apd453 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 δεν έχω ύπνο πλησιάζει η μέρα που θα μπω φαντάρος και θα μείνω χωρίς insomnia μέχρι την ορκωμοσία! Σαν τη φράπα στο 6-8 δεν έχει. Απόλαυσε το. Ένα πρωϊ είχα μια σκοπιά στου διαόλου τη μάνα. Είχε τόσο πολύ ομίχλη που αν τέντονες το χέρι σου δεν έβλεπες την άκρη του χεριού σου. Τα πόδια σου κάτω επίσης. Όταν άρχισε να ξημερώνει άρχιζε να φωτίζει το νέφος. Μαγεία για 5 λεπτά. Την είχε πέσει και το περίπολο μαζί μου αλλά κανείς μας δε τόλμησε να πει το παραμικρό. Απόλυτη ησυχία. Απόλυτη καύλα. 1
leecherman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Σαν τη φράπα στο 6-8 δεν έχει. Απόλαυσε το. Ένα πρωϊ είχα μια σκοπιά στου διαόλου τη μάνα. Είχε τόσο πολύ ομίχλη που αν τέντονες το χέρι σου δεν έβλεπες την άκρη του χεριού σου. Τα πόδια σου κάτω επίσης. Όταν άρχισε να ξημερώνει άρχιζε να φωτίζει το νέφος. Μαγεία για 5 λεπτά. Την είχε πέσει και το περίπολο μαζί μου αλλά κανείς μας δε τόλμησε να πει το παραμικρό. Απόλυτη ησυχία. Απόλυτη καύλα. Έχει σχέση με το βιασμό:Άμα δεν μπορείς να τον αποφύγεις,χαλαρώνεις και απολαμβάνεις. Πιό μεγάλη ηλιθιότητα απ' τη προβατοποίηση του στρατού δεν υπάρχει. Δεν μιλάω για εκπαίδευση,κανονικά μετά ή πριν ή ενδιάμεσα με τον βιοπορισμό θάπρεπε να εκπαιδευόμασταν συνεχώς και αδειαλλείπτως,εφ' όρου ζωής,να σούλεγα μετά εγώ για εφαρμογή του (πρώην...) 120 άρθρου,παράγραφος 4,εκεί που μιλάει για τους επίβουλους.... Αλλά φροντίζουν να μας ευνουχίσουν απ' τα μικράτα μας.
apd453 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ο ΕΣ είναι ένα διαρκές πείραμα του Stanford. Εγώ δε χαμπάριαζα και πολύ, όχι ότι ήμουν μάγκας αλλά επειδή πήγα μεγάλος σε ηλικία και ήξερα ότι θα με κλάσουν. Μου έλεγε ο δίκας "κάρφωσε αυτό το καρφί" και του έλεγα απλά, ευγενικά ότι "δε γνωρίζω να καρφώνω καρφιά" και άλλα τέτοια. Το δύσκολο είναι να γίνεις πιστευτός και να μη γελάσεις. Γενικά δεν ήξερα τίποτε και ποτέ. Πήγαινα στη σκοπιά μου, στην εκπαίδευση, στις αγγαρείες αλλά πάντα χαλαρά και χωρίς να κοντράρομαι με τους ανωτέρους μου. Απλά εγώ δεν ήξερα να κάνω τίποτε καλά και ήμουν λίγο αργός. Έχασα μερικές εξόδους με αυτή τη τακτική αλλά πέρασα καλά μπορώ να πω. Αν μπεις στο τρυπάκι να αναλώνεσαι στο πόσες φορές είχε έξοδο ο άλλος και το τι νούμερα κάνει τότε τη πάτησες.
leecherman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι τυχερός. Εγώ το κατάλαβα αυτό τον 36° μήνα (απολύθηκα στους 37...).
kuzko21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 τι αλλο θα δω πρωινιατικα... http://www.youtube.com/watch?v=3UKm5hl9ptg&feature=player_embedded μερες ε ναι, τι? το κανεις για πολυ συγκεκριμενους λογους , αυγουλοδρομιες , γεμισμα διαφανων βαρελιων με κουπες , μεταφορα φορτιων σα γαιδουρι και οτι αφορα την ''αριστη εκπαιδευση σου''΄βγαινεις ενας εξαιρετικος....skipper. δε ξερω τι λεει το προγραμμα γενικα , αλλα με τετχοιο promotion πασχει plus 50% ξενοι φοιτητες , μαζεψαμε ολους του Σερβους και τους Οβραιους ιν αδερ νιουζ , Ο ΖΟΡΑΝΜΠ τι εγινε? μερες.
apd453 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι τυχερός. Εγώ το κατάλαβα αυτό τον 36° μήνα (απολύθηκα στους 37...). 3 χρόνια 50+
nicoc89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 3 χρόνια 50+ ο αδερφός της γιαγιάς μου πήγε 5 χρόνια (πόλεμος τότε) μου τα έλεγε σήμερα λέει γύρισε και τον ρωτούσαν τι δουλειά έκανες οταν ήσουν πολίτης και τους έλεγε στρατιώτης . τι δουλειά έκανες οταν ήσουν πολίτης σε ρωτάμε του έλεγαν και αυτός έλεγε δεν θυμάμαι τίποτα απο αυτό που ήμουν . (2 φορές τραυματίας από σφαίρες και κάποιες του έμειναν ενθύμιο εφ όρου ζωής) οοοοοοοοποτε καλα είμαστε μετά άρχισε και μου έλεγε για αδέρφια/ξαδέρφια/φίλους που σκοτώθηκαν αλλα μου έκοψε και της άλλαξα κουβέντα χΔ
apd453 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν πήγαινα να παρουσιαστώ στο τρένο έπιασα κουβέντα με ένα 60χρονο τότε Ρώσο. Για να παρουσιαστεί στο κέντρο στη Ρωσία ήθελε 11μέρες ταξίδι με το τρένο. Πολύ ξύλο στο στρατό στη Ρωσία μου είπε. οοοοοοοοοοποτε καλά είμαστε.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν πήγαινα να παρουσιαστώ στο τρένο έπιασα κουβέντα με ένα 60χρονο τότε Ρώσο. Για να παρουσιαστεί στο κέντρο στη Ρωσία ήθελε 11μέρες ταξίδι με το τρένο. Πολύ ξύλο στο στρατό στη Ρωσία μου είπε. οοοοοοοοοοποτε καλά είμαστε. http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/i-molivenii-stratiotes.product Μετα πηγε ο Ραμπο και τους μαμησε, ολους!
ennoeitai Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ο τύπος στην παρακάτω εικόνα επέζησε από 2 διαφορετικά αεροπορικά δυστυχήματα μέσα σε μια μέρα, χωρίς να πάθει τίποτα... λουα λουα
mary Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μολις μου φεραν βασιλικο ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΟ και συνταγη για πέστο......ΑΡΕ τι εχω να φαω αυριο!!!!!Μιααααμ Ασχετο: ΑΓΟΡΑΚΙ παρανυφακι με κοστουμι ασπρο.......ΕΕΕΛΙΩΣΑ....αφου δεν αντεξα ,μετα τις χαιρετουρες του πα "αγορι μου, εσαι κουκλος!!να σε χαιρετε η μαμα σου!!"
evabb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μολις μου φεραν βασιλικο ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΟ και συνταγη για πέστο......ΑΡΕ τι εχω να φαω αυριο!!!!!Μιααααμ ξερνα τα ολα αλλιως θα φερω λαμπα για ανακριση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις