xavier Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ναι ρε, αυτο ειπα εξαρχης, οτι εμενα δεν μου αρεσε...παντα υποκειμενικα μιλαω...
patrickdrd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 κ για μενα top το match point κ ακολουθουν vicky, christina, barcelona & midnight in paris, βαλτε με κ μενα στο group που θα πατε να το δειτε (αν δεν εχετε ηδη παει), γιατι το αμορε κ ο κολλητος δεν "τρελενονται"
gavros10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 επιβεβαιωσα τα λεγομενα μου σε προηγουμενο ποστ. ρωτησα τους φιλους μου αν ξερουν τον woody allen. απαντησεις: οχι, μολις τον ακουσα απο εσενα, ποδοσφαιριστης ειναι;, ακουστα τον εχω αλλα δεν ξεω ποιος ειναι και αλλα τετοια κουλα απο το τρειλερ δεν μου δινει την εντυπωση οτι ειναι καλη ταινια παντως. ισως παω την τεταρτη να την δω
klainmaingr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ έχω να πώ. http://www.youtube.com/watch?v=1dv9HJPQNJg http://www.youtube.com/watch?v=WdimwOvl_Sc Ήταν αδύνατο να δώ ταινία με το παραπάνω να έρχεται συνέχεια στο μυαλό. Κατα τα άλλα μου άρεσε αρκετά στο σύνολο της. Πολύ ευχάριστες ώρες χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο though. Νομίζω το 6,5+ του imdb του αρμόζει μια χαρά. 2
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 το ειδα κι εγω, μια χαρα μου φανηκε, μαλλον καλυτερο συνολικα απο το παρισι, αν και διαφορετικου στυλ (το παρισι πολυ πιο ρομαντικο, η ρωμη με περισσοτερο χιουμορ, δεν θα του δινα παντως μονο 6,5/10, για 7,5/10 ηταν για μενα
xavier Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 και εμενα μου αρεσε, ενα 7.5αρι αξια...μου αρεσαν ολες οι μεμονομενες ιστοριουλες, πολυ γελιο και πανεξυπνα αληθινο σε καποιες φασεις... παντως βαρκελωνη,παρισι,ρωμη την εχει καταβρει ο αλλεν στη μεσογειο...Απο εδω μερια δεν θα ερθει καθολου? 1
kirileman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ήταν τόσο χάλια που δεν του αξίζει ξεχωριστό τόπικ.
nickmanak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Hταν μια τουριστική ταινία που τη χρηματοδότησαν ιταλοί για να προβάλλουν τη Ρωμη. Φαινεται ξεκαθαρα απο το στορυ και το μονταζ. Την εντυσε με λιγο αλλενικο σεναριο και την πασαρε ως νεα ταινια αλλά το κακο ειχε ηδη γινει. Δεν πειραζει ομως, χαρηκα που τον ειδα να παιζει κ ο ιδιος γιατι εχει σταματησει εδω και χρονια να παιζει στις ταινιες του.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 δεν βαριεσαι, και αυτος να μην επαιζε, το ίδιο είναι, όλοι οι ηθοποιοί, ακόμα και τα τασάκια είχαν woody allen μεθοδο. Μια ζωή τα ίδια.
RottenLungs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Εγω βαρέθηκα πολύ... Βαρετό σενάριο, οι μισοί βασικοί ρόλοι αδιάφοροι και ο βλάκας ο woody που σαν ηθοποιός με εκνευρίζει άπειρα. 6/10
sfakattack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Τίποτα το ιδιαίτερο. Ως συνήθως ωραία πλάνα, μερικές καλές σκηνές, αλλά ήταν ιδιαίτερα άνευρη για τα γούστα μου. Με κούρασε αρκετά. Το στόρυ με τον Μπενίνι ήταν τραβηγμένο από τα μαλλιά ενώ θα μπορούσε να καταδείξει το νόημα που ήθελε πιο όμορφα. Συνολικά το Παρίσι μου άρεσε πολύ περισσότερο.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Συμπαθητική ήταν. Περίμενα κανα έκτρωμα με αυτά που άκουγα εδώ και εκεί. Τα μειωνεκτήματα: 'Ηταν λίγο κουραστική με τόσο γρήγορες εναλλαγές, τόσους διαλόγους (που επίτηδες μίλαγαν τόσο γρήγορα για να ειρωνευτούν τους Ιταλούς), οι ιστορίες ήταν απογοήτευση που δεν γεφυρόνωνταν πουθενά, ούτε καν μια σκηνή στην πόλη που να συναντιούνται τυχαία για λίγα δευτερόλεπτα. Επίσης με τόσα πρόσωπα είχα χάσει τα αβγά και τα πασχάλια. Στην μέση της ταινίας αναρωτιόμουν "τι κάνει αυτός εκεί; Αφού είναι με την άλλη... ώπα λάθος αυτή η γκόμενα είναι στην άλλη ιστορία με τον άλλο τύπο, που έγινε αυτό". Και η μουσική ήταν κουραστικό που επαναλαμβανόταν τόσο πολύ και τόσο έντονα, φέρνοντάς μου στο νου συνεχώς "το εργαλείο" μισοχαμογελώντας. Το άλλο "κακό" είναι ότι είναι ταινία χωρίς νόημα. Οι ιστορίες είναι ασήμαντες χωρίς να καταλήγουν ουσιαστικά σε κάτι ενώ είναι εμφανές πως έχει γυριστεί για να κλέψουν τουρίστες από Ελλάδα και να τους πάνε Ιταλία. Υπερβολική προβολή της πόλης. Καλή ήταν όμως. Η ώρα πέρασε ωραία και με αρκετό χιούμορ. Μια ανάλαφρη ταινία που δεν θα την θυμάσαι αύριο, και άμα σε ρωτήσουν τι σου έμεινε από την ταινία δεν θα ξέρεις να απαντήσεις.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Οι ιστορίες είναι ασήμαντες χωρίς να καταλήγουν ουσιαστικά σε κάτι ενώ είναι εμφανές πως έχει γυριστεί για να κλέψουν τουρίστες από Ελλάδα και να τους πάνε Ιταλία. Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ όταν την έβλεπα. Είναι προαφανές ότι αυτό είναι το σχέδιο. Αλήτη Woody Allen γιατί θες να μας φας τους τουρίστες? 3
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ξέχασα να αναφέρω πως στα ατού της ταινίας είναι φυσικά η Penelope Cruz, αλλά περισσότερο(κατ'εμέ) η Alessandra Mastronardi, που είναι άλλο στυλ αλλά she will do the job just fine. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2012 από cthulhucarbide 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα