frenzy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ντινγκ ντινγκ! ή πιο σωστά κατσινγκ Χτες ειχαμε χανκοβερ Ξαναπροσπάθησε.
pinwkolwnies Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 btw πμ όποιος θέλει όλες τις σκρηνσοτΘέλω.
*nenya* Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Nice... Επίσης Φραπεδια στο μπαλκόνι και σκέψη για το research proposal... Been there done that. Οι καλύτερες σκέψεις για research proposal σού'ρχονται στο μπάνιο ή μετά από συζήτηση με φίλους που σπουδάζουν/σπούδασαν παρόμοιο αντικείμενο με σένα. Και ο φραπές βοηθάει, ναι Επίσης, κοίτα να διαβάζεις κανα journal γιατί κάποιες έρευνες που αναφέρονται εκεί θά'ταν ωραίο να γίνονταν και στην Ελλάδα. Δες τί μπορεί να αναλάβεις εσύ στα πλαίσια dissertation. Good luck και κουράγιο!
status Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Απόψε πάω Clutch woohoo woohoo woohoo!!! Χεστίκαμε.
viper2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 ή πιο σωστά κατσινγκ Σωστός ο παιχτης Been there done that. Οι καλύτερες σκέψεις για research proposal σού'ρχονται στο μπάνιο ή μετά από συζήτηση με φίλους που σπουδάζουν/σπούδασαν παρόμοιο αντικείμενο με σένα. Και ο φραπές βοηθάει, ναι Επίσης, κοίτα να διαβάζεις κανα journal γιατί κάποιες έρευνες που αναφέρονται εκεί θά'ταν ωραίο να γίνονταν και στην Ελλάδα. Δες τί μπορεί να αναλάβεις εσύ στα πλαίσια dissertation. Good luck και κουράγιο! Το έχω γράψει το proposal αλλα η σκέψη μου εχει κολλήσει στο transnational questionnaire και το validity των δεδομένων... Κουραστηκα, πάω να ξαναφτιαξω φραπεδια με μπόλικα παγακια...
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ξαναπροσπάθησε. Hangover.... Ικανοποιημενος...?
frenzy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Χανγκοβερ συνήθως έχεις την επόμενη μέρα και ονομάζουμε τις ανεπιθύμητες παρενέργειες από δηλητηρίαση με αλκοόλ. Πονοκέφαλο, αφυδάτωση, ναυτία κλπ. Δεν λέμε "πάμε για χανγκοβερ" Εκτός αν είσαι Ρώσος άστεγος.. 1
Adon1s Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 ωχ στο σταρ έχει επιθεώρηση με τον Σεφερλή .. Προβλέπω το θρέντ με τα ανέκδοτα θα μπεί στο ψυγείο πάλι 1
athlios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Χτυπημα στο κεφάλι , πριν απο 15 ώρες με λίγα ραμματακια δώρο. Επειδή έχω φρικάρει λιγο,αν και δεν έχω ζαλαδεσ ή τάση για εμετο κλπ, πρέπει να βάλω κάποιον να χει το νου του σε φάση ξυπνημα καθε 2-3 ώρες ή ειμαι υπερβολικός τίγκα ; Sent from my iPhone using Insomnia Μαλακία μου που ρωταω εδώ αλλα. Sent from my iPhone using Insomnia
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Αφού σε αφήσανε να φύγεις δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο. Όταν συμβαίνει αυτό ξέρω ότι σε κρατάνε μέσα και σε ξυπνάνε
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Χανγκοβερ συνήθως έχεις την επόμενη μέρα και ονομάζουμε τις ανεπιθύμητες παρενέργειες από δηλητηρίαση με αλκοόλ. Πονοκέφαλο, αφυδάτωση, ναυτία κλπ. Δεν λέμε "πάμε για χανγκοβερ" Εκτός αν είσαι Ρώσος άστεγος.. οκ...γραψε λαθος αν ειναι....
xouskarle Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Χτυπημα στο κεφάλι , πριν απο 15 ώρες με λίγα ραμματακια δώρο. Επειδή έχω φρικάρει λιγο,αν και δεν έχω ζαλαδεσ ή τάση για εμετο κλπ, πρέπει να βάλω κάποιον να χει το νου του σε φάση ξυπνημα καθε 2-3 ώρες ή ειμαι υπερβολικός τίγκα ; Μαλακία μου που ρωταω εδώ αλλα. είσαι υπερβολικός τίγκα οκ...γραψε λαθος αν ειναι.... βαθιές ανάσες, μην τον δείρεις 1
athlios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 <p>Αφού σε αφήσανε να φύγεις δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο. Όταν συμβαίνει αυτό ξέρω ότι σε κρατάνε μέσα και σε ξυπνάνε </p> Βασικά ξυπνησα μετά απο κανα 3-4ωρο απο τα ραμματα, με καναν κατι ακτινογραφιες ,δωσαν κλασσικες οδηγιες για χτυπηματα στο κεφαλι και με διωξαν αλλα εχω σκατοφρικαρει για καποιο λόγο τώρα. 15 ώρες μετα. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις