Sellers Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WIbYqxqtP38&feature=player_embedded Πιστός στο ραντεβού του, κάθε χρόνο και μια νεα ταινία. Την περιμένω. (Άντε μπας και του χρόνου έρθει η σειρά μας σαν χώρα.) 1
gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 λεω να παω να την δω... Μονος μου αφου κανεις φιλος μου δεν παιζει να ξερει τον woody allen. μονο ακουστα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 λεω να παω να την δω... Μονος μου αφου κανεις φιλος μου δεν παιζει να ξερει τον woody allen. μονο ακουστα Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί? Και μένα οι φίλοι μου δε με πάνε ποτέ Woody Allen...
Fotis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί? Και μένα οι φίλοι μου δε με πάνε ποτέ Woody Allen... Και εγωωω 3some or never happened !
athinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά έχω ακούσει ότι την κράζουν την ταινία.Εμένα πάντως δεν με χάλασε το μεσάνυχτα στο Παρίσι που δεν ήταν κι ότι καλύτερο ,απλά μου αρέσουν τα ταξίδια και ο Αλεν παρουσιάζει πολύ όμορφα τις πόλεις των ταινιών. 1
gavros10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω ακούσει ότι την κράζουν την ταινία.Εμένα πάντως δεν με χάλασε το μεσάνυχτα στο Παρίσι που δεν ήταν κι ότι καλύτερο ,απλά μου αρέσουν τα ταξίδια και ο Αλεν παρουσιάζει πολύ όμορφα τις πόλεις των ταινιών. Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί? Και μένα οι φίλοι μου δε με πάνε ποτέ Woody Allen... θα σε αναγκασω να ερθεις νοτια και δεν θες. μενουμε μακρυα απο οτι εχω καταλαβει δεν μου φαινεται σοη ουτε εμενα αλλα woody allen ειναι αυτος. ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει κανει. το midnight in paris ηταν απλα μαγεια Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2012 από gavros10 1
NoisePollution Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Την κράζουν επειδή είχαν ανέβει οι προσδοκίες μετά το υπέροχο Midnight in Paris. Εξάλλου πάντα έτσι γίνεται. Μετά από μια πολύ καλή δουλειά από κάποιον filmmaker όλοι περιμένουν κάτι καλύτερο ή εξίσου καλό.Κάποιες φορές ικανοποιούνται, άλλες όχι. Ε δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά (που λέει και ο σοφός μας λαός). Πάντως εγώ δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο κακή αλλά Midnight in Paris δεν θα είναι σίγουρα. Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
Sellers Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Όντως ο Γούντυ (παλιόφιλος) έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο τα ταλευταία χρόνια. Το Modnight In Paris ήταν το μόνο που μπορούσε να σταθεί δίπλα στο Vicky Christina Barcelona (που για μένα ήταν πάρα πολύ καλό) αλλά και πάλι το Match Point είναι η κορυφή της ''τωρινής'' του φιλμογραφίας. Μπορεί να μην γελάς πλέον, αλλά απολαμβάνεις αυτό που βλέπεις και περνάει ευχάριστα κάθε φορά το 1:30ωρο. 1
xavier Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 το match point ειναι η χειροτερη μου απο τις ταινιες του woody allen...
paranoid_gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Πιστεύω οτι απο τις "τελευταίες"του Αllen η χειρότερη είναι το You will meet a tall dark stranger
Sellers Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 το match point ειναι η χειροτερη μου απο τις ταινιες του woody allen... Αληθεια τωρα? Δηλαδή το You will meet a tall dark stranger μιας που το ανέφερε ο paranoid είναι καλύτερο απο το Match Point?
xavier Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο το εχω διαγραψει παντελως απο τη μνημη μου...παντως στο imdb στο ματσποιντ εχω βαθμολογια 4 και στο ymatds εχω 5...
paranoid_gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Eγώ προσωπικά στο Match Point δεν θα έβαζα για κανένα λόγο 4 και πιαστο απο όπου θες....Ερμηνείες,σκηνοθεσία,σενάριο.... Σε αντίθεση με το ymatds που η ερμηνεία του πρωταγωνιστή μου φάινεται πολυ χλιαρή και το σενάριο αδιάφορο...
xavier Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 ε σιγα το σεναριο...το εχω διαβασει το εγκλημα και τιμωρια και δεν θα ελεγα οτι ξετρελαθηκα οταν το διαβασα...
paranoid_gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ε σιγα το σεναριο...το εχω διαβασει το εγκλημα και τιμωρια και δεν θα ελεγα οτι ξετρελαθηκα οταν το διαβασα... Κρίνεις κάποια πράγματα πολύ υποκειμενικά.Μπορεί εσένα να μην σε ξετρέλανε...γούστο σου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα