supermario29 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω οι πρώτες εντυπώσεις είναι μάλλον απογοητευτικές. Αν και τα manager παραδοσιακά ήταν τίγκα στο bug τους πρώτους 1-2 μήνες της κυκλοφορίας τους, τούτο εδώ φαίνεται να είναι χειρότερο απ' το... συνηθισμένο (τουλάχιστον έτσι λένε στα διάφορα fora). Καλύτερα να περιμένεις καμια προσφορά. ΟΚ. Ευχαριστω!
ultrobyr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Καλη αγορα μετα τον γεναρη να το παρουμε και σε καλη τιμουλα μιας και τοτε θα το παιζαμε ουτως η αλλως!! Υπομονη!!
aleilo03 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Θα συμφωνησω κι εγω οτι ειναι ενα απο τα χειροτερα manager ολων των εποχων(παιζω απο το CM97/98)..Απο το demo καταλαβα πολλα πραγματα..Αν και απο θεμα εμφανισης κτλ φαινεται να ειναι οτι καλυτερο το θεμα με την τραγικη match engine, που οπως και οι ιδιοι παραδεχτηκαν την αλλαξαν σε σχεση με την τελειοποιημενη περσινη, σου καταστρεφει ολο το gameplay..Το τι γινεται στο επισημο φορουμ της SI δεν περιγραφεται..Επειδη το παρακαλουθω χρονια τετοιο κραξιμο δεν εχει ξαναγινει μεχρι που εχουν φτασει οι developers να απειλουνε οτι αν συνεχιστει το κραξιμο δε θα ξαναπαντησουν στο φορουμ... Με αυτα και αυτα αν και ανυπομονουσα να παιξω οσο τιποτα σκεφτομαι το 35αρι που γλυτωσα και οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω μαλον για Χριστουγεννα μας βλεπω να παιζουμε να εχει πεσει και η τιμη... 1
kostass13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Συνεχίζουμε να παίζουμε το 12 μιας και είναι οτι καλύτερο αυτη την στιγμη!!! μετα απο χρονια και το manager απογοητεύει κρίμα ...ελπιζω να το διορθώσουν...είδωμεν
nzeppos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Τουλάχιστον οι developers της SI βγαίνουν να απαντήσουν στο φόρουμ, όχι όπως της ΕΑ (που στο δικό τους site γίνονται τα ίδια αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση). Είναι αλήθεια πάντως ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα του παιχνιδιού φαίνεται να συγκεντρώνονται στη Match Engine. Όσοι έχουν συνηθίσει με τα κουσούρια του FM (σχεδόν unplayable τους πρώτους 1-2 μήνες), δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα. Κάθε χρόνο τα ίδια τραβάμε. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα... Για την πτώση της τιμής δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, αν κρίνουμε από την πορεία του περσινού. Κάποια στιγμή το Steam έκανε μια πολύ καλή προσφορά στα 15 ευρώ, η οποία κράτησε για μια-δυο βδομάδες. Αλλά σε όλη την υπόλοιπη χρονιά η τιμή είχε καρφωθεί στα 25 ευρώ και δεν έπεφτε με τίποτα (το έψαχνα συχνά γιατί πέρσι είχαμε θέμα με την έκδοση του μπάρμπα μετά τα πρώτα 2-3 updates). edit: Πριν λίγα λεπτά βγήκε και η έκδοση του μπάρμπα.
ultrobyr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 εγω εχω νευριασει τοσο που ουτε ο μπαρμπας δεν θελω να μου το φερει! και ειχα τοσο χρονο και ορεξη φετος γαμωτο!
skanjos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 δεν παίζει παλικάρια η έκδοση του μπάρμπα ανα 5 λεπτά κρασάρει όλο το σύστημα ,ακόμα και στο fmc mode. τραγικο, περιμένεις 3-4 μέρες με αγωνία μετά βγαίνει και κρασάρει,τουλάχιστον ας μην το βγάζαν καθόλου
GnsP Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 περιμένεις 3-4 μέρες με αγωνία μετά βγαίνει και κρασάρει, Αγόρασέ το τότε!
fever25 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 δεν παίζει παλικάρια η έκδοση του μπάρμπα ανα 5 λεπτά κρασάρει όλο το σύστημα ,ακόμα και στο fmc mode. τραγικο, περιμένεις 3-4 μέρες με αγωνία μετά βγαίνει και κρασάρει,τουλάχιστον ας μην το βγάζαν καθόλου Αγόρασέ το τότε! Όσο και αν καταλαβαίνω την -δικαιολογημένη- αγανάκτηση του πρώτου, θα συμφωνήσω με τον δεύτερο... Το θέμα είναι φυσικά αν μπορεί να το πάρει ο καθένας καθώς λεφτά (δεν) υπάρχουν... Τεσπα, περιμένω την Παρασκευή από Αγγλία το δικό μου... Θα ενημερώσω για τις πρώτες εντυπώσεις...
skanjos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 το θέμα είναι κάθε χρονιά περιμένω να δοκιμάσω stable release για να αγοράσω, 3-4 χρονιές δεν το αγόρασα το game γιατί τα bugs ήταν ατελείωτα μέχρι τα Patch του ιανουαρίου, συγνώμη κιόλας αλλα μισοτελειωμένα προιόντα δεν αγοράζω, ας μην κάνουν αναβαθμίσεις σε design και βλακείες και ας ανανεώνουν λιγότερα πράγματα αλλα να είναι stable το παιχνίδι.
nikpoth Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αγόρασέ το τότε! Είσαι σίγουρος ότι το original δεν κρασάρει? 1
nzeppos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν κρασάρει στην ίδια περίπτωση, αλλά -αν κρίνω από τα σχόλια του fmgreece.gr- και το original έχει πολλά προβλήματα με crash to desktop πάνω σε team talks και τα συναφή. Εγώ προτείνω να το αφήσετε στην άκρη για λίγο καιρό και να περιμένετε να στρώσει, παίξτε κάτι άλλο στο ενδιάμεσο. Αν δεν ήταν η SI, ήδη θα έριχνα τα μπινελίκια του αιώνα (αφού φέτος το αγόρασα για πρώτη φορά). Τους έχω όμως εμπιστοσύνη ότι θα υποστηρίξουν το παιχνίδι τους και σιγά-σιγά θα το φτιάξουν. Εξακολουθώ όμως να έχω την απορία, τι στο καλό την έβγαλαν την beta τότε. Οι beta δεν είναι για να αποκτούν early access όσοι έχουν κάνει τις προπαραγγελίες. Είναι για να λύνονται τα προβλήματα πριν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης. Όμως τα περισσότερα από τα προβλήματα της beta τελικά μεταφέρθηκαν και στο final edition. Τι στο καλό έκαναν τόσες βδομάδες; 1
supermario29 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος ....... Είναι για να λύνονται τα προβλήματα πριν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης. Όμως τα περισσότερα από τα προβλήματα της beta τελικά μεταφέρθηκαν και στο final edition. Τι στο καλό έκαναν τόσες βδομάδες; Βιντεακια στο youtube.... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα