Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα πάω και νοικιάσω από τα Seven π.χ. το fm 2013, το εγκαταστήσω μέσω steam και μετά επιλέξω go offline, θα μπορώ να παίζω και χωρίς να το'χω νοικιασμένο;

παιζει να γινεται κατι τετοιο?

• Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω απαντήσει ήδη επί του θέματος:

Το πιθανότερο είναι πως ο πρώτος που νοίκιασε το παιχνίδι, το ενεργοποίησε. Άρα όταν μπεις στο Steam θα σου πει ότι το κλειδί
χρησιμοποιείται ήδη και δεν θα μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Για την ακρίβεια δεν υπάρχει τρόπος να παίξεις το παιχνίδι χωρίς να το ενεργοποιήσεις, άρα ο πρώτος που νοίκιασε το FM σίγουρα το ενεργοποίησε στο Steam. Και άρα κανένας άλλος δεν θα μπορεί να παίξει χρησιμοποιώντας τον ίδιο κωδικό.

Δημοσ.

Έχω απαντήσει ήδη επί του θέματος:

Για την ακρίβεια δεν υπάρχει τρόπος να παίξεις το παιχνίδι χωρίς να το ενεργοποιήσεις, άρα ο πρώτος που νοίκιασε το FM σίγουρα το ενεργοποίησε στο Steam. Και άρα κανένας άλλος δεν θα μπορεί να παίξει χρησιμοποιώντας τον ίδιο κωδικό.

ok file! τοτε θα το αγορασω...αλλα επειδη θα το αγορασω μαζι με ενα φιλαρακι...θα μπορουμε να παιζουμε με το ιδιο cd και οι δυο? χωρις κανενα προβλημα?

Δημοσ.

Βεβαίως, μόνο που θα πρέπει να μοιραστείτε το ίδιο Steam account και να ξέρετε ότι ανά πάσα στιγμή μόνο ο ένας από εσάς θα μπορεί να είναι online.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ρε παιδιά το demo για πόσο καιρό είναι ?

Αν εγώ έχω save από το 2015 πχ θα μπορώ να το παίξω στο demo ?
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια..το ειδα χτες σε ενα μαγαζι  25 ευρα και το τσιμπησα  το εγκατεστησα στο λαπτοπ μια χαρα ολα...σημερα με πεταει συνεχεια επιφανεια εργασιας..δεν κρασαρει απλα ειναι σαν ελαχιστοποιηση παταω το εικονιδιο και ξαναμπαινει αμεσως...ξερει κανεις τι ειναι αυτο??ευχαριστω

Δημοσ.

Λοιπον νιωθω καπως περιεργα που δεν εχω παιξει ακομα το '13. Πρωτη φορα μετα απο το '99 που επαιξα για πρωτη φορα.

Θεμα ειναι οτι δεν εχει γινει ακομα αυτο, διοτι πολυ απλα δεν πηγα να το αγορασω μιας και το εφερνε παντα ο θειος. Να πω την αληθεια, επειδη μ'αρεσει να εχω φουλ εμπειρια ψιλοβαριεμαι να ψαχνω και να βρισκω ολα τα γραφικα και τα unofficial πατσακια κτλ. συν οτι σαν να εχασα λιγο την ορεξη μου για λιωσιμο.  

Το θεμα ειναι αξιζει φετος? Ή καλλιστα μπορω να περιμενω το καινουργιο απο Οκτωβρη-Νοεμβρη?

Δημοσ.

πριν το τελευταίο patch με την καινούργια match engine θα σου έλεγα να μην το αγοράσεις.

με την καινούργια m.e. πάντως το game είναι μια χαρά... οπότε αφού από το '99 το τιμάς το άθλημα προχώρα...

εγώ προσωπικά το είχα σταματήσει το fm2013 και είχα ξαναγυρίσει στο fm12 αλλά με την τελευταία m.e. το παιχνίδι έγινε Playable οπότε συνεχίζω με αυτό..

ελπίζω να σε κάλυψα :P

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον νιωθω καπως περιεργα που δεν εχω παιξει ακομα το '13. Πρωτη φορα μετα απο το '99 που επαιξα για πρωτη φορα.

Θεμα ειναι οτι δεν εχει γινει ακομα αυτο, διοτι πολυ απλα δεν πηγα να το αγορασω μιας και το εφερνε παντα ο θειος. Να πω την αληθεια, επειδη μ'αρεσει να εχω φουλ εμπειρια ψιλοβαριεμαι να ψαχνω και να βρισκω ολα τα γραφικα και τα unofficial πατσακια κτλ. συν οτι σαν να εχασα λιγο την ορεξη μου για λιωσιμο.  

Το θεμα ειναι αξιζει φετος? Ή καλλιστα μπορω να περιμενω το καινουργιο απο Οκτωβρη-Νοεμβρη?

Δεν είσαι ο μόνος. Πάρα πολύς κόσμος που παραδοσιακά έπαιζε την έκδοση του μπάρμπα "στράβωσε" με το θέμα του φετινού crack και δεν έπαιξε καθόλου το 13 (ούτε μπήκε στον κόπο να το αγοράσει). Στο κάτω-κάτω τα παιχνίδια δεν έχουν ΤΟΣΟ μεγάλες διαφορές πια. Προσωπικά πιστεύω πως τα 30-40 ευρώ κάθε χρόνο δεν δικαιολογούνται με τίποτα. Πόσο μάλλον όταν το 13 ήταν μια απάτη και χρειάστηκε να βγουν τουλάχιστον 3-4 μεγάλα patches για να στρώσει (κι ακόμα έχει κάποια προβλήματα). Το δε πολυδιαφημισμένο online δεν μου έχει γεμίσει καθόλου το μάτι.

Δεν ξέρω αν του χρόνου θα το αγοράσω ξανά, πάντως σίγουρα δεν θα το προπαραγγείλω μέχρι να δω πως πάει το πράγμα. Την παρούσα στιγμή όμως πιστεύω πως αξίζει η αγορά του 13.

• Like 2
Δημοσ.

φετος το αγορασα πρωτη φορα , απο το 2007 που παιζω σε δικο μου υπολογιστη [παλιοτερα επαιζα championship manager σε φιλων μου υπολογιστες] . Σιγουρα δε θα δινα τα 40 ή 50 ευρώ αλλα τα 15 στη προσφορα του fmgreece.gr τα εδωσα. Οποτε του χρονου θα περιμενω καποια αντιστοιχη προσφορα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...