Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται πέτυχες την καλή προσφορά. Γιατί  η αρχική "προσφορά" του fmgreece ήταν στα 40 ευρώ (για προπαραγγελία). Τα 15 ευρώ όντως είμαι μια λογική τιμή για ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί κάθε χρόνο, είναι κατά 95% ίδιο και είναι πάντα τίγκα στο bug τους δύο πρώτους μήνες.

Το '14 πιθανολογώ ότι θα το αγοράσει αρκετός κόσμος στα μέρα μας, πρώτον γιατί δεν βλέπω ούτε αυτό να σπάει (και οι περισσότεροι δεν θα δεχθούν ξανά να μείνουν με το... 12) ενώ φυσικά έχουμε και την εισαγωγή της ελληνικής γλώσσας.

Δημοσ.

1) Το παιχνίδι δεν υπάρχει σπασμένο.

2) Άρα αναγκαστικά για να το παίξεις, πρέπει να το έχεις αγοράσει.

3) Άρα παίζεις μέσω Steam.

4) Αν συνδεθείς με το Internet, το Steam θα κατεβάσει αυτόματα το τελευταίο update του Manager, συνεπώς δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την έκδοσή του. Θα είναι πάντα η πρόσφατη.

Για να σου λύσω πάντως την απορία, το τελευταίο update είναι το 13.3.3. Απ' ότι θυμάμαι η μεγάλη βελτίωση της Match Engine έγινε με την 13.2. Περισσότερα εδώ.

Δημοσ.

Φαίνεται πέτυχες την καλή προσφορά. Γιατί η αρχική "προσφορά" του fmgreece ήταν στα 40 ευρώ (για προπαραγγελία). Τα 15 ευρώ όντως είμαι μια λογική τιμή για ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί κάθε χρόνο, είναι κατά 95% ίδιο και είναι πάντα τίγκα στο bug τους δύο πρώτους μήνες.

Το '14 πιθανολογώ ότι θα το αγοράσει αρκετός κόσμος στα μέρα μας, πρώτον γιατί δεν βλέπω ούτε αυτό να σπάει (και οι περισσότεροι δεν θα δεχθούν ξανά να μείνουν με το... 12) ενώ φυσικά έχουμε και την εισαγωγή της ελληνικής γλώσσας.

ειχα ακουσει ,βασικα διαβασει στο φορουμ του φμγκρις.τζιαρ τα χριστουγεννα ειχαν κανει προσφορα με τα 15. παντως τ αγορασα πριν κανα μηνα εγω,ετυχε να μου επισημανει τη προσφορα μελος του ινσομνια σε καποιο τοπικ. του χρονου οντως κ εγω προβλεπω ν αγοραζεται απο πολλους!

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να κανουμε back up τα updates,  ωστε σε καθε εγκατασταση του παιχνιδιου να μην χρειαζεται να τα κατεβαζουμε?

Δημοσ.

Χμμμ θεωρώ πως όχι. Και ο λόγος είναι πως τα updates δεν φαίνονται να κατεβαίνουν ως ξεχωριστό patch.exe που να σώζεται σε κάποιo συγκεκριμένο φάκελο. Τα αναβαθμισμένα αρχεία τοποθετούνται σε διάφορους διάσπαρτους φακέλους και δεν νομίζω πως υπάρχει τρόπος να τα συγκεντρώσεις.

Η ευκολότερη μέθοδος μάλλον είναι να πάρεις ένα αντίγραφο ολόκληρου του φακέλου του παιχνιδιού (δηλαδή του C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2013).

Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος.

Δημοσ.

λοιπον θενκς nzeppos και λοιποι για τις απαντησεις σας. Το τιμησα χθες. Ηδη εχω παθει ενα μινι σοκ με τα συνδοευτικα που επρεπε να κατεβασω αλλα τα καταφεραμε. Πρωτη και γρηγορη γκρινια, δεν μ'αρεσει παρα πολυ το training ετσι οπως το εκαναν. Μ'αρεσαν τα ξεχωριστα schedules για καθε γκρουπ. Το rest after the match ειναι καλο option.

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον θενκς nzeppos και λοιποι για τις απαντησεις σας. Το τιμησα χθες. Ηδη εχω παθει ενα μινι σοκ με τα συνδοευτικα που επρεπε να κατεβασω αλλα τα καταφεραμε. Πρωτη και γρηγορη γκρινια, δεν μ'αρεσει παρα πολυ το training ετσι οπως το εκαναν. Μ'αρεσαν τα ξεχωριστα schedules για καθε γκρουπ. Το rest after the match ειναι καλο option.

το σωστό όμως είναι όπως την έχουν φέτος , γιατί έτσι είναι και στην πραγματικότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Η προπόνηση όταν το πρωτοξεκίνησα το fm13 όντως με χάλασε αρκετά μπορώ να πω,είχα συνηθίσει την παλιά.

όσο περνάει ο καιρός όμως αρχίζει να μου αρέσει αρκετά... και αφού είναι και πιο κοντά στην πραγματικότητα τότε +1 από εμένα :D 

Δημοσ.

Η προπονα ουτε εμενα μαρεσει,για να πω την αληθεια με εχει μπερδεψει αρκετα ,και ειναι πιο απλη απο των προηγουμενων fm.

ΒΤW

Ο τοτσε μικρος θελουλης ,ριχνει κατι παστελια[εχει βαλει 16 γκολ σε 20 συμμετοχες].Παντα ηξερα οτι ο βασκος ηταν μεγαλος παικτης. :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Με βάση τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου search, εγώ θα σου πρότεινα να το πάρεις από εδώ: http://fast2play.com/football-manager-2013-steam-key.html?acc=39059724f73a9969845dfe4146c5660e&___store=fast2play_english

Βάζοντας κωδικό "fast2play5" κατά το checkout, παίρνεις έκπτωση 5%, συν άλλο 1% αν αφήσεις κριτική για το παιχνίδι. Άρα πας περίπου στα 23,5 που είναι μια χαρά τιμή. Αν κρίνω από τις πρόσφατες αγορές μου από το μαγαζί αυτό, θα έχεις τον κωδικό μέσα σε λιγότερο από λεπτό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ξερεις κανενας να μου πει πως γινεται αν θελω να δωσω δανεικο εναν παικτη αλλα μονο στο εξωτερικο? να τον δωσω δανεικο μονο σε ξενες ομαδες εκτος Ελλαδας.Να μου ερθουν προτασεις μονο απο εξωτερικο?

Επισης μπορω να παρω το 50% των δικαιωματων καποιου παικτη με συνιδιοκτησια αν εχω Ελληνικη ομαδα? Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει,πιο πολυ θα ηθελα απαντηση στο πρωτο ερωτημα μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...