fever25 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Βιντεακια στο youtube.... Είσαι λίγο κακός με τα παιδιά...
dominorton Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Για downloaded version να μιλήσουμε ή θα έχουμε πρόβλημα? Υπάρχει ένα θεματάκι που δε μπορώ να χειριστώ με τίποτα. Φτιάχνοντας εικονικό δίσκο στο Daemon Tools, βγαίνει το μήνυμα "Windows can't access the dis. The disc might be corrupt. Make sure that the disc uses a format that Windows recognizes. If the disc is unformatted, you need to format it before using it." Έχει ιδέα κανείς τι να κάνω;
fever25 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Για downloaded version να μιλήσουμε ή θα έχουμε πρόβλημα? Υπάρχει ένα θεματάκι που δε μπορώ να χειριστώ με τίποτα. Φτιάχνοντας εικονικό δίσκο στο Daemon Tools, βγαίνει το μήνυμα "Windows can't access the dis. The disc might be corrupt. Make sure that the disc uses a format that Windows recognizes. If the disc is unformatted, you need to format it before using it." Έχει ιδέα κανείς τι να κάνω; Νομίζω ότι υπάρχει ένα ζήτημα με τα συγκεκριμένα θέματα οπότε καλό θα ήταν να είσαι πιο "διπλωμάτης" όταν κάνεις τέτοιες ερωτήσεις... Πάντως όσον αφορά το πρόβλημά σου, το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να πρόκειται για χαλασμένο iso. Οπότε μάλλον θα χρειαστεί να πεις στον θείο να στο ξαναφέρει...
Anubis13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Παντως υπαρχουν αρκετα θεματα.. Στα μειον και η αλλαγη του training..
dominorton Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω ότι υπάρχει ένα ζήτημα με τα συγκεκριμένα θέματα οπότε καλό θα ήταν να είσαι πιο "διπλωμάτης" όταν κάνεις τέτοιες ερωτήσεις... Πάντως όσον αφορά το πρόβλημά σου, το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να πρόκειται για χαλασμένο iso. Οπότε μάλλον θα χρειαστεί να πεις στον θείο να στο ξαναφέρει... Έχεις δίκιο, γι'αυτό ήθελα τη διευκρίνηση. Σε ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω.
Thaninho Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια το data editor που το εχουν φετος και δεν μπορω να το βρω;
nzeppos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια το data editor που το εχουν φετος και δεν μπορω να το βρω; Δεν είναι εγκατεστημένο by default. Πας Steam -> Library -> All Games (dropdown menu) ->Tools -> Football Manager 2013 Editor, δεξί κλικ και το εγκαθιστάς. Είναι κάπου 154ΜΒ. Επίσης βλέπω ότι βγήκε νέο patch 51ΜΒ. Για να δούμε τι φτιάχνει... edit: 13.1.2 changelog Changelog GENERAL/PERFORMANCE Fixed lock-up/crash when talking to certain players Fixed crash when viewing B-Team player report with no assistant manager Fixed rare crash when starting new scouting assignment Fixed sole instance of crash after speaking to press about players Fixed sole instance of crash entering Dutch Cup match Fixed sole instances of game processing lock-up in January 2013, in France Fixed retrospective viewing of replays FMC Improved Leaderboard scoring for Challenges Fixed players learning new positions by playing matches Used ‘Son Generated’ unlockables will now be kept in Steam store wallet COMPETITIONS & RULEGROUPS Fixed rare instance of German league fixtures not being scheduled properly Fixed reputations of active reserve teams Fixed C-team squads moving into B-team Fixed training camp scheduling for certain clubs EDITOR Fixed extraction of newly-created players GUI Fixed creation of custom shouts causing tactics to be locked-out Fixed Cancel/Confirm buttons not appearing on match bar in some situations Fixed coach assignments switching without input Fixed new position training settings not being remembered Fixed some font colours on post-match screen Fixed network client transfer centre notifications Fixed width of drop-down menu in news items Fixed display of code in ‘Set for Release’ news item TRANSFERS & CONTRACTS Fixed network client transfers falling through incorrectly Fixed Rangers board selling players after coming out of receivership Fixed user transfer lists remaining in place when moving club Fixed B-Team manager ignoring some responsibilities Fixed contract offers to part-exchange transfers in Italy από: http://www.fmscout.c...ate-13.1.2.html Για τη Match Engine φυσικά τίποτα ακόμα, περιμένουμε...
therock Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ερωτηση. Ενα φιλαρακι μολις το αγορασε, και θελει να ξερει αν μπορει να το εγκαταστησει σε περισσοτερους απο 1 υπολογιστες. Επειδη ετοιμαζεται να αγορασει σταθερο υπολογιστη, αν το εγκαταστησει σημερα στο λαπτοπ, θα μπορει σε λιγο καιρο που θα χει τον σταθερο να το εγκαταστησει και εκει, ή κατοχυρωνεται ανα υπολογιστη?
nzeppos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί να το εγκαταστήσει σε όσους υπολογιστές θέλει. Με μία μόνο προϋπόθεση: ανά πάσα στιγμή μόνο ένας από αυτούς θα μπορεί να είναι συνδεδεμένος με τους online servers του Steam. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να είναι offline. Ο πιο απλός τρόπος να γίνει αυτό, είναι να συνδεθεί κανονικά στο Steam και να ενεργοποιήσει την επιλογή "Go offline" (πάνω αριστερά, στο Steam menu). Κάθε τόσο βέβαια καλό θα είναι να ξαναμπαίνει στο Steam για να κατεβάζει τυχόν updates του παιχνιδιού κλπ. Επίσης ο κωδικός ενεργοποίησης του Manager προφανώς θα χρησιμοποιηθεί μόνο την πρώτη φορά. Σε κάθε νέο PC που θα μπαίνει το παιχνίδι, το μόνο που χρειάζεται είναι κατέβασμα/εγκατάσταση του Steam client, σύνδεση με τα στοιχεία του χρήστη και κατέβασμα/εγκατάσταση του Manager. Φυσικά αν μιλάμε για ένα μόνο χρήστη, που απλώς θα εναλλάσσει PC και laptop, το πιθανότερο είναι πω τα παραπάνω δεν χρειάζονται καν (αφού δεν θα υπάρχουν 2 ίδια Steam να δουλεύουν ταυτόχρονα).
therock Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Σωστα. Πανω-κατω καταλαβα, αν και δεν χρησιμοποιω steam αλλα στην πραξη λογικα δεν θα ειναι κατι δυσκολο. Οποτε του λεω αφοβα να το βαλει στο λαπτοπ και επειτα θα ξανασυνδεθει στο steam και θα το ενεργοποιησει στον σταθερο οταν τον παρει. Τα save θα πρεπει και αυτα να τα μεταφερει απο τον ενα υπολογιστη στον αλλον, οταν θα θελει να συνεχισει απο τον καινουριο? Η μπορουν να σωθουν στο steam/cloud? Ας πουμε κατα κυριο λογο θα παιζει στον σταθερο αλλα μπορει να θελει να φυγει καπου και να συνεχισει την πορεια απο το λαπτοπ.
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ναι, του λες να το κάνει άφοβα. Προσωπικά έχω ήδη εγκαταστήσει το Manager σε 2 desktop PCs και ένα laptop. Το ένα PC και το laptop είναι δικά μου, άρα δεν έχω κάνει κάποια ιδιαίτερη ενέργεια γιατί ποτέ δεν δουλεύουν και τα 2 Steam ταυτόχρονα. Το άλλο PC όμως το έχει ο αδερφός μου, οπότε εκεί έχω ενεργοποιήσει την επιλογή "Go Offline", για να μπορεί να παίζει κι αυτός όποτε θέλει χωρίς να έχουμε θέμα αν είμαι ήδη συνδεδεμένος στο Steam κλπ. Τα saves δεν νομίζω να μεταφέρονται μέσω cloud (τουλάχιστον όχι επίσημα), γιατί είναι μεγάλα αρχεία. Ακόμα κι αν υπάρχει καμια χακεριά (πχ. μέσω Dropbox ή κάτι αντίστοιχου), δεν θα βολεύει καθόλου. Γιατί αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά, τα saves μετά από ένα σημείο θα φτάνουν τις δεκάδες ή ακόμα και τις εκατοντάδες MB. Αναγκαστικά θα πρέπει να τα μεταφέρει χειροκίνητα. ps: είδα κατά τύχη τώρα ότι όντως το Dropbox χρησιμοποιείται για cloud saving, απλώς δεν ξέρω πόσο βολικό είναι. Περισσότερα εδώ: http://www.fm-base.c...loud-guide.html Επίσης μην ξεχνάμε ότι στο φάκελο που αποθηκεύονται τα saves, βρίσκονται και όλα τα custom γραφικά (face packs, kits, logos κλπ). Τα οποία συνήθως είναι αρκετά GB, συνεπώς θα στουμπώσουν το Dropbox account.
alexander1611 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 πολλα crash ρε παιδια το παιχνιδι...μου εχει καταστρεψει 2 saves..τι ειναι αυτο το πραγμα???με το καλημερα...
fever25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Άμα δεν σε θέλει πάντως... Σήμερα περίμενα από το amazon την δική μου κόπια. Το θέμα είναι ότι με τις απεργίες, όπως καταλαβαίνετε, δεν έφτασε. Ελπίζω τουλάχιστον να έρθει αύριο. Βέβαια, για να πω την αλήθεια, με όλα αυτά που διαβάζω είμαι λίγο επιφυλακτικός με το κατά πόσο το παιχνίδι θα είναι άμεσα "playable". Α ρε aston villa... Θα περιμένεις εβδομάδες για να δεις την κορυφή της Ευρώπης,, 1
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Φαντάζομαι ότι ο μόνος λόγος που δεν παρήγγειλες σκέτο cd key αλλά ολόκληρη τη συσκευασία είναι... συλλεκτικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα