Sed22 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Παιδια δλδ δεν αξιζει να το αγορασουμε ? Τοσο τραγικο δλδ?
nzeppos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δεν φαίνεται να αξίζει ακόμα. Κάποια στιγμή σίγουρα θα διορθώσουν τα σημαντικά του προβλήματα και τότε όχι μόνο θα αξίζει η αγορά του, αλλά θα έχει πέσει κι η τιμή του. Γι' αυτό καλύτερα υπομονή.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Παιδια δλδ δεν αξιζει να το αγορασουμε ? Τοσο τραγικο δλδ? Κοίτα, ίσως είμαι ο μόνος που θα το πει, αλλά εγώ αυτά τα τραγικά προβλήματα που έχουν τα Football Manager στην αρχική τους έκδοση, δεν τα βλέπω. ΟΚ, έχουν κάποια θέματα, αλλά είναι σχεδόν το ίδιο ενδιαφέροντα όπως είναι και μετά τα patch. Δε νομίζω πως είναι "unplayable". Τώρα τι γίνεται στο 2013 δεν ξέρω, αλλά επειδή κάθε χρόνο διαβάζω αντίστοιχα σχόλια και δεν τα βλέπω να επιβεβαιώνονται, προσωπικά δε με επηρεάζουν. Αλλά έτσι είμαι εγώ. Όπως βλέπεις, οι υπόλοιποι (ίσως όλοι) αντιλαμβάνονται πράγματα που τους ενοχλούν αφόρητα.
kostass13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Κοίτα το να παιξω απο το θείο ενα game ασ εχει τα χαλια τα μαυρα δεν θα με πειραξει καθολου ουτε θα ενοχληθω..τωρα αν δωσω 30 € για ενα game και ειναι προβληματικο ναι θα με πειραξει... οσο για το game δεν ειναι τραγικο αλλα δεν αξιζει τα λεφτα του αυτη την στιγμη.περιμενε να βγαλουν patch και αγορασε το φθηνοτερα απο οτι κοστιζει τωρα...
Sed22 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ο θειος το εβγαλε τουλαχιστον να το τεσταρουμε ?
therock Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ενας ακομα φιλος μου αγορασε το παιχνιδι (Εγω εν τω μεταξυ δεν το παιζω καθολου, απλα για φιλους μου ρωταω για το manager), και του περασε το τελευταιο patch, Και λεει πως με το που τελειωνει η σαιζον και προχωραει 2 μερες, του βγαζει ενα μυνημα κατι για crash και τον πεταει εξω. Εχει δει κανεις αλλος και τετοιο, και γνωριζει καποια λυση?
XronisR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Υπομονη παιδια δεν θυμαμαι κανενα manager τον τελευταιο καιρο να ηταν αριστο στην κυκλοφορια του.
skanjos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 http://img841.imageshack.us/img841/1139/40927172.jpg κλαίω πραγματικά , large ο σαββίδης τι να λέμε τώρα χαχαχαχα.
REDODIN7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια με το save τι εγυνε ? Κανεις δεν μπορει να το ανεβασει 1
spirto48 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Παιδια τι εγινε παρακολουθω τοσες μερες μπας και αλλαξει κατι αλλα...εχουμε κανενα νεο απο θειο για καποια κοπια χωρις πολλα κρας??Please αν καποιος εχει βρει κατι ας μου στειλει πμ γιατι δεν υπαρχουν λεφτα..
Lam13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Παιδια τι εγινε παρακολουθω τοσες μερες μπας και αλλαξει κατι αλλα...εχουμε κανενα νεο απο θειο για καποια κοπια χωρις πολλα κρας??Please αν καποιος εχει βρει κατι ας μου στειλει πμ γιατι δεν υπαρχουν λεφτα.. ακομα δεν πρεπει να εχει βγει κατι...θα το ειχαμε ακουσει αν ηταν..
XronisR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Το αγορασα παντως σημερα και το παιχνιδι τρεχει αριστα.30€ για ενα παιχνιδι που θα παιζω ενα χρονο+ σημαινει 30/12=2,5€ το μηνα. Ενταξει σκεφτειται οτι δεν πινεται ενα καφε 1 φορα το μηνα..
speedy23 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δεν νομιζω να τιθεται θεμα αν ειναι ακριβο.Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για ενα παιχνιδι που παραδοσιακα πεφτει τρελο λιωσιμο για ολο το χρονο του.Το θεμα ειναι μηπως αξιζει να περιμενουμε λιγο να εχουν βγει και τα αναλογα Patch ωστε η εμπειρια να ειναι σαφως καλυτερη.Αν εχει πεσει μεχρι τοτε και η τιμη του,ακομα καλυτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα