fever25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Φαντάζομαι ότι ο μόνος λόγος που δεν παρήγγειλες σκέτο cd key αλλά ολόκληρη τη συσκευασία είναι... συλλεκτικός. Έχω όλα τα κουτιά και τα δισκάκια από το 2000, οπότε ναι είναι συλλεκτικός ο λόγος. Γενικά τώρα, προσπαθώ να αγοράζω με τις συσκευασίες τους τα παιχνίδια, καθώς μ αρέσει να τα έχω στο ράφι μου. Όσο και να σου φανεί αστείο είναι και αυτός ένας λόγος που αγοράζω αυθεντικά τα παιχνίδια και δεν τα κατεβάζω...
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Όχι, δεν είναι καθόλου αστείο. Το αντίθετο θα έλεγα. Απλώς είναι κάτι που δεν το συνηθίζω πλέον (κυρίως λόγω έλλειψης χώρου) και γι' αυτό μου κάνει εντύπωση. Με τις απεργίες των ΕΛΤΑ όντως υπήρχε θέμα γιατί κι εγώ που περίμενα ένα δέμα πήγα 2-3 φορές στο υποκατάστημα μέχρι να τα καταφέρω. Το ταχυδρομείο ναι μεν ήταν ανοιχτό, αλλά από τη Δευτέρα δεν τους είχαν φέρει τα απλά δέματα, μόνο συστημένα. Τι να πεις... Και αύριο να το πάρεις πάντως, δεν νομίζω να το ευχαριστηθείς. Πέφτει τόσο κράξιμο στα διάφορα fora που πολύ αμφιβάλλω αν θα είναι playable (προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, περιμένω να βγει το πρώτο μεγάλο patch που έχει τάξει η SI, το οποίο λένε ότι διορθώνει πάμπολλα προβλήματα της Match Engine).
fever25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Το καλό εδώ που μένω -επαρχία- είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένω την ειδοποίηση για να πάω να το παραλάβω. Απλά πηγαίνω στο ταχυδρομείο την ημέρα που το περιμένω και απλά το ζητάω. Έτσι σχεδόν σε μία εβδομάδα έχω παραλάβει ότι παραγγέλνω από το amazon. Για το manager θα ρίξω μια ματιά αύριο, αλλιώς από Δευτέρα. Έχεις εικόνα πότε αναμένεται να βγει το patch στο οποίο αναφέρεσαι; Δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα καθώς έχω ένα ράφι παιχνίδια που δεν έχω καν ακουμπήσει... Είδες τί μπορεί να σου κάνουν οι διακοπές του στρατού;
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα, οπότε ό,τι και να πούμε θα είναι εικασίες. Σίγουρα μέσα στο μήνα κάτι θα βγει πάντως. Ευτυχώς η SI δεν είναι 2k sports, να σου βγάζει το patch του παιχνιδιού μετά από ένα... 6μηνο (όπως κάνουν με τα NBA 2k). Στις διακοπές του στρατού θυμάμαι έπαιζα μέρα-νύχτα Silent Hunter 3, τα είχα παρατήσει όλα τα άλλα. Μόνο παιχνίδι, φαΐ και ύπνο
therock Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ναι, του λες να το κάνει άφοβα. Προσωπικά έχω ήδη εγκαταστήσει το Manager σε 2 desktop PCs και ένα laptop. Το ένα PC και το laptop είναι δικά μου, άρα δεν έχω κάνει κάποια ιδιαίτερη ενέργεια γιατί ποτέ δεν δουλεύουν και τα 2 Steam ταυτόχρονα. Το άλλο PC όμως το έχει ο αδερφός μου, οπότε εκεί έχω ενεργοποιήσει την επιλογή "Go Offline", για να μπορεί να παίζει κι αυτός όποτε θέλει χωρίς να έχουμε θέμα αν είμαι ήδη συνδεδεμένος στο Steam κλπ. Τα saves δεν νομίζω να μεταφέρονται μέσω cloud (τουλάχιστον όχι επίσημα), γιατί είναι μεγάλα αρχεία. Ακόμα κι αν υπάρχει καμια χακεριά (πχ. μέσω Dropbox ή κάτι αντίστοιχου), δεν θα βολεύει καθόλου. Γιατί αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά, τα saves μετά από ένα σημείο θα φτάνουν τις δεκάδες ή ακόμα και τις εκατοντάδες MB. Αναγκαστικά θα πρέπει να τα μεταφέρει χειροκίνητα. ps: είδα κατά τύχη τώρα ότι όντως το Dropbox χρησιμοποιείται για cloud saving, απλώς δεν ξέρω πόσο βολικό είναι. Περισσότερα εδώ: http://www.fm-base.c...loud-guide.html Επίσης μην ξεχνάμε ότι στο φάκελο που αποθηκεύονται τα saves, βρίσκονται και όλα τα custom γραφικά (face packs, kits, logos κλπ). Τα οποία συνήθως είναι αρκετά GB, συνεπώς θα στουμπώσουν το Dropbox account. Σε ευχαριστω φιλε μου. Του μετεδωσα τις πληροφοριες και σημερα θα ξεκινησε να καιγεται!
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Wtf, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το Manager πωλείται και μέσω Origin; Πρώτη φορά το βλέπω αυτό:
fever25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα, οπότε ό,τι και να πούμε θα είναι εικασίες. Σίγουρα μέσα στο μήνα κάτι θα βγει πάντως. Ευτυχώς η SI δεν είναι 2k sports, να σου βγάζει το patch του παιχνιδιού μετά από ένα... 6μηνο (όπως κάνουν με τα NBA 2k). Στις διακοπές του στρατού θυμάμαι έπαιζα μέρα-νύχτα Silent Hunter 3, τα είχα παρατήσει όλα τα άλλα. Μόνο παιχνίδι, φαΐ και ύπνο Μάλλον δεν με κατάλαβες αδελφέ... Τελείωσαν οι 9μηνες "διακοπές" του στρατού... Τόσα παιχνίδια μαζεύτηκαν τόσους μήνες -που φύλαγα σκοπιά-, επομένως πρέπει να τα βάλω σε μία σειρά...
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ααααα, καλός πολίτης τότε Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αλλά στο ενδιάμεσο προλαβαίνεις να παίξεις κάμποσα παιχνίδια! Απλώς μην ξεκινήσεις "σοβαρά" με το manager μέχρι να βγουν τα patch που λέγαμε, δεν φαίνεται να αξίζει τον κόπο. 1
spyros1981 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι (εφοσον η εκδοση του skidrow ειναι μαπα-κρασαρει συνεχως) γιατι δεν ασχολουνται οι reloaded , razor 1911 , fairlight??? μηπως τα εχουν βρει μπαστουνια με το κρακαρισμα του παιχνιδιου???η σεγκα εβαλε πολυ δουλεια στην προστασια νομιζω!
skanjos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 πάντα είχε προστασία που δεν την βρήσκαν το football manager, μπορεί να πήγαινες world cup και να το σήκωνε το israel σε σπασμένη έκδοση, εγώ δεν άντεξα είπα να το αγοράσω και φέτος, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα ,βασικά δύο μικρά, πρώτον βάζω να μην με πρίζουν για του agents των παιχτών απο το remove subscriptions,και μετά απο 2 μέρες τσουπ ο τάδε έδιωξε τον αντζέντη του στο Inbox με μένα να βρίζω !@#$#@$^%&^%, και δεύτερο ,εχω τον μεγάλο μπάοκ και πάω δέυτερη χρονιά έχω κενό wage πάω να πάρω προπονητές/scout/physio και μπορώ να πληρώσω το υπέρογκο ποσό των 400ε την εβδομάδα, με αποτέλεσμα κανείς να μην έρχεται ,πάω στο board τους λέω να αυξήσουν το wage των coach/physio/scout συμφωνεί το board και λέει αμέσως, πάω να πάρω μετά scout ,400e την εβδομάδα....... ντάξι εντομεταξί ξεφτυλίσαν όλες τις ελληνικές ομάδες,παλιά σου έδινε ένα μύριο και πουλούσες και κάνα λοιμό καμιά 500κ τώρα ο καλύτερος μου παίχτης 700κ και να μην τον θέλει κανείς(σαλπιγγίδης).όχι τπτ άλλο είχε και τεράστιο wage, για πότε έφαγε σού την 2η χρονιά με τσατσία στον ολυμπιακό 7mil το καταυχαριστήθηκα!!!! χαχαχαχα
nzeppos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι (εφοσον η εκδοση του skidrow ειναι μαπα-κρασαρει συνεχως) γιατι δεν ασχολουνται οι reloaded , razor 1911 , fairlight??? μηπως τα εχουν βρει μπαστουνια με το κρακαρισμα του παιχνιδιου???η σεγκα εβαλε πολυ δουλεια στην προστασια νομιζω! Παρόμοια ερώτηση θα κάνω για το περσινό Manager. Τα patch από το 12.2 και μετά δεν "έσπασαν" ποτέ και άρα δεν υπήρχε λόγος να παίξεις την έκδοση του μπάρμπα (αφού αυτά τα patch έφτιαχναν πάααααρα πολλά πράγματα στο παιχνίδι). ps: Αυτό το τελευταίο με τις πωλήσεις Ελλήνων παικτών όντως αποτελεί μεγάλη αλλαγή, αλλά νομίζω είναι προς το καλύτερο (και απ' ότι έχω δει συμφωνούν οι περισσότεροι). Γιατί όπως και να το κάνουμε δεν ήταν ρεαλιστικό. Ακόμα και μέτριες ομάδες μπορούσαν να πουλήσουν κάποιους παίκτες τους πανάκριβα και να φτιάξουν ρόστερ αξιώσεων μέσα σε 2-3 χρόνια το πολύ. Δεν λέω ότι είχαμε παλαβές περιπτώσεις επιπέδου FM2005 (όπου είχα δει να πωλείται ο Μενδρινός από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ για... 17 εκατομμύρια ευρώ), αλλά σίγουρα τα ποσά στην πλειοψηφία τους δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα (ακόμα και προ κρίσης). Για τις σπασμένες εκδόσεις του Μanager, θυμάμαι κι εγώ περιπτώσεις που γινόντουσαν διάφορα κουλά. Πχ. σου άλλαζε στο ξεκάρφωτο το νόμισμα του παιχνιδιού και άλλα περίεργα. Συνήθως όμως δεν ήταν κάτι τραγικό. Το μεγαλύτερο "μπαμ" ήταν το περσινό που για πρώτη φορά δεν έσπασαν τα μεγάλα patch του Γενάρη. Φέτος δεν τολμώ να φανταστώ τι μπορεί να γίνει.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει ένα save του από το FM 2013 μετά τις 27 Ιουλίου για να κάνω ένα "πείραμα". Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1
doctor444 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί κάποιος να μου φτιάξει ένα save με αρκετές χώρες(ευρωπαικές χώρες κ λίγες από την λατινική αμερική),να επιλέξει large database,το παιχνίδι να αρχίζει με την ημερομηνία έναρξης γερμανίας(κάτι στα τέλη ιουνίου τελοσπάντων..!!),γιατί θέλω να κάνω και εγώ ένα πείραμα...:D:D:D:D πλάκα κάνω,αλλά μου άρεσε ενα post πιο πάνω(αν πιάσει το "πείραμα" του φίλου από πάνω,θα ήθελα να με ενημερώσει...γιαυτό δεν κάνω πλάκα...!!)αλήτη θείε...δεν μας έφτιαξες φέτος... 1
fever25 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Τι να προλάβει και αυτός ο θείος..; Τόσο ανίψια .... 1
REDODIN7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Τι να προλάβει και αυτός ο θείος..; Τόσο ανίψια .... Είναι το μόνο game που περιμένω από το θείο και παίζω στο PC όλα τα αλλά τα νοικιάζω για PS3-Xbox 360.Φέτος ξενέρωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα