Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν φαίνεται να αξίζει ακόμα. Κάποια στιγμή σίγουρα θα διορθώσουν τα σημαντικά του προβλήματα και τότε όχι μόνο θα αξίζει η αγορά του, αλλά θα έχει πέσει κι η τιμή του. Γι' αυτό καλύτερα υπομονή.

Δημοσ.

Παιδια δλδ δεν αξιζει να το αγορασουμε ?

Τοσο τραγικο δλδ?

Κοίτα, ίσως είμαι ο μόνος που θα το πει, αλλά εγώ αυτά τα τραγικά προβλήματα που έχουν τα Football Manager στην αρχική τους έκδοση, δεν τα βλέπω. ΟΚ, έχουν κάποια θέματα, αλλά είναι σχεδόν το ίδιο ενδιαφέροντα όπως είναι και μετά τα patch. Δε νομίζω πως είναι "unplayable".

Τώρα τι γίνεται στο 2013 δεν ξέρω, αλλά επειδή κάθε χρόνο διαβάζω αντίστοιχα σχόλια και δεν τα βλέπω να επιβεβαιώνονται, προσωπικά δε με επηρεάζουν.

Αλλά έτσι είμαι εγώ. Όπως βλέπεις, οι υπόλοιποι (ίσως όλοι) αντιλαμβάνονται πράγματα που τους ενοχλούν αφόρητα.

Δημοσ.

Κοίτα το να παιξω απο το θείο ενα game ασ εχει τα χαλια τα μαυρα δεν θα με πειραξει καθολου ουτε θα ενοχληθω..τωρα αν δωσω 30 € για ενα game και ειναι προβληματικο ναι θα με πειραξει...

οσο για το game δεν ειναι τραγικο αλλα δεν αξιζει τα λεφτα του αυτη την στιγμη.περιμενε να βγαλουν patch και αγορασε το φθηνοτερα απο οτι κοστιζει τωρα...

Δημοσ.

Ενας ακομα φιλος μου αγορασε το παιχνιδι (Εγω εν τω μεταξυ δεν το παιζω καθολου, απλα για φιλους μου ρωταω για το manager), και του περασε το τελευταιο patch, Και λεει πως με το που τελειωνει η σαιζον και προχωραει 2 μερες, του βγαζει ενα μυνημα κατι για crash και τον πεταει εξω. Εχει δει κανεις αλλος και τετοιο, και γνωριζει καποια λυση?

Δημοσ.

Υπομονη παιδια δεν θυμαμαι κανενα manager τον τελευταιο καιρο να ηταν αριστο στην κυκλοφορια του.

Δημοσ.

Παιδια τι εγινε παρακολουθω τοσες μερες μπας και αλλαξει κατι αλλα...εχουμε κανενα νεο απο θειο για καποια κοπια χωρις πολλα κρας??Please αν καποιος εχει βρει κατι ας μου στειλει πμ γιατι δεν υπαρχουν λεφτα.. :fear:

Δημοσ.

Παιδια τι εγινε παρακολουθω τοσες μερες μπας και αλλαξει κατι αλλα...εχουμε κανενα νεο απο θειο για καποια κοπια χωρις πολλα κρας??Please αν καποιος εχει βρει κατι ας μου στειλει πμ γιατι δεν υπαρχουν λεφτα.. :fear:

ακομα δεν πρεπει να εχει βγει κατι...θα το ειχαμε ακουσει αν ηταν..

Δημοσ.

Το αγορασα παντως σημερα και το παιχνιδι τρεχει αριστα.30€ για ενα παιχνιδι που θα παιζω ενα χρονο+ σημαινει 30/12=2,5€ το μηνα.

Ενταξει σκεφτειται οτι δεν πινεται ενα καφε 1 φορα το μηνα..

Δημοσ.

Δεν νομιζω να τιθεται θεμα αν ειναι ακριβο.Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για ενα παιχνιδι που παραδοσιακα πεφτει τρελο λιωσιμο για ολο το χρονο του.Το θεμα ειναι μηπως αξιζει να περιμενουμε λιγο να εχουν βγει και τα αναλογα Patch ωστε η εμπειρια να ειναι σαφως καλυτερη.Αν εχει πεσει μεχρι τοτε και η τιμη του,ακομα καλυτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...