Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά το "τσίμπησα" από Elitekeys στα 30 ευρώ... Να δούμε αν θα μετανιώσω για την αγορά ή όχι. Αν εξαιρέσουμε τα πολλά bugs της beta (που πολλοί ελπίζουν ότι θα διορθωθούν με την τελική ή λίγο αργότερα), ακούγονται πολύ καλά λόγια για το φετινό manager.

• Like 1
  • Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχίσανε τα όργανα. Βγήκε σήμερα το demo και κυρίως το update της beta, που είναι αλήθεια πως είχε αρκετά προβλήματα (σε μόλις 5-10 αγώνες πρόλαβα να δω φοβερά προβλήματα της match engine). Τουλάχιστον η SI συνεχίζει να υποστηρίζει υποδειγματικά το παιχνίδι. Προσωπικά πάντως έχω την εντύπωση ότι θα φάμε πάλι καναδυο μήνες μέχρι να στρώσει...

http://www.fmgreece.gr/columns/sigames-news/item/1169-football-manager-2013-demo-preorder-beta-update

Δημοσ.

Φιλε μακαρι να ειναι μονο 2 μηνες μεχρι να φτιαξουν ολα αυτα τα προβληματα γιατι φετος ειχα πολυ ορεξη να παιξω καθως το περσινο δεν το ευχαριστηθηκα σχεδον καθολου αν και ειμαι πιστος οπαδος απο το CM97/98..Το κακο για αλλη μια χρονια ειναι οτι επικεντρωνονται πιο πολυ στη διαφημηση με τα υποτιθεμενα νεα features απο το να κατσουν και να κανουν το αυτονοητο δηλαδη να φιαξουν μια σωστη ME που αυτο ειναι το ζητουμενο του παιχνιδιου...

Δημοσ.
δηλαδη να φιαξουν μια σωστη ME που αυτο ειναι το ζητουμενο του παιχνιδιου...

Τι είναι αυτό;

Δημοσ.

Το πιο κουφό ήταν όταν έριξα ένα σουτ, η μπάλα βρήκε οριζόντιο, έσκασε στη γραμμή και... έμεινε εκεί. Κολλημένη πάνω στη γραμμή χωρίς καν να αναπηδήσει. Στη συνέχεια και για περίπου ένα λεπτό όλοι οι παίκτες περπατούσαν πέρα-δώθε χωρίς σκοπό, αγνοώντας την μπάλα (ακόμα κι ο τερματοφύλακας). Μέχρι που κάποιος αποφάσισε να τελειώσει το μαρτύριο και την έσπρωξε στα δίχτυα...

• Like 1
Δημοσ.

Αύριο βγαίνει το "κανονικό" παιχνίδι και το Elitekeys μόλις μου έστειλε το final key (περιέργως πήγε στα spam του Gmail και το είδα εντελώς κατά τύχη).

Όταν όμως το έβαλα στο Steam, μου έγραψε ότι ο λογαριασμός μου έχει ήδη ενεργοποιήσει αυτό το παιχνίδι, άρα λογικά το κλειδί δεν χρειάζεται καν. Άπαξ και δουν ότι έχεις την beta, σου αναβαθμίζουν αυτόματα και το παιχνίδι. Θα δούμε το βράδυ...

Προς το παρόν κατεβάζω τα χρειώδη: http://www.fmgreece....p?f=325&t=37467

• Like 1
Δημοσ.

Χμ, τελικά χρειάστηκε και το κλειδί του κανονικού παιχνιδιού. Αλλά το παιχνίδι παρέμενε στην beta και δεν ξεκλείδωνε (παρ' ότι είχε παρέλθει η ώρα ενεργοποίησης). Μετά την εξαργύρωση του κλειδιού, άρχισε ήδη να κατεβάζει ένα μεγάλο patch και λογικά αύριο θα του ρίξω μια πρώτη ματιά.

Δημοσ.

Προσφορά του sortitoutsi στις 20 λίρες (~25 ευρώ). Δεν ξέρω αν ισχύει μόνο για Αγγλία. Τώρα αν πραγματικά αξίζει δεν είμαι σίγουρος, γιατί λέγεται πως το παιχνίδι είναι τίγκα στο bug. Κλασικά θα χρειαστεί καιρό μέχρι να στρώσει.

Δημοσ.

Νομίζω οι πρώτες εντυπώσεις είναι μάλλον απογοητευτικές. Αν και τα manager παραδοσιακά ήταν τίγκα στο bug τους πρώτους 1-2 μήνες της κυκλοφορίας τους, τούτο εδώ φαίνεται να είναι χειρότερο απ' το... συνηθισμένο (τουλάχιστον έτσι λένε στα διάφορα fora). Καλύτερα να περιμένεις καμια προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...