antreaslam Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Είδα σήμερα έκδοση μπάρμπα Football Manager proper, έκδοση 13.3.3. Απ' ότι λένε παίζει κομπλέ, αλλά δεν το έψαξα και ιδιαίτερα. σημερα το "πηρα" και εγω. δείχνει να ξεκινά, αλλά εχω ερωτήματα, μια που εχω χάσει τα updates (υιος γαρ)! 1) τα patch/updates περνάνε μόνο μέσα από steam,και αρα μόνο για αγορασμένα παιχνίδια? 2) editor? υπάρχει? γιατι δεν τον βλέπω κάπου μεέσα στο φάκελο. Και ενας που βρήκα σε φόρουμ απαιτεί το τελευταίο patch...
nzeppos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 1) Φαντάζομαι πως ναι. Δεν υπάρχει πλέον η έννοια "κατεβάζω το patch από κάπου και το εγκαθιστώ. 2) Ο editor δεν είναι ενσωματωμένος στο παιχνίδι, πρέπει να κατέβει έξτρα (προφανώς μέσω steam). Άρα στην έκδοση του μπάρμπα δεν νομίζω πως μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα.
antreaslam Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Thanks. Μαγκιά τους. και που αργησε τόσο πολυ το παιχνίδι να "κυκλοφορήσει", και που τσάκισαν τις περιφερειακές δυνατότητες, προκειμένου να μην είναι το ίδιο Playable το παιχνίδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα