ρε γατοκοριτσο, δε χωνευεις το πιο χοντρο γατί του πλανήτη, το garfield.....;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 ποιος μου χει ρίξη τέτοια άδικη κατάρα...;
Toufas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 πες μας ρε τζεισον τι εχεις μια ωρα, δεν χρειαζετε να σε ρωτησουμε για να πεις!
mary Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Αντε τωρα που χει παρει φωτια το οοτ. Ας κλάψουμε ολοι μαζιιιιιιι Χάιντε ωρε Τζέισον πε
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 εε δεν έχω αμάξι , δεν έχω δουλεια, δε ξέρω τι μου ξημερώνει αυριο κ,δε λέω άλλα να μη καρφωθω
frenzy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Λοιπόν, το θέμα είναι σοβαρό. Ελπίζω και τα υπόλοιπα μέλη να συνεισφέρουν τις συμβουλές τους μπας και ρίξεις κανα κρύο. Που μένεις, ακόμα Κρήτη; Βασικά άνοιξε ένα τοπικ με τίτλο "έχω να νιώσω από τη μέση και κάτω 2 χρόνια" και θα απαντήσουμε εκεί. Για ΣΚ κάτι θα γίνει.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 ευχαριστω για την βοηθεια αλλα προτιμω να βρω μόνος μου λυση σ αυτο 1
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ο Τόξος σας ενημερώνει περήφανα οτι μόλις πήραμε κ τα τελευταία αποτελέσματα του ετήσιου ελέγχου μας για std's .Πεντακάθαροι σε όλα αμφότεροι μπίτσζις .ολεεεεεεεεεεεεεε λέμε Cool μιας κ φέτος είχαν πέσει κάτι παρτάκια με ούζα κ είχαμε ψιλοχάσει τη μπάλα
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Cool μιας κ φέτος είχαν πέσει κάτι παρτάκια με ούζα κ είχαμε ψιλοχάσει τη μπάλα Υπεύθυνη στάση απέναντι στο "γιό σου". ππππφφφφφφφφφφφφφχχχχχαχαχαχαα
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Αντε αφου λετε παραπονα θα πω και εγω το δικο μου. Το γατοκοριτσο με σνομπάρει! Της εχω κανει αιτημα φιλίας και δε με χει δεχτει ακόμα... Γιατι ρε γατοκοριτσο, δε χωνευεις το πιο χοντρο γατί του πλανήτη, το garfield.....; μαρακι δεν μου εχει ερθει αιτηση!!!αληθεια λεω!!!μολις κοιταξα και δεν βλεπω αιτημα φιλιας! καποιος προσπαθει να μας βαλει διχόνοιες!
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Υπεύθυνη στάση απέναντι στο "γιό σου". ππππφφφφφφφφφφφφφχχχχχαχαχαχαα Πάντα προσέχουμε βασινιστικά αν κάνουμε τέτοιο σκηνικό.Απλά θες να χεις κ τη σιγουριά επίσημα μια στο δις, μήπως και... γι αυτό έχουμε καθιερώσει κ ετήσιο έλεγχο.Εξάλλου σταυρώστε μας που είμαστε καραπαιδαράδες κ μας θέλουν άνδρες-γυναίκες.Έχουμε κ ένα κοινό να εξυπηρετήσουμε.Δε μας πάει η καρδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις